המוזיקה זה נושא שאני די קרוב אליו ומכיר את הברנז'ה, מה שביסט אומר נכון. פינגווין אתה לא מספיק אינטיליגנט בשביל להבין מה זה "אמן" בחור שהתברך בקול יפה זה לא הופך אותו לאמן. אם מאחורי אייל גולן לא הייתה סוללה יחצנית שכותבת לו את השירים, מלחינה לו ומפיקה אותו הוא היה היום עושה חלטורות וחאפלות לשירים של לדודו אהרון או משהו. אמן לדוגמא זה מישהו שבאמת יודע מה זאת מוזיקה יודע לכתוב להלחין לנגן להפיק וגם לשיר (ראה ערך אסף אמדורסקי שכתב,הלחין,ניגן בכל כלי והפיק את האלבום שלו לבד- ואני לא מת עליו או חסיד שלו אבל מעריך אותו). יש לי המון חברים נגנים שמנגנים בשביל הזמרים המזרחיים כדי שיהיה להם יותר הופעות וכסף. בארה"ב לדוגמא יש לי בן דוד שהוא מוזיקאי ומנגן בלהקה שהיא לא מוכרת כלל רק באיזור שהוא גר בו וכל הופעה הם מקבלים לפחות 3000 דולר, הם 4 ומופיעים בערך 4-5 פעמים בשבוע תעשה את החשבון ושוב אני מזכיר הם להקה קטנה לא מפורסמת שאף אחד לא מכיר. בארץ אתה תראה כמעט את אותם אנשים על הבמה (אלא אם כן זאת להקה בילד אין) מנגנים עם מליון אמנים, בדיוק מהסיבה הזאת אני אישית החלטתי לא ללכת ללמוד ברימון ולהשאיר את המוזיקה בגדר "תחביב" וכל הכבוד למי שכן מנסה בארץ כי זה קשה.