הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קשה להחזיק מעמד בחיטוב

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני יודע שזה אשכול מפגר אבל אני מרגיש בחיטוב צורך לאכות משהו טעים כל הזמן אני לא מפסיק לחשוב על זה וזה ממש משגע אותי עד שאני לוקח משהו טעים וזה סתם הורס לי את החיטוב אני ירדתי בחיטוב איזה 9 קילו ועכשיו אני מרגיש ממש ממש צורך למשהו טעים וזה מטריף אותי ממש ממש לא כיף :(
יש לכם פיתרון?

לך לאמבטיה עכשיו תוריד חולצה תסתכל במראה ותשאל את עצמך עכשיו עם החטיף הזה -הנאה לשנייה או שתיים שווה את כל מה שעשית ?

• פותח/ת השרשור
צודק אבל מה שמשגע אותי למה עכשיו אני מרגיש את ההרגשה הזאת בצורה כל כך חזקה למה יש לי רצון כל כך עז לדברים מתוקים וטעימים לעומת השבועות הראשונים של החיטוב מה הגורם של זה ?
זה פשוט קשה אני ביקשתי מההורים להעלים את כל הדברים הטעימים מהבית שאני לא יוכל ליפול בפח אבל למה יש הרגשה כזאת :?

לכולם יש את ההרגשה הזאת אבל אין מה לעשות מתגברים אם אתה רציני ושמתה לעצמך מטרה אתה יכול להיות גם בלי כל השטוית האלה, וגם ארוחות ציט בהחלט יעזרו אבל אל תגיע למצב כזה שכל יום יוצאת לך ארוחת ציט

תפסיק לחשוב על אוכל, תמיד תהיה עסוק, ויש גם משהו שיכול לעזור לך - זה נקרא כוח רצון.

שתי הצעות לא רעות:
1. בקבוק ליטר וחצי של דיאט ספרייט. מעטים האנשים שמזהים את ההבדל בין הדיאט ספרייט לרגיל - זה טעים מאוד, ממלא ומעט מאוד קלוריות (פחות מ15 לליטר וחצי).

2. אתה כבר הרבה זמן בחיטוב אם ירדת 9 קילו - אתה יכול לצאת לשבוע-שבועיים ניטרליים ולחזור בכוחות מחודשים. יש בזה גם יתרונות פיזיים מעבר למנטליים. יש מאמר על כך בפורטל.

בהצלחה

תקבע פעם ב10 ~ 14 יום ארוחת צ'יט ממליץ או על שבת או יום שאתה יוצא עם חברה סופ"ש בעיקר .. אני ירדתי מ112 ל94 פשוט עם הדבר הזה תאמין לי שהייתי יותר חזיר ממך ואני מחזיק עם זה חבל על הזמן ..

תזכור שלכולם קשה אתה לא היחיד אנחנו איתך (אני במאסה 😛 אבל אני יודע מה זה חיטוב ומכיר מה שאתה עובר)
ותאמין לי אם תאכל עכשיו ממתק או שוקולד כזה או אחר אתה תרגיש הרגשה כלכך חרא הרגשה של כישלון תחשוב על ההרגשה הזאת תחשוב שכל יום שאתה עובר בלי הממתק הזה הוא ניצחון בשבילך שיוביל אותך אל המטרה הגדולה שכולנו שואפים אליה 😃 בהצלחה

אני בחיטוב שמגיע למצב שאני סובל פרוט חורג קצת באוכל אם זה מתוק וכאלה ובאותו יום פשוט עושה יותר אירובי בערב. אם אתה רוצה להיות פחות רעב במהלך היום תשתדל לשתות משקאות מוגזים, פחות דיאט קולה וכאלה אלא סודה שאין בה את כל הזבל שיש בדיאט קולה. זה נותן תחושת שובע מעולה.

חחחחחחחח שהייתי בדיאטה לפני שנה הייתי עושה את זה גם ככה אתה מרגיש את הטעם נהנה ולא משמין למרות שזה יותר מגרה וגורם לך לרצות לאכול את זה אבל זה יותר טוב מההרגשה החרא של לאכול משו משמין ולחשוב שהרסת לעצמך תדיאטה ולא עמדת במטרה היום תודה לאל אני נורמאלי כבר לא נוגע בכלל בדברים האלה

חחחחחחחח שהייתי בדיאטה לפני שנה הייתי עושה את זה גם ככה אתה מרגיש את הטעם נהנה ולא משמין למרות שזה יותר מגרה וגורם לך לרצות לאכול את זה אבל זה יותר טוב מההרגשה החרא של לאכול משו משמין ולחשוב שהרסת לעצמך תדיאטה ולא עמדת במטרה היום תודה לאל אני נורמאלי כבר לא נוגע בכלל בדברים האלה
יש לזה שם - זה נקרא בולמיה! 😣

אני כבר לקראת סוף החיטוב ירדתי כבר 8.5קילו ויש לי יום העמסה(יותר כמו ציט)קבוע.יום שבת
בימי א,ב אני טוחן אירובי בשביל לטפל בעודף הקלוריות שניצרכו ובשאר הימים אני בגירעון קבוע שזה מה שמוריד אותי.
לומר לך את האמת זה מאוד מתסכל,וכבר מאוד קשה לרדת כי הגירעון השבועי כבר לא כזה גדול,אבל האמת שהחיטוב הזה
מאוד קל לי גם מנטלית וגם פיזית
תשכול את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית