הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשות טובות לצמחונים: מדענים פיתחו "המבורגר מבחנה"

טעמתן את כל האוכל נטול הקלוריות?
מה אתה רוצה להגיד בזה? שאי שם בעולם קיים קרואסון טעים נטול קלוריות? פיצה טעימה נטולת קלוריות? המבורגר טעים נטול קלוריות? עוגות טעימות נטולות קלוריות? ורק כי אין אותו בארץ אנחנו אומרות שאין?
אם כן - תן לי רשימה, ואם זה באמת שווה אני אתחיל לייבא את זה לארץ.

נערך לאחרונה:
אני לא מטריל. אני באמת שואל אם טעמתן את כל מה שקיים בשוק?

אני לא מטריל. אני באמת שואל אם טעמתן את כל מה שקיים בשוק?
אני יכולה לומר שטעמתי מדגם מייצג של מה שיש בשוק המזונות דלי הקלוריות בארץ. המזון היחיד שהגרסאות הנטולות קלוריות שלו טעימות כמו הגרסאות הרגילות (אם כי לא בעלות טעם זהה) זה משקאות קלים ורטבים מסוימים - וזה לא ממש אוכל.

דווקא חברה שלי אהבה את הריבת תות.
בשבילי ריבה זה אחד המאכלים שהכי קל לעשות איתם דיאטה - כי לא רוצים לאכול אותם בכל מקרה. 😆 וגם בריבות הדיאט יש מספיק קלוריות כדי להמנע מהן.

ריבה זה אחד הדברים הטעימים עם מרגרינה לורפק במליחות קלה ונוטלה וחמאת בוטנים שמים בטוסטר לפני כדי שהלחם יהיה חם ואז מורחים והכל נמס שמה :hoel

הדבר הכי נורמלי שהופיע בזמן האחרון בתחום המאכלים לייט זה גלידה של skinny cow. אבל יש שם 140 קלוריות ליחידה,שזה לא כל כך מעט.

ריבה זה אחד הדברים הטעימים עם מרגרינה לורפק במליחות קלה ונוטלה וחמאת בוטנים שמים בטוסטר לפני כדי שהלחם יהיה חם ואז מורחים והכל נמס שמה :hoel
קישטה, מדברים פה על אוכל בלי קלוריות 😛

בטח אבל לא סתם אלה של לורפק עם המליחות קלה !! תנסה תראה איך אתה מתמכר לזה בתנאי אתה אוהב את שאר הדברים שאמרתי

---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

קישטה, מדברים פה על אוכל בלי קלוריות 😛

תאכלי חסה 😛

בשבילי ריבה זה אחד המאכלים שהכי קל לעשות איתם דיאטה - כי לא רוצים לאכול אותם בכל מקרה. 😆 וגם בריבות הדיאט יש מספיק קלוריות כדי להמנע מהן.
אני מדבר על ריבה עם 0 קלוריות.

בטח אבל לא סתם אלה של לורפק עם המליחות קלה !! תנסה תראה איך אתה מתמכר לזה בתנאי אתה אוהב את שאר הדברים שאמרתי

---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

תאכלי חסה 😛

אני מעדיף להתמכר לסיגריות מאשר להתמכר למרגרינה 🙄
זה די זבל, מציע לך להחליף את זה במשהו אחר או להסתפק בחמאה.

זה המבורגר אמיתי LOL

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מעדיף להתמכר לסיגריות מאשר להתמכר למרגרינה 🙄
זה די זבל, מציע לך להחליף את זה במשהו אחר או להסתפק בחמאה.

התמכרות לשעבר אני נמנע כבר ממיונז ומרגרינות בכמויות גדולות פעם הייתי מפרק מיונז קופסא ומרגרינה קופסא ביומיים שלושה שזה די הרבה 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית