המלצות לבילוי בפריז

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
אשמח להמלצות לאן לצאת בפריז (כולל שמות של מקומות).
הכוונה לא לזונות, מסיבות טראנסים וסמים, אלא יותר לכיוון של הופעות ג'אז/בלוז (ומוזיקה בכלל), מסעדות ומקומות יפים לטייל בהם.

תודה! 😃

אם זה הסגנון שלך- לך להופעת קבארט, קח בחשבון שזה יקר להחריד אבל נשמע כאילו זה מתאים לך.

אני הייתי פה:
http://www.lido.fr/us/
אבל זה היה לפני איזה 7 שנים...

להסתובב עם כרטיס אשראי יגרור אחריו לא מעט כסף בעמלות חיוב + עמלות המרה. תאמיני לי, מניסיון, עדיף להביא את הכמה מאות יורו האלה בכיס.

זה לא נכון. אם יש לך כרטיס אשראי מבית ישראכרט אתה בסך הכל משלם חצי אחוז עמלה. זה יותר משתלם מאשר למשוך כסף.

כשממירים ליורו זה אחרת. קודם יש המרת שקלים לדולרים (שזה נע בין 0% (לפחות אצלי), לבין 0.75%), ואם משלמים לפי מטבע אחר אז משלמים פעמיים עמלת המרה - פעם אחת לדולרים (ועמלת ההמרה לדולרים היא די יקרה - באזור ה-2%) ואח"כ לשקלים.

ביטלת מראש את כל הדברים הכיפיים, לא מבין בשביל מה לטוס..

i-approve.jpg

ההמלצה שלי היא להזהר מכייסים 🤡
שטן שור יודע מה המחירים של מעילי מעצבים שם בשדרה היקרה? 🙄 הכל שם יקר אפילו כוס קפה. נראה לי לבית הקפה המפורסם קוראים קפה השלום או משהו כזה אני לא סגור על זה. בבר מצווה שלי כוס קטנה עלתה 40 יורו.

אבל ברצינות. קחי אוטובוס וסעי לפארק אסטריקס, אם את בקטע של רכבות הרים. פארק קטן יחסית אבל יש שם כמה רכבות ומתקנים פסיכים.

נערך לאחרונה:
כשממירים ליורו זה אחרת. קודם יש המרת שקלים לדולרים (שזה נע בין 0% (לפחות אצלי), לבין 0.75%), ואם משלמים לפי מטבע אחר אז משלמים פעמיים עמלת המרה - פעם אחת לדולרים (ועמלת ההמרה לדולרים היא די יקרה - באזור ה-2%) ואח"כ לשקלים.
משהו לא בסדר עם הבנק שלך אם הוא ממיר לך יורו קודם לדולרים ואז לשקלים.

מחזק את אלירן, רק כרטיס אשראי. וכמובן כסף קטן לשאר השטויות.
בנוגע להמלצות - יש לך פורום שלם בתפוז שמוקדש לטיולים, אני בטוח שתמצאי שם כל מה שתחפשי.

בהצלחה וטיול מהנה.

שטן שור יודע מה המחירים של מעילי מעצבים שם בשדרה היקרה? 🙄 הכל שם יקר אפילו כוס קפה. נראה לי לבית הקפה המפורסם קוראים קפה השלום או משהו כזה אני לא סגור על זה. בבר מצווה שלי כוס קטנה עלתה 40 יורו.

אבל ברצינות. קחי אוטובוס וסעי לפארק אסטריקס, אם את בקטע של רכבות הרים. פארק קטן יחסית אבל יש שם כמה רכבות ומתקנים פסיכים.

הייתי שם בגיל 12, לא דיגדג את הביצה.

בכל מקרה, אני אמליץ לך על כמה מקומות שיש בהם פחות מ70% מוסלמים בצרפת:

תהני.

• פותח/ת השרשור
שטן שור יודע מה המחירים של מעילי מעצבים שם בשדרה היקרה? 🙄 הכל שם יקר אפילו כוס קפה.
אני קונה את המעילים שלי לבד, ובדיוק מהסיבה הזו אני לא אקנה כלום בשדרה היקרה 😃
תודה על הטיפ.

אני זוכר שהבעיה הגדולה בפריז היא חוסר הנחמדות שלהם. אז המיתוסים היו נכונים. לא יודע מה היום, אבל אז היה מאוווד קשה למצוא מישהו שמדבר אנגלית. אני לא מדבר על רמה בסיסית עילגת כמו YES NO THIS הם פשוט עשו את עצמם לא יודעים כלום. את האמת לא כל כך נהנתי שם. עיר מאוד יפה, אבל אוכלוסיה מוזרה.

אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל סבא שלי אמר שהצרפתים לא אוהבים אנגלים, וזה סוג של מעליב אותם כשפונים אליהם באנגלית, לכן גם אם הם יודעים מה אתה רוצה מהם, הם לא יענו.
לא הייתי שם, לא יודע עד כמה זה נכון, אני פשוט מאמין שסבא שלי יודע מה הוא אומר.😃

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שהבעיה הגדולה בפריז היא חוסר הנחמדות שלהם. אז המיתוסים היו נכונים. לא יודע מה היום, אבל אז היה מאוווד קשה למצוא מישהו שמדבר אנגלית. אני לא מדבר על רמה בסיסית עילגת כמו YES NO THIS הם פשוט עשו את עצמם לא יודעים כלום. את האמת לא כל כך נהנתי שם. עיר מאוד יפה, אבל אוכלוסיה מוזרה.
כן אני חוששת מזה גם. אני מכירה מישהי שנסעה לשם לשופינג, אני צריכה לשאול אותה איך היא הסתדרה, כי היא לא יודעת מילה בצרפתית. גם הציעו לי להוריד אפליקציה בסגנון של google translate לסמארטפון - אבל בשביל זה אני אצטרך סמארטפון.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל סבא שלי אמר שהצרפתים לא אוהבים אנגלים, וזה סוג של מעליב אותם כשפונים אליהם באנגלית, לכן גם אם הם יודעים מה אתה רוצה מהם, הם לא יענו.
לא הייתי שם, לא יודע עד כמה זה נכון, אני פשוט מאמין שסבא שלי יודע מה הוא אומר.😃
גם אם זה נכון, צריך למצוא פתרון איך להסתדר. עיר יפה, וזו הטיסה הכי זולה בפסח שמצאתי. במקור רציתי לאיטליה, אבל יקר יותר וזמני טיסה לא נוחים :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית