הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות שונות בנוגע לעלייה במאסה.

• פותח/ת השרשור YUPIDO
  • פורסם בתאריך

YUPIDO

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני מטר 78 , שוקל 64.5ק"ג ב14.5% שומן.
היקף יד 33.
מעוניין לעלות במאסה נקייה.
אני אוכל לפי התפריט שנמצא באתר ולוקח את השייק בבוקר, ומיד אחרי אימון(עם בננה).

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע 3 תרגילים לשריר גדול ו2 תרגילים לשריר קטן (כאשר כל תרגיל 3 סטים 8 חזרות לסט במשקל גדול)

ויש לי כמה שאלות:

1. האם התוכנית אימונים שלי טובה? או שכדאי לפצל את התוכנית לחלקים וכל יום לעבוד על חלק אחר?
*אני לא יכול להתאמן יותר מ 3 פעמים בשבוע

2. איזה תוספים מומלץ לשלב עם האבקה הזאת?
*אני משתמש באבקה הנקראת "אבקת חלבון צ'מפיון Whey Protein Stack"

3. איזה תרגילים הכי טובים ליד קידמית ואחורית ככה שהם יגדלו מהר ככל האפשר?

4. לצורך מעקב אישי, בשימוש נכון של אבקות ,תפריט תזונה ותוכנית אימונים, כמה זמן לוקח לעלות ס"מ בהיקף היד?

תודה רבה לעוזרים!

*הערה: בקשר לתוספי מזון , אני נמצא כל היום בבית והבנתי שבגלל שאני אוכל את כל הארוחות שבתפריט ולא מפספס שום ארוחה ובנוסף בגלל האחוז שומן הגבולי שלי לא מומלץ לשלב אבקת פחמימות, זה נכון?(שוב אני רוצה לעלות מאסה בצורה נקייה)

נערך לאחרונה:
1. יש תוכניות טובות בפורטל קילוגרם. אתה יכול לבחור לעצמך תוכנית. לא תיארת את התוכנית שלך וגם עדיף שתקח מהפורטל.
2. לגבי תזונה שוב, בדומה להמלצה הנוספת יש מדריך של עלייה במסאה בפורטל. אתה לא חייב שום תוסף.
3. סקוואט, דדליפט,לחיצת חזה ומתח.
4. אין פה כלל אצבע תלוי עבודה\תזונה וגנטיקה.

הערה: עלייה שכרוכה בשריר בעיקר דורשת בקרה קלורית שמותאמת להתקדמות. לפי השאלות שלך עדיף וכדאי שתקרא טוב לפני תחילת העבודה, זה יכול לחסוך לך בהמשך ולעשות לך בראש תיאום ציפיות לעתיד.

קריאה נעימה
http://www.kilogram.co.il/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית