הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהודים זה דרעק, פרק 3489054

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
המונופולים ימשיכו לעשות מה שבא להם בארץ כל עוד לא ישברו אותם.
כשאין תחרות ויש ביקוש - מעלים מחירים כמה שבא להם.

• פותח/ת השרשור
כן כן. היצע וביקוש. הנה הטוויסט יורד לפחות משקל וחצי!

חחח...הכותרת (מלחמת פסק זמן) הזכירה לי sitzkrieg.
LOL

כרגיל, ישראלים אוהבים לבכות תוך כדי שהם ממשיכים לקנות במקומות שמעצבנים אותם במחירים שמעצבנים אותם.

כרגיל, ישראלים אוהבים לבכות תוך כדי שהם ממשיכים לקנות במקומות שמעצבנים אותם במחירים שמעצבנים אותם.

מי שמתבכיין על מחיר וממשיך לקנות, בעיה שלו שעושקים אותו. מה גם שזה לא מוצר מותרות, כולה איזה באפלה שיש עוד טריליון כמוהה ואפשר להסתדר בלעדיהם בלי בעיה.

• פותח/ת השרשור
כי בזה הם טובים. בדיבורים וביכיונים. שתו לי, אכלו לי, יקר לי, הרכבת מאחרת, הדירה יקרה, כולם גזענים, אנטישמיות.

כי זו התנהגות של ילדים קטנים שחושבים ש"מגיע" להם משהו.

אני חושב שהרבה מאוד מהמין האנושי ככה היום.

כי בזה הם טובים. בדיבורים וביכיונים. שתו לי, אכלו לי, יקר לי, הרכבת מאחרת, הדירה יקרה, כולם גזענים, אנטישמיות.

כן, כולנו לוקים בזה, כיף להתלונן ולבכות. גם אתה או אני כאלה.

אני חושב שהרבה מאוד מהמין האנושי ככה היום.

זה נכון, וזו תוצאה ישירה של סוציאליזם, או כל שיטה דומה לה שבה הממשלה משחקת תפקיד של אמא ואבא. באיזשהו שלב אנשים מתחילים לחשוב שיש להם זכות ל"פסק זמן".

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין לבכות ולעשות משהו לבין לבכות ולעשות עצומה באינטרנט או לא לקנות קוטג' שבוע ולחשוב שאתה משנה את העולם ושאתה מגניב.
וסוציאליזם זה אכן דרעק. במיוחד באוכלוסיה שרק רוצה ורוצה ורוצה ורוצה ורוצה ורוצה ($$$).

יש הבדל בין לבכות ולעשות משהו לבין לבכות ולעשות עצומה באינטרנט או לא לקנות קוטג' שבוע ולחשוב שאתה משנה את העולם ושאתה מגניב.
וסוציאליזם זה אכן דרעק.

קנדה מנסה להיות סוציאליסטית 😛

זה נכון, וזו תוצאה ישירה של סוציאליזם, או כל שיטה דומה לה שבה הממשלה משחקת תפקיד של אמא ואבא. באיזשהו שלב אנשים מתחילים לחשוב שיש להם זכות ל"פסק זמן".

יש בזה משהו, מצד שני צריך סוציאליזם על אש מאוד נמוכה ולא להרגיל אנשים להשריץ 5 ילדים ולצפות שיתנו להם כסף ובית בשביל שיוכלו לגדל אותם.
מה השיטה שאתה מציע?

וסוציאליזם זה אכן דרעק. במיוחד באוכלוסיה שרק רוצה ורוצה ורוצה ורוצה ורוצה ורוצה ($$$).

תתן לאנשים כסף והם ירצו עוד ועוד. זאת לא הדרך לשפר דברים.

• פותח/ת השרשור
נכון. זה החסרון שלה. אבל אני בטוח שהוא פחות גרוע ממה שקורה פה. ודונאט בטים הורטון לא עולה 10 שקל (במחיר מסובסד לסטודנטים בקפה ג'ו) אלא 70 סנט.

נכון. זה החסרון שלה. אבל אני בטוח שהוא פחות גרוע ממה שקורה פה. ודונאט בטים הורטון לא עולה 10 שקל אלא 70 סנט.

זה היה בצחוק. אמנם יש בקנדה "רווחה", אבל היא עדיין שוק יחסית פתוח (אולי יותר משל ארה"ב כרגע).

• פותח/ת השרשור
ולכן זה המקום הראשון ברשימת ההגירה שלי 😃 (למרות שיש שם גם צרפתים :bad:)
עכשיו משה היאנקי יקום לתחייה בצעקות נאצה לעלה המייפל האדום ולצפון הגדול והלבן!

יותר רייג' ממדונה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכון שרוב האנשים ממשיכים לבכות ועדיין ממשיכים להשתמש במוצר\שירות ולחפש מישהו שיעזור להם.

אבל החרמה של מוצר\להפסיק להשתמש במשהו מסויים זו התחלה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית