הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרנד דיאטה חדש

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון היה פה דיון בנושא תוחלת החיים לא כל כך מזמן אחרי איזו מצגת שאלירן הביא.
המצגת דאז הציגה את אותם הנתונים, שבעבר חיו פחות שנים ממה שחיים כיום, אז אני עדיין לא מבין מאיפה הטענה הזו.

אוהב את הרעיון הזה, מנסה להתמיד אך לא כל כך מצליח בנתיים חח אבל בסוף אני אצליח, יש לי שאלה, רשום בפורטל שלא צריך הרבה פחמימות, למשל באימוני משקולות רשום שצריך על כל 2 סטים של עבודה, 5 גרם פחמימה, יוצא לי בערך 70 פחמימה מהסטים, ועוד 50 שזה המינימום, ונגיד שיש לי קטוזיס, אז אני מעלה את זה לסביבות ה200, האם אפשר להמשיך לעלות במשקל עם כזאת כמות של פחמימות? אני אוכל בתוכנית שלי בערך 260 גרם חלבון ועוד איזה 300 גרם שומן...
ובסביבות ה4000 קלוריות
תודה רבה

תגיד גיא אתה קיבוצניק לא? אולי תחלוב לנו קצת RAW MILK תתחיל למכור בפורום 🙄

בדיקות שבוצעו על שרידים של האדם הקדמון מראות שהעצמות שלהם היו חזקות מאוד, מצב השיניים היה מצוין ולא נמצאו סימנים שמעידים על אף אחת מהמחלות של העידן המודרני כמו סרטן ומחלות אוטו-אימוניות.

לגבי תוחלת החיים: נוח מאוד לשכוח את העובדה שמוות מחיות פרא (לדוגמה) היה נפוץ הרבה יותר, מה שתרם לירידה בתוחלת החיים.

לכל הדמגוגים שכותבים "אז בואו נחיה במערה, נכה את נשותינו בנבוט, בדיוק כמו האדם הקדמון" ועוד כל מיני שטויות כאלה, אני מאחל שולחן מלא בלחמים, דגני בוקר והמון אבטיח. כל יום. בלי בשר.

בדיקות שבוצעו על שרידים של האדם הקדמון מראות שהעצמות שלהם היו חזקות מאוד, מצב השיניים היה מצוין ולא נמצאו סימנים שמעידים על אף אחת מהמחלות של העידן המודרני כמו סרטן ומחלות אוטו-אימוניות.

לגבי תוחלת החיים: נוח מאוד לשכוח את העובדה שמוות מחיות פרא (לדוגמה) היה נפוץ הרבה יותר, מה שתרם לירידה בתוחלת החיים.

לכל הדמגוגים שכותבים "אז בואו נחיה במערה, נכה את נשותינו בנבוט, בדיוק כמו האדם הקדמון" ועוד כל מיני שטויות כאלה, אני מאחל שולחן מלא בלחמים, דגני בוקר והמון אבטיח. כל יום. בלי בשר.
כן כי חיידקים ווירוסים לא נכללים בקטגוריה של אבולוציה והם לא יכולים לעבור Natural Selection, רק בני אדם.

איפה אמרתי שינה את עצמו? אמרתי שהאדם התפתח על האוכל הזה.

ואיזה מוטציה יכלה לקרות כבר שגרמה לכך שאנשים שאכלו את האוכל הזה סיגסגו יותר מאחרים?

(להבהרה אני לא מתווכח, אני מנסה להבין)

• פותח/ת השרשור
רשום בסרטון "paloe". אני יודע שזה לא בגלל Ynet ישירות אבל זה דפוק ומראה מה רמת המקורות שלהם.

זה לא 'המקורות שלהם'. רצו להשמיע כמה מילים של קורדיין ומה לעשות שהשם ביוטיוב שובש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית