עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה רוצה להגיד בזה? שאי שם בעולם קיים קרואסון טעים נטול קלוריות? פיצה טעימה נטולת קלוריות? המבורגר טעים נטול קלוריות? עוגות טעימות נטולות קלוריות? ורק כי אין אותו בארץ אנחנו אומרות שאין?טעמתן את כל האוכל נטול הקלוריות?
אני יכולה לומר שטעמתי מדגם מייצג של מה שיש בשוק המזונות דלי הקלוריות בארץ. המזון היחיד שהגרסאות הנטולות קלוריות שלו טעימות כמו הגרסאות הרגילות (אם כי לא בעלות טעם זהה) זה משקאות קלים ורטבים מסוימים - וזה לא ממש אוכל.אני לא מטריל. אני באמת שואל אם טעמתן את כל מה שקיים בשוק?
בשבילי ריבה זה אחד המאכלים שהכי קל לעשות איתם דיאטה - כי לא רוצים לאכול אותם בכל מקרה. 😆 וגם בריבות הדיאט יש מספיק קלוריות כדי להמנע מהן.דווקא חברה שלי אהבה את הריבת תות.
קישטה, מדברים פה על אוכל בלי קלוריות 😛ריבה זה אחד הדברים הטעימים עם מרגרינה לורפק במליחות קלה ונוטלה וחמאת בוטנים שמים בטוסטר לפני כדי שהלחם יהיה חם ואז מורחים והכל נמס שמה :hoel
קישטה, מדברים פה על אוכל בלי קלוריות 😛
אני מדבר על ריבה עם 0 קלוריות.בשבילי ריבה זה אחד המאכלים שהכי קל לעשות איתם דיאטה - כי לא רוצים לאכול אותם בכל מקרה. 😆 וגם בריבות הדיאט יש מספיק קלוריות כדי להמנע מהן.
בטח אבל לא סתם אלה של לורפק עם המליחות קלה !! תנסה תראה איך אתה מתמכר לזה בתנאי אתה אוהב את שאר הדברים שאמרתי
---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------
תאכלי חסה 😛
אני מעדיף להתמכר לסיגריות מאשר להתמכר למרגרינה 🙄
זה די זבל, מציע לך להחליף את זה במשהו אחר או להסתפק בחמאה.
Walden Farms?אני מדבר על ריבה עם 0 קלוריות.