עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנתונים שאתה מציג לא מסתדרים עם הטבלה כאן למטה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy
yדרעק לא הצליחו אפילו לרשום paleo כמו שצריך
רשום בכתבה paleo. איך צריך לרשום לדעתך?
המצגת דאז הציגה את אותם הנתונים, שבעבר חיו פחות שנים ממה שחיים כיום, אז אני עדיין לא מבין מאיפה הטענה הזו.אם אני זוכר נכון היה פה דיון בנושא תוחלת החיים לא כל כך מזמן אחרי איזו מצגת שאלירן הביא.
תגיד גיא אתה קיבוצניק לא? אולי תחלוב לנו קצת RAW MILK תתחיל למכור בפורום 🙄
כן כי חיידקים ווירוסים לא נכללים בקטגוריה של אבולוציה והם לא יכולים לעבור Natural Selection, רק בני אדם.בדיקות שבוצעו על שרידים של האדם הקדמון מראות שהעצמות שלהם היו חזקות מאוד, מצב השיניים היה מצוין ולא נמצאו סימנים שמעידים על אף אחת מהמחלות של העידן המודרני כמו סרטן ומחלות אוטו-אימוניות.
לגבי תוחלת החיים: נוח מאוד לשכוח את העובדה שמוות מחיות פרא (לדוגמה) היה נפוץ הרבה יותר, מה שתרם לירידה בתוחלת החיים.
לכל הדמגוגים שכותבים "אז בואו נחיה במערה, נכה את נשותינו בנבוט, בדיוק כמו האדם הקדמון" ועוד כל מיני שטויות כאלה, אני מאחל שולחן מלא בלחמים, דגני בוקר והמון אבטיח. כל יום. בלי בשר.
אני עדיין רוצה לדעת על מה מבוססת הטענה שאנחנו מותאמים גנטית לאוכל הזה.
והגוף שינה את עצמו לאוכל? זה לא עובד ככה.
המצגת דאז הציגה את אותם הנתונים, שבעבר חיו פחות שנים ממה שחיים כיום, אז אני עדיין לא מבין מאיפה הטענה הזו.
רשום בסרטון "paloe". אני יודע שזה לא בגלל Ynet ישירות אבל זה דפוק ומראה מה רמת המקורות שלהם.