הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גריפר מתקדם.. אשמח לקצת עזרה

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
אני כבר כמה זמן מתאמן בגריפרים
יש לי מ- 150- 300 LBS HG

150 אני סוגר בקלי קלות בלי להתאמץ
עכשיו בהתחלה היה לי 300 ו 150 ה150 היה לי קל מידי ואת ה 300 הצלחתי לסגור רק לפעם אחת

רציתי לשאול אם זאת שיטה טובה שאני פשוט אתאמן רק על ה 200 לכמה זמן עד שאסגור אותו בקלות 15 חזרות ואז לעבור ל 250 ככה ואז ל 300

ואיך לתזמן את זה עם האימונים? הכוונה אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (5 על 5 של ביל סטאר) אז בימי מנוחה להתאמן איתם? או בימי אימון?

אשמח לקצת עזרה!

הי punisher
כתבתי כאן על תרגילים ותוכניות עם גריפרים! זאת שיטה לא יעילה כל הזמן לעבוד על חזרות, צריך גם לשלב סינגלים ו negative, זה מצויין שאתה סוגר HG300 אבל אתה צריך לקנות גם Target Gripper שאתה עדיין לא יכול לסגור, זה CoC 3 או HG350 ! אתה יכול לשלב גריפרים באימונים רגילים אבל אחרי אימון עיקרי, עדיף ביום החופשי שלך, לא לעשות אימון גריפרים אחרי אימון משיכות ( לדוגמא דדליפט ). שני אימונים בשבוע מספיק, אחת סינגלים, שני קל יותר 3-5חזרות!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה גריפמן!! עזרת מאד!

---------- התגובה התווספה ב 22:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:59 ----------

ועוד שאלה גריפמן אם אתה כבר פה,
כשאני אסגור 350 HG לאן לעבור אז?
ראיתי 400 של כל מיני חברות שאני לא כל כך מכיר

אשמח אפילו לדבר איתך בדרך כלשהיא בפרטי שתוכל לעזור לי עם הדרך לגריפ טוב יותר!
אעריך את זה מאד

עוד שאלה גריפמן אם אתה כבר פה,
כשאני אסגור 350 HG לאן לעבור אז?
ראיתי 400 של כל מיני חברות שאני לא כל כך מכיר

punisher
הבעיה העיקרית של קפיצים זה דיוק, אפילו אותו מודל של גריפר יכול להיות שונה ב 20% ויותר, למשל HG300 גריפר סיני בממוצע שוקל 240lbs, יש לי HG350 ששוקל 300lbs ואני מצליח לסגור אותו רק [video=youtube;FSEl2Y6GMSs]http://www.youtube.com/watch?v=_epG7rQ-lRU&list=UUMs3ObNEvDAQTg4R_Az8smQ&index=2&feature=plcp"]Deep Set[/url]! יש לי לפחות 10 חברות מוביליות בעולם של הגריפרים (GHP, CoC, BB, RB, HG, FBBC, Atomgrip, Python Grip, Vulcan...) ואני אפילו יצרתי גריפרים באצמי (תמונה למטה AT גריפר ), מודל AT128 ו רשימה כאן! עדיף לך לקנות גריפרים של חברות ידועות (רשימה למעלה)

i-193.jpg

i-194.jpg

במרכז גריפר שחור Python Grip , מיוצר בישראל!
i-195.jpg

Mentalist12
סליחה אבל גריפר זה לא זה שמחזק את האמות בידיים ?

ברוב התרגילים עם משקולות אנחנו משתמשים בגריפ (מחזיקים משקולת\מושכים ), גריפ חזק יכול לשפר אפקטיביות בכל התרגילי משיכה ואפילו בתגילי לחיצה, למשל אצלי גריפ שיפר תוצאות מתח ב 20%, או 24 חזרות +20 קילו! כדי לפתח גריפ גם דינמי עם גריפרים וגם מוטות עבים!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית