הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכשיר הPureView 808 של נוקיה, בעל מצלמה באיכות 41MP

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
חברת נוקיה (Nokia) הופכת לרלונטית יותר ויותר, בתערוכת הMWC 2012 אשר נערכת בימים אלה ממש בברצלונה, חושפת את מכשיר הPureView 808 אשר מגיע עם מצלמה באיכות 41 מגה-פיקסל, כן קראתם נכון.

נוקיה אומרת כי, בזכות חיישן המצלמה העצום נוכל להתמקד בפרטים הקטנים בתמונה, בעקבות איכות התמונה הגבוה, מכשיר הPureView 808 יגיע עם עדשת קרל זייס.

בנוסף המכשיר יגיע עם מסך בגודל 4 אינץ’ וברזולוציה של 640 על 360, זכוכית המסך תיהיה מסוג Gorilla Glass החזקה אשר תספק עמידות מפני שריטות, נפח הזכרון יהיה כ16 ג’יגה-ביט עם אפשרות להרחבה בעזרת חריץ microSD, עובי המכשיר יהיה 13.9 מילימטר ומשקלו יגיע ל169 גרם.

nokia 808 pureview white back and front מכשיר הPureView 808 של נוקיה, בעל מצלמה באיכות 41MP

עד כאן, המכשיר מציג מפרט מרשים, אך לא הכל ורוד עם מכשיר הPureView 808 החדש של נוקיה, המכשיר החדש מגיע עם מערכת ההפעלה "בל" (לשעבר סימביאן), שכיום, בהשוואה למערכת ההפעלה של גוגל – אנדרואיד, או למערכת ההפעלה של אפל – IOS, לא נחשבת לכל-כך האטרקטיבית, המערכת לא מציעה מבחר אפליקציות שיכול להתחרות בגדולות, וחברת נוקיה עצמה הכריזה בעבר כי תפסיק לשווק אותה בעתיד.

ואנחנו נשארים עם שאלה קטנה, למה נוקיה בחרה לשלב את מערכת ההפעלה המיושנת במכשיר החדש, כנראה שאנחנו לא נקבל תשובה בקרוב, אך את הPureView 808 אנחנו כן נקבל בקרוב, המכשיר צפוי להגיע לישראל במהלך הרבעון השני או השלישי, מחירו הסופי טרם פורסם.

http://geekspot.co.il/מכשיר-הpureview-808-של-נוקיה-בעל-מצלמה-באיכות-41mp/

נערך לאחרונה:
ואוו.. 41 מגה פיקסל. זה פשוט מגוחך כמה שעברה זמנה של החברה הזאת.

נוקיה ממשיכה לאכזב, הם הוציאו את הN8 עם המצלמה המרשימה שלו ומי קנה אותו?
מסך עם רזלוציה של 640 על 360 ?! רזלוציה עלובה לאייפון 3 הייתה רזלוציה יותר טובה מזאת...
אני לא מדבר בכלל על המערכת ההפעלה העלובה שלהם.
שילמדו מסמסונג להוציא פיצ'רים מעניינים ואם כבר הזכרתי אז...זה מה שסמסונג הציגו בברצלונה:

מכשיר עם מקרן HD מובנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
41 מגה פיקסל - מי צריך את זה כבר? זה סתם מוגזם שישפרו דברים אחרים שהם צריכים לשפר

הם מתרכזים בדברים הכי לא חשובים... קודם שישדרגו את המערכת הפעלה שלהם...

אני לא יודע באיזה קהל יעד הם מתמקדים אבל בטח יש אנשים שבסדר עדיפויות שלהם זה מצלמה טובה ופלפון שלא נשרט בקלות. אני חושב שלמרות שהפלאפון אולי לא ימכר בהמונים אבל יש סיכוי שזה יעיר את סמסונג או אפל וקצת יעלה את הרמה של הפלאפונים .

עזוב אותי מהפלאפון הזה.. שיפרשו כבר. למי אכפת מצלמה? אם רוצים מצלמה כזאת טובה אפשר לקנות מצלמה איכותית וגם לא בהרבה. התלהבתי יותר מהHTC ONE X, אשכרה מחשב בתוך הכיס, 4ליבות של 1חצי ג'יגה הרץ.

אני לא יודע באיזה קהל יעד הם מתמקדים אבל בטח יש אנשים שבסדר עדיפויות שלהם זה מצלמה טובה ופלפון שלא נשרט בקלות. אני חושב שלמרות שהפלאפון אולי לא ימכר בהמונים אבל יש סיכוי שזה יעיר את סמסונג או אפל וקצת יעלה את הרמה של הפלאפונים .
הגורילה גלאס קיים בכל מכשירי האנדרואיד מהדור החדש עוד מהDEFY..

עזוב אותי מהפלאפון הזה.. שיפרשו כבר. למי אכפת מצלמה? אם רוצים מצלמה כזאת טובה אפשר לקנות מצלמה איכותית וגם לא בהרבה. התלהבתי יותר מהHTC ONE X, אשכרה מחשב בתוך הכיס, 4ליבות של 1חצי ג'יגה הרץ.

כן HTC מפציצים יותר ויותר, גם הלאנצ'ר שלהם SENSE 3 נירא בן זונה...

זה בערך המכשירים העתידיים שהוצגו בתערוכה...

HTC OneX- מכשיר הדגל החדש
htc-logo.jpg

המכשיר צפוי להגיע עם מעבד מרובע ליבות במהירות 1.5GHz, בנוסף Tegra 3 של Nvidia, זיכרון בנפח 1GB, מסך בגודל 4.7" אינצ' 720×1280 Super LCD2, מצלמה אחורית 8MP המצלמת 1080p, מצלמה קידמית 1.3MP, סוללה 1800 mAh וכן זיכרון בגודל 32GB ללא חריץ הרחבה.

כמו כן במכשיר יכלול צ'יפ ImageChip המיעוד להוציא תמונות באיכות גבוהה גם בתנאי תאורה קשים, וכמובן המכשיר יגיע בשיתוף עם beats.

htc-one-x-press.jpg

Galaxy Beam-
Samsung3.jpg

אולי המכשיר המעניין ביותר בתערוכה, אשר יגיע עם מעבד כפול ליבה במהירות 1GHz, מסך 4.0" אינצ' (480×800), מצלמה אחורית 5MP וקידמית 1.3MP, סוללה בגודל 2000mAh, עד פה מפרט בינוני ומוכר אבל- זיכרון בגודל 6GB+ מקרן HD בגודל 50", זה משהו שלא רואים כל יום.

החברה החליטה לשלב מקרן Pico המסוגל באמצעות אפליקציה יעודית להקרין תמונות, סרטונים, אתרים ואפליו משחקים ואפליקציות בגודל 50" אינצ', למקרה והמסך 4.0" אינצ' לא מספק.

GALAXY_beam_Product_Image_1.jpg

Xperia S-
sony-logo-new.jpg

רובכם כבר יזהו את המכשיר הזה, אך הוא הופיע בתערוכה בפעם השניה-

המכשיר צפוי להגיע עם מעבד כפול ליבה 1.5GHz, מסך 4.3 HD ברזולוצייה 1280×720, חיישן NFC בדומה לנקסוס, מצלמה 12MP עוצמתית עם חישן Exmor R, וזיכרון בנפח 32GB.

לצערנו, המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.7 וצפוי להתעדכן בעתיד הקרוב לICS.

xperia-s.jpg

Ascend D quad- הסמארטפון החזק בעולם?
Huawei300-e1330424529403.png

החברה חשפה את המכשיר המפלצתי אשר יכלול מעבד מרובע ליבות במהירות 1.5Ghz המיוצר בעצמה ונקרא K3V2, והוא מתימר להיות המעבד החסכוני והמהיר ביותר בעולם. בנוסף, המכשיר יגיע עם מסך 4.5" אינצ' 720P, זיכרון 1GB, מצלמה אחורית 8MP בעלת פלאש-לד כפול, אחסון מובנה 8GB כולל חריץ החרבה עד 32GB, טכנולוגית earSmart וסוללה בגודל 1800mAh אשר צפויה להסתדר עם המעבד החסכוני.
המכשיר גם יגיע בגרסאת XL עם סוללת 2500mAh.

Ascend-D-Quad-4.jpg

Asus PadFone-
asus_logo_11.jpg

לא, זה לא רובוטריק, זה המכשיר החדש של אסוס שיכול להפוך לטאבלט אם רק נרצה.המכשיר עצמו מגיע עם מסך 4.3" אינצ' סופר אומלד, מעבד כפול ליבה מסוג Snapdragon S4 במהירות 1.5Ghz, ומאיץ גרפי של חברת Qualcomm, מצלמה 8MP אחורית עפ פלאש לד בודד, שטח אחסון של 16GB עם חריץ הרחבה ל32GB וסוללה 1520mAg.

אבל זה לא הסוף-המכשיר מתחבר לטאבלט דקיק בעל מסך 10.1" אינצ', ובעצם משמש כ"מוח" של המכשיר, אך הטאבלט מעניק למכשיר חיי סוללה נוספים על מנת להחזיק את המסך הגדול.את הטאבלט ניתן להשיג עם מקלדת פיזית של אסוס או עם סטילוס מיוחד של החברה איתו אפשר לענות אפילו לשיחות.

asus-padfone_1306755382.jpg

הועתק מפורום אנדרואיד הישראלי. 😃

נערך לאחרונה:
אני חושב שלא צריך לפתח יותר מדי צפיות עם הבים, אסור לשכוח שזה הפלאפון הראשון עם מקרן, ואי אפשר לצפות לשלמות. ובגלל זה אני חושב שהמכשיר שהכי ניקר את העניים, הוא המכשיר של HTC.
HUWAI האלה לא מקוריים במיוחד, הפלאפונים האלה ממש דומים למכשירי הדגל הנוכחיים של HTC-
SENSATION XE, SENSATION. מה גם שיש SENSEATION XL, בקיצור על הפנים למרות שהמכשיר עצמו עם מפרט טוב מאוד..

נערך לאחרונה:
הבים זה המכשיר השני של סמסונג עם מקרן מובנה אם אני לא טועה, הראשון היה מקרן רגיל וזה HD
ברור שהHTC ONEX זה שניקר את העניים כי הוא המכשיר דגל של HTC לתקופה הקרובה
הבים הוא סך הכל מכשיר עם מפרט פשוט ופיצ'ר מעניין המכשיר דגל של סמסונג SGS3 לא הוצג עדיין רשמית.

SG3 בטח יהיה פיצוץ, אם הם לקחו בחשבון שHTC יוציאו מכשיר 4ליבות והם עוד לא, בדוק שהם ישחקו אותה עם מכשיר מטורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית