הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקסטרה חזרות ב SS

אם אתה יכול לעשות אקסטרא חזרות ז"א שאתה יכול להרים אקסטרא משקל ל-5. אל תהיה ילד ותעשה את התכנית כמו שהיא.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את התשובה הסופית שלך...
אם אני מתחיל אימון עם משקל מסויים, אז בהנחה שאני יודע שהסט האחרון יהיה לי קל אז להוסיף משקל ?
חוץ מזה שאי אפשר לדעת איך יהיה הסט, לפעמים הסט הראשון או השני יותר קשים מהאחרון.
וגם אם אני יכול לעשות 6 חזרות עם משקל מסוים זה לא אומר שעם עוד 2.5 קילו אני אצליח בכלל לסגור 5...

בקיצור יש איזשהי בעיה לעשות עוד חזרות בסט האחרון אם יש כוח . מבחינת התאוששות או משהו ?

אם שני אנשים אומרים לך במפורש לא לסטות מהתכנית ואתה עדיין שואל שאלות, אני מוותר. תעשה מה שבא לך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול, אבל אז אתה לא עושה SS. מה אתה משיג בזה?

זה מה שאני שואל פה, אם זה יתן משהו. אקסטרה גירוי לשריר או משהו...?

ואם לעשות עוד חזרה עוד שתיים זה לא SS אז סבבה אני גם ככה לא עושה SS כי אני לא עושה סקוואט כל אימון, ועוד שינויים שעשיתי...

זה מה שאני שואל פה, אם זה יתן משהו. אקסטרה גירוי לשריר או משהו...?

ואם לעשות עוד חזרה עוד שתיים זה לא SS אז סבבה אני גם ככה לא עושה SS כי אני לא עושה סקוואט כל אימון, ועוד שינויים שעשיתי...

נו מצוין, אז תעשה מה שבא לך. אולי זה יתן, אולי זה לא יתן. יש ליצן בשם johnny pain שיש לו פורום הארדק1ר משלו בו הוא ממליץ על SS פרט לכך שהסט האחרון הוא כמה חזרות שאתה יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית