הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לPCT יעוץ לPCT

misha187

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני לקראת סיום של סייקל ראשון של סוסטונון (6שבועות)
PENDAEX 300 של סיירוקס UNDERDOSED בטירוף

בכל מקרה צריך ייעוץ לPCT
הבנתי שצריך להתחיל לקחת נולבדקס אחרי שבועיים השאלה היא כמה ביום ?ולכמה זמן?
ומתי להתחיל לקחת פרובירון ?

אנשים פשוט לא לומדים!
כמה טעויות בסייקל אחד?
סוסטנון ל 6 שבועות? תגיד תודה שהתחלת להרגיש אותו אולי רק בשבוע הרביעי מה כבר ציםפית לקבל מ 6 שבועות משילוב אסתרים? אני מתערב גם שהזרקת רק פעמיים בשבוע מה שהופך לפחות יעיל את הסייקל.
פרובירון בזמן PCT? אסור! פרובירון הוא סטרואיד לכל דבר, כל המטרה בPCT הוא להתנקות מהחומרים האלה.
אני מאמין שיעירו לך על זה שהיית צריך להוסיף HCG תוך כדי סייקל ( אני לא כזה חובב שלו אני לא חושב שיש צורך בסייקלים של עד 10 שבועות כל עוד הם לא מפוצצים שילוב של ימבה חומרים)

את הPCT אתה מתחיל 18 יום אחרי הזריקה האחרונה

כPCT קח נולבדקס וכלומיד תתחיל 14 יום 40 מג נולבדקס, 10 יום כלומיד 100 מ"ג ואחרי 10 יום תרד ל50 למשך עוד 3 שבועות, נולבדקס לאחר 14 יום להוריד ל 20 מ"ג לעוד חודש.
אם באמת זה היה הסייקל שלך אני לא מאמין שהוא כזה שיתק אותך מה גם שזה רק 6 שבועות היה, אני לא חושב שיהיה לך בעיה להתאושש אבל בכל אופן בדיקות דם חודש אחרי PCT הם בגדר חובה כדי לראות מה מצבך

אנשים פשוט לא לומדים!
כמה טעויות בסייקל אחד?
סוסטנון ל 6 שבועות? תגיד תודה שהתחלת להרגיש אותו אולי רק בשבוע הרביעי מה כבר ציםפית לקבל מ 6 שבועות משילוב אסתרים? אני מתערב גם שהזרקת רק פעמיים בשבוע מה שהופך לפחות יעיל את הסייקל.
פרובירון בזמן PCT? אסור! פרובירון הוא סטרואיד לכל דבר, כל המטרה בPCT הוא להתנקות מהחומרים האלה.
אני מאמין שיעירו לך על זה שהיית צריך להוסיף HCG תוך כדי סייקל ( אני לא כזה חובב שלו אני לא חושב שיש צורך בסייקלים של עד 10 שבועות כל עוד הם לא מפוצצים שילוב של ימבה חומרים)

את הPCT אתה מתחיל 18 יום אחרי הזריקה האחרונה

כPCT קח נולבדקס וכלומיד תתחיל 14 יום 40 מג נולבדקס, 10 יום כלומיד 100 מ"ג ואחרי 10 יום תרד ל50 למשך עוד 3 שבועות, נולבדקס לאחר 14 יום להוריד ל 20 מ"ג לעוד חודש.
אם באמת זה היה הסייקל שלך אני לא מאמין שהוא כזה שיתק אותך מה גם שזה רק 6 שבועות היה, אני לא חושב שיהיה לך בעיה להתאושש אבל בכל אופן בדיקות דם חודש אחרי PCT הם בגדר חובה כדי לראות מה מצבך
המון אי דיוקים....
בכל מקרה לפןתח הפוסט....אני מניח שלא לקחת פרגניל במהלך הסייקל,,,אני מציע לך כשבוע לאחר הזריקה האחרונה להתחיל לקחת 2500 יחידות פרגניל בשבוע, ולהתחיל עם 20נג טמוקסיפן למשך חודש ו 100מג כלומיד למשך חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית