הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131

65 קילו, המשקל קל כי אני לא עובד עצים אבל אני לא בטוח לגבי הטכניקה.
תודה מראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי,
חזרה ראשונה לא שברת.
חזרה שנייה ושלישית נראה בסדר, לא צריך לנוח כ"כ הרבה בין חזרה לחזרה, תעלה סירטון עם 5 חזרות כדי שזה יתן אינדיקציה טובה יותר איך הטכניקה שלך ב5 החזרות, סה"כ לא רע.

תחכה לתגובות של אנשים שמבינים קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי,
חזרה ראשונה לא שברת.
חזרה שנייה ושלישית נראה בסדר, לא צריך לנוח כ"כ הרבה בין חזרה לחזרה, תעלה סירטון עם 5 חזרות כדי שזה יתן אינדיקציה טובה יותר איך הטכניקה שלך ב5 החזרות, סה"כ לא רע.

תחכה לתגובות של אנשים שמבינים קצת יותר.

כן שברתי בראשונה כי היה באונס וגם היא לא הרגישה שונה מהאחרות, בשני אני עושה 70 ל5 אז אני יעלה, הדבר ששמתי לב אליו זה שהמוט לא מעל אמצע כף הרגל וכשאני מגיע לבאונס הזווית בגב נהיית קצת יותר אנכית לריצפה, אבל אני לא יודע איך לתקן את זה כי אני מוציא חזה ומכווץ שכמות כמה חזק שאני יכול.

אתה לא משתמש כמו שצריך בHips שלך. שים לב לזה שאתה גולש, וכשאתה עולה מהבור אתה לא עולה בהיפ דרייב, אתה מושך את התחת אחורה ולמעלה וזה לא משהו שצריך לקרות. תסתכל למטה ותחשוב רק על לעלות את התחת למעלה (ותוך כדי להשאר מכווץ בפלג גוף עליון ככה שהוא גם יעלה ולא יהיה גוד מורנינג).

• פותח/ת השרשור
אתה לא משתמש כמו שצריך בHips שלך. שים לב לזה שאתה גולש, וכשאתה עולה מהבור אתה לא עולה בהיפ דרייב, אתה מושך את התחת אחורה ולמעלה וזה לא משהו שצריך לקרות. תסתכל למטה ותחשוב רק על לעלות את התחת למעלה (ותוך כדי להשאר מכווץ בפלג גוף עליון ככה שהוא גם יעלה ולא יהיה גוד מורנינג).

קודם כל תודה על העזרה.
אני מסתכל למטה (הפלטה מסתירה), ואני יעבוד על המשכית תחת למעלה במקום אחורה, אני חושב שזה נגרם בגלל הנטייה לגודמורנינג.
יש עוד משהו לא בסדר?

מה הכוונה "הנטייה לגודמורנינג"? גודמורנינג זה דבר שנובע מחוסר כיווץ בפלג גוף עליון, וזה דווקא נראה אצלך בסדר. הבעיה היא שאתה עולה אחורה במקום למעלה. תחשוב על למעלה במקום אחורה וזה יצא לך, זה דבר פסיכולוגי..

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה "הנטייה לגודמורנינג"? גודמורנינג זה דבר שנובע מחוסר כיווץ בפלג גוף עליון, וזה דווקא נראה אצלך בסדר. הבעיה היא שאתה עולה אחורה במקום למעלה. תחשוב על למעלה במקום אחורה וזה יצא לך, זה דבר פסיכולוגי..

קשה לי לצאת מהתחתית של הסקוואט ולשמור על היציבות של הפלג גוף עליון בסטים הכבדים ואני לא עולה אחורה בכוונה.
סקוואט הבא אני יתמקד בהיפ דרייב

סביר אתה צריך לשפר
אתה גולש עם הברכיים - תוציא אותם בתחילת התנועה מעט קדימה ותעצור אותם ושב אחורה
אתה לפעמים לא יורד עם התחת והחזה באותו קצב - תשב אחורה ותשאיר את החזה למעלה
כנ"ל בעליה (יוצא לך קצת בוקר טוב)

סה"כ קצת ריכוז וזה יסתדר

• פותח/ת השרשור
70 קילו (התחילו בסוף הסט):

60 מהחימום:

נראה שהתחת עדיין הולך אחורה למרות שהתרכזתי לדחוף אותו קדימה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה ניראה שזה ממש קשה לך.
ובחזרות האחרונות בגלל שקשה העלייה לא אחידה, פעם האגן עולה קצת יותר פעם הברכיים הולכות קצת קדימה...

• פותח/ת השרשור
זה ניראה שזה ממש קשה לך.
ובחזרות האחרונות בגלל שקשה העלייה לא אחידה, פעם האגן עולה קצת יותר פעם הברכיים הולכות קצת קדימה...

החזרה האחרונה ב70 הייתה שואה, השאר סביר.
השאלה היא אם אני יכול להמשיך להתקדם או להשאר אותו משקל כדי לעבוד על הטכניקה בפעם המיליון בערך

גם ב 60 התנועה לא מושלמת,
הברכיים שלך לא יציבות ואתה עולה פעם עם החזה ופעם עם התחת
לדעתי תתחיל לעבוד מ 60 וכל אימון תעלה 1.25 קילו כל צד
תוך כדי שאתה מקפיד על הטכניקה, ותצלם שוב אחרי כמה אימונים

• פותח/ת השרשור
גם ב 60 התנועה לא מושלמת,
הברכיים שלך לא יציבות ואתה עולה פעם עם החזה ופעם עם התחת
לדעתי תתחיל לעבוד מ 60 וכל אימון תעלה 1.25 קילו כל צד
תוך כדי שאתה מקפיד על הטכניקה, ותצלם שוב אחרי כמה אימונים

אתה חושב שכדאי להשתמש בTUBOW? ראיתי שזה עזר לפומפקט ולכמה מהפורום של ריפוטו לברכיים להתייצב. ואין בעיה אני יוריד משקל

• פותח/ת השרשור

איך זה עכשיו? מצטער על האיכות החרא, שכחתי להעביר רזולוצזיה בפלאפון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הגב ממש טיפה קורס לפי מה שנראה חוץ מזה בסדר אני חושב

הגב נראה לי בסדר (תקנו אותי אם אני טועה), הדבר שניסיתי לתקן פה זה את היציבות של הברכיים.
אגב לכמה זמן להשתמש בTUBOW?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית