הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקוואט עם מוט ריק

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4
באימון הקודם שלי הגעתי למסקנה שהטכניקה שלי נוראית (עבדתי עם 80 קילו), אז החלטתי להוריד במשקלים ולעבוד על הטכניקה לפני שאני חס וחלילה אחטוף פציעה.

באימון הנוכחי עשיתי בסוף האימון קצת סקוואטים עם מוט ריק בשביל לראות בעיות בטכניקה.
יש לציין שהבעיות שלי שעבדתי עם ה80 קילו היו קריסת ברכיים קדימה וכנראה גם אני יורד יותר מידי למטה. סיכוי טוב מאוד שהמשקל היה לי כבד מידי אז אימון סקוואט הבא אני אוריד לפחות 10 קילו.

בינתיים, אשמח להתייחסות לסקוואט עם המוט הריק ואם יש איזשהן בעיות?

http://www.youtube.com/watch?v=rkJS0zATzYo&feature=youtu.be

נ.ב.
כמה פעמים עצרתי למטה בשביל להסתכל על הברכיים ועוד כמה דברים, אני לא עוצר למטה בדרך כלל.

אין טעם לעבוד על טכניקה עם מוט ריק. זה שונה לגמרי ממוט מועמס במשקלי עבודה ואתה לא תצליח לתרגם את מה שניסית לשפר.

• פותח/ת השרשור
אין טעם לעבוד על טכניקה עם מוט ריק. זה שונה לגמרי ממוט מועמס במשקלי עבודה ואתה לא תצליח לתרגם את מה שניסית לשפר.

אני יודע, פשוט היום היה אימון עם דדליפט והייתי כבר גמור מידי לעשות סקוואט עם משקל.
שבוע הבא יהיה סקוואט, השאלה היא אם מה שעשיתי בסרטון נראה בסדר או שגם כאן יש מה לשפר?

• פותח/ת השרשור

הפעם זה היה עם 60 קילו. אשמח לתובנות בשביל לשפר את הסקוואט שלי.
לפי מה שראיתי שעבדתי עם משקל גבוה יותר (80 קילו), אני מגיע מעט נמוך מידי למטה וזה מעיף לי את הברכיים קדימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעלייה אתה לא מערב את שרירי האגן, ועולה מהחזה, אבל זה יכול להיות בסדר אם זה מה שאתה רוצה.
חוץ מזה כלום.

• פותח/ת השרשור
בעלייה אתה לא מערב את שרירי האגן, ועולה מהחזה, אבל זה יכול להיות בסדר אם זה מה שאתה רוצה.
חוץ מזה כלום.

אני כן רוצה שיהיה לי hip drive בסקוואט. אולי בגלל שזה היה קל מידי מבחינת המשקל אז אין את זה.
מה שהיה יותר חשוב לי לראות זה האם הטכניקה שלי נכונה, יש לי ביוטיוב בערוץ שלי סרטון עם 80 קילו שהטכניקה שלי שם איומה לגמרי (היה האמת יום קשה כשהוא צולם), אז עצרתי התקדמות במשקלים עד שהטכניקה תהיה טובה, לא בא לי לפצוע את עצמי.

אם יש משהו שאני לא מבין זה עד לאן הברכיים שלי צריכות להגיע כשאני יורד מתחת למקביל?
לפני זה פשוט הייתי מגיע הכי למטה שאני יכול, אולי בגלל זה גם הייתה קריסת ברכיים גדולה יותר וכל הסקוואט התחרבש.

הירידה אחלה ובסדר.
כדי לערב את שרירי האגן תחשוב תחת למעלה, ואל תחשוב על שום דבר אחר.

עריכה: רק בחזרה האחרונה גלשת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית