ייעוץ אפשרי להוריד את ההשפעה של הקפאין ?

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
לקחתי 400מג לפניי האימון היום בערך בשעה 2 ככה ועד עכשיו רעידות בידיים והעיניים פקוחות כאילו אני דלוק יש משהו שמוריד ?
שהייתי בחיטוב ולקחתי זה לא היה לככה זמן
פעם ראשונה שאני לוקח במסה קפאין אחרי הפסקה של שבועיים העיף לי תתחת

• פותח/ת השרשור
לא יודע זה מוזר לא הייתי פותח את הפוסט הזה סתם עברו 4 שעות וגם אכלתי מאז ועדיין אני מרגיש אותו דבר דופק מואץ רעידות בידיים לפעמים שאני יושב ואז קם יש הבזקים כאלה מוזר זה לא קרה לי בעבר

מי לוקח 400מג בבת אחת??? לא פלא שקיבלת shivers חברים להפסיק לעשות שטויות יא אללה איתכם!

מי לוקח 400מג בבת אחת??? לא פלא שקיבלת shivers חברים להפסיק לעשות שטויות יא אללה איתכם!
זה תלוי במשקל. כשהייתי 100 ק"ג~, 400 מ"ג לא ממש הזיז לי (אבל גם הייתי צורך קפאין כרוני). סביר להניח שאם הוא 60 ק"ג, 400 מ"ג קפאין במנה אחת זה OVERKILL. אני בעיקר לקחתי 400 מ"ג קפאין במנה אחת כי 200 מ"ג פשוט לא עשה לי שום דבר ואני הייתי צמא למרץ לאימונים לאחר יום עבודה ארוך.
הדבר היחיד שהרגשתי זה סוג של תחושה כמו עם אפדרין, אבל הרבה הרבה פחות חזק.

• פותח/ת השרשור
הייתי לוקח כבר בחיטוב 400 מג ולא פעם אחת על בטן ריקה ולא הרגשתי ככה כמו אתמול שאכלתי עם זה אפילו

זה תלוי במשקל. כשהייתי 100 ק"ג~, 400 מ"ג לא ממש הזיז לי (אבל גם הייתי צורך קפאין כרוני). סביר להניח שאם הוא 60 ק"ג, 400 מ"ג קפאין במנה אחת זה OVERKILL. אני בעיקר לקחתי 400 מ"ג קפאין במנה אחת כי 200 מ"ג פשוט לא עשה לי שום דבר ואני הייתי צמא למרץ לאימונים לאחר יום עבודה ארוך.
הדבר היחיד שהרגשתי זה סוג של תחושה כמו עם אפדרין, אבל הרבה הרבה פחות חזק.
עם הוא היה 100 קילו זאת לא הייתה בעיה. אבל הוא לא. ברור שמשקל גוף משחק פה תפקיד.

יא גנוב 7 שעות זה טוב, פעם ראשונה לקחתי 1MR בחמש בערב בערך.
לא נרדמתי עד 6 בבוקר.

באמא שלי הרגשתי כמו על קריסטל, אדיר פשוט.

חחחח לא קצת הגזמתה גמני לקחתי 1MR אבך אף פעם לא הרגשתי אותו עד כדי כך חחח
לקחתה ישר על הפעם הראשונה סקופ שלם או חצי?

חחחח לא קצת הגזמתה גמני לקחתי 1MR אבך אף פעם לא הרגשתי אותו עד כדי כך חחח
לקחתה ישר על הפעם הראשונה סקופ שלם או חצי?

לקחתי סקופ שלם על הפעם הראשונה, אחרי שלא אכלתי כלום 4 שעות (וחשוב לא לדחוף חלבון אחרי זה שעתיים).
לא יודע, עליי זה עבד ככה.

הלוואי שזה היה כמו קריס 🙌 היינו חוסכים הרבה כסף 😉
אולי קצת נסחפתי עם הדוג' של הקרח, אבל זה באמת היה משהו.

• פותח/ת השרשור
הזכיר לי יותר MDMA בכל מיקרה אני רוצה לקחת ככה פעם בשבוע באימון חזה ודדליפט
פעם בשבוע הגוף גם מפתח נוגדן ? וצריך הפסקות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית