הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לשתות חלב מהבוקר עד הערב במקום אוכל

• פותח/ת השרשור hcker
  • פורסם בתאריך

hcker

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
-172
43
0
בעבודה שלי אין לי אפשרות לאכול אבל חלב יש ללא הגבלה.
אם אשתה שלוש ליטר במהלך היום זה יכול להיות תחליף טוב לארוחות?

• פותח/ת השרשור
אני יכול לאכול וגם לקנות פה אוכל.
אבל אין לי רצון להציא כסף על אוכל פה וגם להכין אוכל בבית אין לי כל כך הרבה זמן, אז אני יכול להביא לחם עם משהו ופרי אבל זה לא מספיק מ9 עד 17 אז אם אני אשתה נגיד בנוסף איזה שני ליטר זה בסדר או שבכל זאת עדיף אוכל?

אני במאסה הקודמת שתיתי 2 ליטר ביום..אני לא יודע אם זה טוב או לא,אב זה מה שעשיתי
תשאל כמה פעמים מותר לך ללכת לשירותים בעבודה

אין בעיה כמובן אם אתה מתכוון לאכול גם אוכל לא לתינוקות בשאר הזמן.
בימים לחוצים אני עושה סכמה דומה, ארוחה עצומה + חלב + משו' בקטנה + ארוחה גדולה עד ענקית :-]

אני היחיד שלא מעוניין לצרוך 3,000 מ"ג סידן ביום? ההמלצה הכי גבוהה שנתקלתי בה היא 1,500 מ"ג. וזה עוד רק מהחלב. אני משער שבדברים נוספים שהוא יכניס לפה יהיה עוד סידן...

איזה עצלן אתה מה זה השטויות האלה. כנס למטבח תכין לך חזה עוף ואורז ותתחיל לאכול כמו בן אדם ותפסיק עם השטויות האלה של 3 ליטר חלב במקום אוכל. כמה שטויות רצות פה. לא יודע למה אבל זה מעצבן אולי לאללה.

תאכל ארוחת בוקר בבית
ואם אין לך כח להכין סנביצים מורכבים אז קח לך כמה פרוסות גבינה צהובה או פסטרמה בלחם, אתה יכול להכין ערב לפני ולשמור בקרור
ועדיין אתה יכול לשתות חלב בעבודה אבל גם תאכל.
ואז יש לך ארוחת ערב בבית

לא צריך להסתבך וישר ללכות על אין אוכל שותים חלב, חשוב להפעיל גם את הראש

אני היחיד שלא מעוניין לצרוך 3,000 מ"ג סידן ביום? ההמלצה הכי גבוהה שנתקלתי בה היא 1,500 מ"ג. וזה עוד רק מהחלב. אני משער שבדברים נוספים שהוא יכניס לפה יהיה עוד סידן...
צריכה מוגברת של סידן עוזרת בהורדה בשומן (וכשאני אומר צריכה מוגברת, אני מתכוון ב 2-3 גרם ליום).
משמעותי? לא ממש, מזיק? לא נראה לי.

צריכה מוגברת של סידן עוזרת בהורדה בשומן (וכשאני אומר צריכה מוגברת, אני מתכוון ב 2-3 גרם ליום).
משמעותי? לא ממש, מזיק? לא נראה לי.
יעזור אם אני יעלה את מינון התיסוף של סידן סיטראט מ-1 גרם ל-3 גרם ליום?

אין זמן? אז תפנה, נראה לי מגוחך לשתות כל היום חלב.
קום 20 דקות לפני ותכין לעצמך איזה כמה סנדוויצ'ים טובים או שים אוכל רגיל בקופסא וסוף סיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית