הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן מישהו שהיתנסה בAffiliate Marketing / שיווק שותפים ?

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
יש כאן מישהו עם ניסיון ב Affiliate Marketing
אני מחפש ספר טוב שמדבר על כל הנושא מצאתי איזה 1000 ספרים על התחום אבל אולי למישהו כאן יהיה המלצה ספציפית ?
ואם יש למישהו ניסיון הוא יכול קצת להסביר על התחום אם שווה את ההשקעה של להתעסק בזה ואם באמת יש בזה כסף כמו שכולם אומרים?

זה תחום רחב יחסית ודינאמי.
מי זה כולם? מי אומר?
בכל תחום אפשר לעשות כסף, ובדרך כלל כל תחום ידרוש השקעה, לאו דווקא כספית (לפחות לא בצורה גדולה) אבל אני לא מכיר תחום שהכסף בו צומח על העצים.
לדעתי אם אתה מחליט "להתעסק" עם משהו רצוי שתאהב אותו לפחות מעט.
הדבר הטוב באפיליאט מארקטינג זה שאתה יכול לעשות מה שבא לך. זה גם הדבר הרע 🙄 אם אתה עצלן (כמו כולנו), אז תתכונן למלחמה מול עצמך.

שמע אין ספר טוב, אני מכיר את זה טוב מאוד. כל הזמן מחפשים אחרי ה"ספר טוב" הבא ויוצא שאתה יושב כל היום וקורא ולא עושה שום דבר. אני לא מדבר ספיצית על אפיליאט.
בכל מקרה באפיליאט מה שצריך בעיקר זה לבנות אתר בסיסי, למשל בוורדפרס
לדעת SEO בסיסי
שיהיה חוש טכני ו... "עיצובי" לעבודה באינטרנט. בסופו של דבר לאדם מבוגר שאין לו שום חדע במחשבים יהיה קשה להתקדם. מדובר על ידע בסיסי כן? ברמה כזאת שאם אני אתן לך תוכנת וורד אתה כבר תבין לבד מה צריך לעשות שם ואיך משתמשים.
ובעיקר לעשות. זה דבר הכי קשה. קל לדבר, קשה לעשות.

בקשר לSEO, פלאגינים של וורדפרס וכו... באמת שיש מלא מדריכים, מלא סרטונים ביו טוב.

בכל מקרה אין לי המלצה לספר ספציפי, כי עד כמה שאני יודע אין ממש ספר כזה, ואם יש הם בדרך כלל מלפני כמה שנים טובות ואני לא בטוח כמה זה עדכני. אבל כל הפסרים הטובים יגידו את אותו הדבר. אני אנסה לחפש בלוגים טובים אולי זה יעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית