הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צ'לואיסטים קצת שונים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מגניב, אהבתי את המולטי אפקט על הצ'לו. בכל מקרה בזאנר הזה אני לא חושב שיש יותר טובים מאפוקליפטיקה (שהם בלי אפקטים כלל- כלים קלאסים נטו)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהבתי שהם עושים את זה מלוכלך וצורם לפעמים - בכל זאת, זה עדיין צריך להיות עם פיל של רוק.
הם עשו גם אותו הדבר עם וולקאם טו דה גאנגל גם יצא מגניב.

תלוי במצב רוח אבל כן אני לפעמים שומע את זה לכיף, זה קטע אדיר בעיניי
(זה שיר של מטאליקה בגרסא קלאסית אם לא הבנת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אולי די כבר עם הגראנז' המסריח הזה? תיפתח לדברים אחרים קצת.
זה גראנג' ולא גראנז'.
ואתה יכול לראות בפייסבוק לכמה אני פתוח. מגראנג', לפולק, בלוז, ג'אז, פאנק ואחרים.
אתה חושב שאם אעלה לפה הופעה של מרקוס מילר למישהו יהיה אכפת?

• פותח/ת השרשור
וגם נט קינג קול, דיאנה קרול ופט מטיני?

אגב מרקוס מילר, פעמיים ראיתי אותו בארץ והיה ממש ממש ממש כיף וכוסיות באופן מפתיע.

• פותח/ת השרשור
היית בהופעה של מרקוס, ויקטור ווטן וסטנלי בהיכל התרבות?
ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים.

כן אחי. גילוי נאות הוא שלא הכרתי אותם לפני ההופעה הזאת, איזה חבר מתופף ועוד בסיסט מאיזה הרכב שהיה לי אמרו לי לבוא. חבל על הזמן

• פותח/ת השרשור
קניתי ראשון כרטיסים. ישבתי בשורה ראשונה. לא האמנתי שאני אהנה מהופעה בהיכל התרבות. אבל היה שווה כל שקל. אני גדלתי עליהם ובמיוחד על מרקוס. זה היה בשבילי כאילו פרל ג'אם באו לארץ אבל מהפן הג'אזי.

אני מודה שעד לפני כמה שנים לא התחברתי לגאז היום אני מאד אוהב ומעריך ולכן אולי אסע השנה לגאז בים האדום

• פותח/ת השרשור
הסיבה היחידה לנסוע לאילת...
וכדאי לראות מי יהיו האמנים לפני.
אם אתה מנגן כדאי לך ללכת לכיתת אמן.
ואל תפסיד את הג'ם סשן במלון לתוך הלילה.

בטוח יצא לי לג'מג'ם שם עם כל מיני חבר'ה(גם חבר'ה שלי מהבית)
ואני אלך למה שיש להציע , בדר"כ מרינה מקסימיליאן אהובתי מופיעה ועוד חבר'ה סבבה. גם אוירה טובה וזה אז למה לא(וכן אני גם שונא את אילת)

3096-seal-of-gay.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית