הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 180X7

תודה. אני די מפורק, מקווה שישתחרר לי קצת עד מחר.

אז למה הלחץ למחר? זה לא סובל דיחוי עוד כמה ימים עד שתרגיש ממש טוב? אם אתה מתחיל חיטוב לא כדאי לשבור שיאים כמו שצריך? הרי הפעם הבאה שיהיו שיאים לא תהיה בקרוב.

המוט קצת בורח לך מהרגל כשאתה מוציא את הברכיים קדימה, ומוט שבורח מהרגל מגדיל לך את הטווח תנועה ואז סתם אנרגיה מבוזבזת.. אבל כל הכבוד, משקל מכובד!

• פותח/ת השרשור
אז למה הלחץ למחר? זה לא סובל דיחוי עוד כמה ימים עד שתרגיש ממש טוב? אם אתה מתחיל חיטוב לא כדאי לשבור שיאים כמו שצריך? הרי הפעם הבאה שיהיו שיאים לא תהיה בקרוב.

צודק! אין לחץ 😃
אם לא ארגיש מספיק טוב אני אוותר.

---------- התגובה התווספה ב 22:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:04 ----------

המוט קצת מתגלגל קדימה לפני המשיכה. חוץ מזה יפה מאוד.

המוט קצת בורח לך מהרגל כשאתה מוציא את הברכיים קדימה, ומוט שבורח מהרגל מגדיל לך את הטווח תנועה ואז סתם אנרגיה מבוזבזת.. אבל כל הכבוד, משקל מכובד!

תודה.
זה נכון, אני צריך לשפר את העניין הזה.

יפה, נראה שאתה יכול לעבוד יותר מהר, זה יוסיף לך הרבה כוח.

כל חזרה תעשה מתפרצת והכי מהר שאתה יכול (אבל תשמור על טכניקה כמובן)

סוס אחי - אבל לא עדיף לזרוק את המוט יותר כשאתה מוריד אותו לריצפה - הכוונה לבזבז פחות מאמץ בהורדת המוט לרצפה חזרה ?

• פותח/ת השרשור
יפה, נראה שאתה יכול לעבוד יותר מהר, זה יוסיף לך הרבה כוח.

כל חזרה תעשה מתפרצת והכי מהר שאתה יכול (אבל תשמור על טכניקה כמובן)

תודה על העצה, אני אנסה.

סוס אחי - אבל לא עדיף לזרוק את המוט יותר כשאתה מוריד אותו לריצפה - הכוונה לבזבז פחות מאמץ בהורדת המוט לרצפה חזרה ?

אני חושב שזה המקסימום שאני יכול לעשות בעניין הזה אבל אני אבדוק את זה. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית