הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב במקבילים

• פותח/ת השרשור OrGeron
  • פורסם בתאריך

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
החלפתי תוכנית ועכשיו אני עושה מקבילים בתוכנית, עכשיו יש איזה כאב שאני מרגיש כשאני עושה מקבילים, מין כאב כזה בכתף שמאל ( רק בה ), אני לא יודע בדיוק מה זה אבל אני זוכר שכבר כמה שנים בקצת פעמים שניסיתי מקבילים היה לי את זה ... מישהו אולי חווה משהו דומה או יודע מה זה ?
( זה קורה לי רק במקבילים ..) 🙄

בדיוק מה שהיה לי לפני שנתיים. ממש בדיוק, רק בשמאל, בכתף, רק במקבילים..
היה לי חוסר פרופורציה מטורף בגוף לטובת ימין, וכרגע צמצמתי פערים משמעותית, ואין לי בעיה בשום תרגיל.
תבדוק, יכול להיות זאת גם הבעיה שלך..

• פותח/ת השרשור
אצלי הצד ימין יותר גדול בידיים בעיקר אז יכול להיות שזה זה אתה ממליץ פשוט להמשיך להתעלם וזה יעבור ?

אני התפרץ לנושא הזה כי אני סובל מבעיה דומה אני לא יכול לעשות מקבילים אלה רק באחיזה רחבה כי יש לי כאבים בעצם החזה באמצע הנה יש גם תמונה להמחשה מספר אנטמיה מומלץ דרך אגב

96651090.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

איך מטפלים בכאב הזה ?

יש לי אותה בעיה בכתף ימין עם כאב נותה קצת לכיוון החזה. בסט ראשון ממש כואב לי בסט שניכבר פחות בסט שלישי אני לא מרגיש כבר כלום כמעט כי האיזור חם. אני לט רחתי לבדוק מזה כי אני כמעט ולא עושה מקבילים וכואב לי רק בזה. אבל אשמח לדעת גם מזה.
שיקגו בקשר לבעיה שלך ניראה לי כולם מרגישים את זה בזמן מקבילים כולל אני. זה כולה קצת לחץ בחזה ממאמץ. תנסה להוציא חזה בעליה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית