מידע דו-ראשי של הרגל, וסילביו סמואל

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
זהו תרגם של מאמר שלישי בסדרת "2009 ARNOLD TRAINING SERIES": http://www.flexonline.com/2009_arnold_silvio_samuel/news/666

אין לנסות ליישם משהו מבין הכתוב מבלי להתייעץ עם מומחים.

ARNOLD TRAINING SERIES 2009: SILVIO SAMUEL/ By Eric Velazquez

סילביו סמואל - תמיד עסוק ואף פעם לא שקט - יהנה מהעונג להיות הזוכה היחידי בתחרות מקצוענית שישתתף ב - Arnold Classic בעוד כמה שבועות. אבל פלא החיטוב הזה יציג את שריריו בקולומבוס לצד מתחרים רציניים יותר מאשר האחד שב - Ironman Pro שהתרחש בינואר האחרון. לא שהוא יודה בכך - סילביו טוען שהוא ממוקד במטרה שלפניו, שהיא מציאת הדרך להביא מבנה גוף מעולה אל הבמה. שוב.

"אני בממאת ממוקד במה שאני עושה," אומר סילביו, מקום חמישי ב - Arnold Classic של שנה שעברה. "מה שאחרים עושים בסדר מבחינתי. השופטים שם כדי לשפוט. אני רוחש כבוד רב כלפי כל מתחרה. אני לא מחפש לקטלג מתחרים כדי לבחור את ההכנות שלי. אני תמיד מבסס את ההכנות שלי בהתאם למה שאוכל להביא אל הבמה."

חלק מהמסתורין הגדל של סילביו נמצא בברמת השריריות של ירכיו ובחיטובם. הוא מודה בגלוי שקאי גרין הוא מתחרה אחד, אולי המתחרה היחידי, היכול להשתוות לו בתחום זה, וזה תלוי בהכנות שלו לתחרות. סילביו מפרט את תוכניתו הדו שבועית לאימון hamstring (השריר הדו-ראשי של הירך; המתר').

Exercise Sets Reps
Lying Leg curl 4 112
One-leg standing curl 4 12 (each leg)
Seated leg curl 4 12
Barbell lunge 4 12

הערות לאימון

--superset with--
Stiff-legged deadlift

סילביו קובע את הלו"ז האירובי שלו בהתאם למה שהוא רואה במראה. אימוני אירובי כוללים בד"כ חצי שעה עד ארבעים וחמש דקות של פעילות, מחולקת לקבוצות של עשר עד חמש עשרה דקות על מכשירים שונים.

תוכנית האימונים של סילביו:

1 Chest (a.m.), biceps (p.m.)
2 Shoulders (a.m.),triceps (p.m.)
3 Quads (a.m.), hamstrings (p.m.)
4 Back (a.m.) calves (p.m.)
5 Varies
6 Quads, hamstrings
7 OFF

אימון הרגליים שלו כוללות תנועות בסיסיות, כמו front squats, המבוצעות תוך שימוש במשקל קל.

נערך לאחרונה:
בוא נא אתה מפציץ בתרגומים 👏, קח מוניטין.
זה משפר את האנגלית לא? נראה לי גם אני יתחיל קצת לתרגם מאמרים, למרות שאני חלש באנגלית אבל בשביל זה נעזר בבילון:)
עריכה:
:ph34r:לא יכול כבר להוסיף לך מוניטין כי כנראה שהוספתי אתמול והמערכת לא מאפשרת:help:

אחלה תרגום, פחות מאחלה מקור... 4 סטים של 12 חזרות וואו, כה חדשני! זה סוג המאמרים שמוציאים שם רע לM&F ולFLEX.
האם כך הוא התאמן כדי להגיע למסה שלו? איך הוא שילב את זה ב"תוספים"? ממש אגדות עמי ותמי.

סחטיין על ההשקעה אבל האנשים האלה לא מעניינים כמו Powerbuilders כמו למשל בראנץ' ודוריאן, או בישראל יש את עמית ספיר שמשלב אימוני PL וBB והיה יכול להיות מעניין לשמוע את הפילוסופיה שלהם בעניין

• פותח/ת השרשור
אחלה תרגום, פחות מאחלה מקור... 4 סטים של 12 חזרות וואו, כה חדשני! זה סוג המאמרים שמוציאים שם רע לM&F ולFLEX.
האם כך הוא התאמן כדי להגיע למסה שלו? איך הוא שילב את זה ב"תוספים"? ממש אגדות עמי ותמי.

הייתי אומר לך עד כמה אתה צודק, אבל זה די ברור. גם אם הוא מתאמן כך כדי להגיע לרמה שהוא נמצא בה כרגע, מן הסתם "ליטשו" את השיטה כדי למכור אותה. אל תשכח, המאמר בא ללמד את הדורות הבאים את משנתו של בעל המגזין, ה - "MASTER BLASTER".

• פותח/ת השרשור
סחטיין על ההשקעה אבל האנשים האלה לא מעניינים כמו Powerbuilders כמו למשל בראנץ' ודוריאן, או בישראל יש את עמית ספיר שמשלב אימוני PL וBB והיה יכול להיות מעניין לשמוע את הפילוסופיה שלהם בעניין

מסכים יותר לגבי דוריאן. לגבי בראנץ', אני לא מתלהב. אבל זה כבר עניין של טעם.

אגב, אם אתה מכיר powerbuilders, אתה מוזמן לשלוח לנו מידע, ואנו נדאג לתרגם אותו (אם צריך). 😃

הייתי אומר לך עד כמה אתה צודק, אבל זה די ברור. גם אם הוא מתאמן כך כדי להגיע לרמה שהוא נמצא בה כרגע, מן הסתם "ליטשו" את השיטה כדי למכור אותה. אל תשכח, המאמר בא ללמד את הדורות הבאים את משנתו של בעל המגזין, ה - "MASTER BLASTER".

יש מישהו שעדיין מאמין לזה? אני באמת לא מבין איך המגזינים האלה נמכרים, הם כה חסרי תועלת!

• פותח/ת השרשור
יש מישהו שעדיין מאמין לזה? אני באמת לא מבין איך המגזינים האלה נמכרים, הם כה חסרי תועלת!

הם מועילים מאוד, יותר ממה שתרצה להאמין ( ואני לא כותב זאת בציניות ). הנקודה הפשוטה היא שהמגזינים מקרבים את הקוראים עם נשואי ההערצה שלהם.

אתה לא מבין עדיין איך זה עובד? אתה גדול אתה מבין !
"אם קולמן עושה 20 סטים ליד קידמית אז גם אני" יוצא לי לשמוע ממתאמנים מושפעים סרטוני יוטיוב שמגעים למכון ומרגישים על סייקל, קצת מצחיק לראות מתאמנים טבעים מתאמנים כמו המקצוענים בטענה שכתוב במגזין כל שהו 30 סטים ליד אחורית כי צריך לאזן את הראשים 😣

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין עדיין איך זה עובד? אתה גדול אתה מבין !
"אם קולמן עושה 20 סטים ליד קידמית אז גם אני" יוצא לי לשמוע ממתאמנים מושפעים סרטוני יוטיוב שמגעים למכון ומרגישים על סייקל, קצת מצחיק לראות מתאמנים טבעים מתאמנים כמו המקצוענים בטענה שכתוב במגזין כל שהו 30 סטים ליד אחורית כי צריך לאזן את הראשים 😣

זה מקרה חמור של התמכרות למלה הכתובה 😉.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית