הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כוח בחיטוב,משהו מוזר

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני לא יודע איך להסביר,אבל קורה לי משהו מוזר בטירוף בחיטוב. אשמח להתייחסות.
אני כבר חודש וחצי בחיטוב רגיל (בשבועיים האחרונים טיפה יותר קשה כי מקצץ פחמימה), והתכנית שלי מורכבת ככה:
A: בנץ' 3X3 , בנץ' דאמבלים נייטרלי 3X3 , פשיטת מרפק 2X15-20 (פולי,ידיתV)/מקבילים עושה רוטציה ביניהם מדי פעם.
B:דדליפט 1X3 , כפיפת מרפקים 2-3 סטים , מתח עם משקל 3X6

באימון שעבר אני הייתי על 84 ק"ג בשביל 5X3 של בנץ' פרס. היום עשיתי 3X3 עם 86.5 ק"ג,בחזרה ה3 בכל סט טיפה ייצב אותי הספוטר. מה גם, הוספתי לחיצת חזה דאמבלים 3X3 עם 37.5 ק"ג כל יד(בחיים לא עשיתי את התרגיל הזה עד שהתחלתי את החיטוב,הייתי בהתחלה על 20 ק"ג)

** בSS הייתי עם לחיצה אחת וסגרתי 3X5 עם 87 ק"ג כמו שצריך , והיום תוך 3-4 אימונים שאני עובד לשלישייות סגרתי משקל כמעט זהה,אבל אני מרגיש חזק יותר מאימון לאימון ואני נח בין סט לסט 2-3 דקות,כאשר במסה נחתי בSS בין כל סט 4-5 דקות לפחות,ואני מאמין שאני עוד יכול להוסיף עוד 1-2 אימונים מעל ל87 ק"ג. בהתחשב שאני יושן 6-7 שעות בזמן האחרון,שותה טיפה קפה(לא מרגיש כזאת השפעה רצינית) , ועל 65 ג' פחמימה ליום וגרעון של 500 קלוריות.
** כנ"ל קורה לי דבר דומה בדדליפט , אני על 1X3 עם 140 ק"ג , ובסוף מסה סגרתי 1X5 עם 146 ק"ג בערך. אני מרגיש מאימון לאימון שאני יכול לעלות במשקלים באופן מטורף,
והמצב הזה קורה כשאני 4 ימים באימוני כוח , ו3 ימים אחרים באירובי .

אני מרוצה שאני עובד לשלישייות , 2 שאלות:
1.קרה למישהו דבר דומה?? (בחיטוב??)
2.כדאי לעבוד ככה במסה ? , או להוסיף עוד נפח? , לעבוד ככה במסה 4 ימים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית