הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה בילדרים אוכלים ללא שומן/סוכר/קמח לבן

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
הרי אם מה שקובע עליה נקיה זה מאזן קלורי, ושומנים מסויימים כן נחוצים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפני יותר משבוע פתחתי אשכול שבו חיפשתי סרטים של בילדרים באוף סיזן
חרשתי על המון המון ובכולם כל הזמן מדגישים את הקטע של
lean, no sugar, whole wheat
וכו...שוב, באופסיזן!

עברתי על סדרי יום של בילדרים ואין שם שומדבר עם שומן, סוכר, פירות,לחם לבן/פסטה/מוצרי חלב
הכל הכל דגים, עוף,בשר,שייקים,אורז ותפו״א בלי תבלינים בלי גרם שמן בלי סוכר...באופסיזן!!

והם גם נראים חטובים רצח בתקופת מאסה הזו

אז ככה באמת עולים באופן רזה?

מי אמר שלא אוכלים שומן?

הם נמנעים משומן רווי. למה?
לפני יותר משבוע פתחתי אשכול שבו חיפשתי סרטים של בילדרים באוף סיזן
חרשתי על המון המון ובכולם כל הזמן מדגישים את הקטע של
lean, no sugar, whole wheat
וכו...שוב, באופסיזן!

עברתי על סדרי יום של בילדרים ואין שם שומדבר עם שומן, סוכר, פירות,לחם לבן/פסטה/
הכל הכל דגים, עוף,בשר
,שייקים,אורז ותפו״א בלי תבלינים בלי גרם שמן בלי סוכר...באופסיזן!!

והם גם נראים חטובים רצח בתקופת מאסה הזו

אז ככה באמת עולים באופן רזה?

0_O

לא הם לא.יש בילדרים שמקור החלבון העיקרי שלהם הוא בשר אדום. ואם זה לא היה כל כך יקר בארץ אז גם אני הייתי מתבסס עליו

• פותח/ת השרשור
אז כדי לעלות נקי זה לא משנה אם אוכל 100 גרם שומן, 100 גרם סוכר ביום העיקר שלא יהיה יותר מידי עודף קלוריות?

למה הם לא אוכלים מוצרי חלב? פירות? בכלל שום סוכר? ויש פסטה מקמח מלא ולחם קמח מלא, גם אלו לא?
אבל מעודד שאפשר לעשות תפריט לעלייה בלי מוצרי חלב =) באתר פה כל התפריטים עם מוצרי חלב.

אני חושב שזה יותר עניין תרבותי וקשור לתקופה ולסביבה שאתה גר בה.

סטיב ריווס, רג פארק, גרימק ועוד כל מני אולדטיימרס היו אוכלים בעיקר בשר אדום\סטייק, ביצים, חלב מלא, קצת שמנת, תפוחי אדמה\אורז. אני מניח שאז היו אוכלים יותר שומן. הבישול בחמאה היה יותר נפוץ. תזונה יותר עממית.
מצד שני אנשים היו יותר פעילים, אולי אפילו הרבה יותר פעילים.
לדעתי מי שלא פעיל ולא עושה פעילות אירובית לא משנה מה הוא יאכל וכמה, יש לו סיכוי די טוב לעלות שומן מיותר

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי למה הם לא אוכלים שומן וכל זה, זו עובדה שראיתי בסירטונים

מוציאם דג מהמקפיא ומבשלים אותו במיקרו בלי כלום
שמים פאם על מחבת ומטגנים סטייק בלי שמן
אוכלים אורז לבן איך שהוא בלי כלום
מבשלים תפוא במיים ואוכלים אותם ככה בלי מלח בלי רוטב בלי כלום
ואם כבר גבינות אז ראיתי גבינות של קראפט שהדגישו שהם 1 גרם פחמימות ו25 גרם חלבון , 0 שומן
ועדיין גם אוכלים 12-15 ביצים ללא חלמון

למה הצורת אכילה הזו קיימת אם הרי כל מה שמדובר פה על מאמרים זה שצריך שומנים ושומן רווי זה טוב וסוכר לא משמים אלא המאזן קלורי עצמו

בקיצור אני מבולבל, לא שעכשיו אני ישנה את זה במאסה שלי אבל אולי במאסה הבאה לקראת 2014 אשתדל לעלות נקי

לדעתי זה עובד להם לא כי זה "נקי" ושומן עצמו משמין. זה פשוט עוזר לשמור על בקרה קלורית.
בכל זאת הם אוכלים לפעמים 10 ארוחות ביום, ככה שהם לא יכולים לשפוך שמן על כל ארוחה.

עדיין לא הבנתי למה הם לא אוכלים שומן וכל זה, זו עובדה שראיתי בסירטונים

מוציאם דג מהמקפיא ומבשלים אותו במיקרו בלי כלום
שמים פאם על מחבת ומטגנים סטייק בלי שמן
אוכלים אורז לבן איך שהוא בלי כלום
מבשלים תפוא במיים ואוכלים אותם ככה בלי מלח בלי רוטב בלי כלום
ואם כבר גבינות אז ראיתי גבינות של קראפט שהדגישו שהם 1 גרם פחמימות ו25 גרם חלבון , 0 שומן
ועדיין גם אוכלים 12-15 ביצים ללא חלמון

למה הצורת אכילה הזו קיימת אם הרי כל מה שמדובר פה על מאמרים זה שצריך שומנים ושומן רווי זה טוב וסוכר לא משמים אלא המאזן קלורי עצמו

בקיצור אני מבולבל, לא שעכשיו אני ישנה את זה במאסה שלי אבל אולי במאסה הבאה לקראת 2014 אשתדל לעלות נקי
זה הכל עניין של צריכה קלורית וחלוקה של macro nutrients עם הם יאכלו הרבה שומן הם לא יגיעו לצריכה הקלורית שלהם מהר אבל ללא מספיק חלבון ופחמימה. ג'אי קטלר בדיאטה שלו אוכל בסיביבות 250ג שומן. זה עושה לך סדר?

זה הכל עניין של צריכה קלורית וחלוקה של macro nutrients עם הם יאכלו הרבה שומן הם לא יגיעו לצריכה הקלורית שלהם מהר אבל ללא מספיק חלבון ופחמימה. ג'אי קטלר בדיאטה שלו אוכל בסיביבות 250ג שומן. זה עושה לך סדר?

לא ציינת כמויות של T3 ו T4,אינסולין,GH,אנזימים לאיכול שהוא לוקח.כמו כן משהו חדש ששמעתי מחבר שיצאה לו להתערבב איתם במאחורי הקלאים-הם לוקחים כמויות של משכחי כאבים לחולי סרטן ותרופה לילדים שמגדילה נפח קיבה...😣
אני לא רוצה לחיות חיים כאלה...:🙁

למה הם צורכים רק חלבוני ביצה? באמת בלי אף חלמון? לא הגיוני...קראתי על הרבה ששותים חלמוני ביצה בכמויות, ולפחות 2. איך זה מסתדר עם זה שיצאו מחקרים שאין קשר בין תזונה לכולסטרול בדם ואין בעייה עם ביצים. ומה הבעייה עם קצת סוכר במילא צריך עודף קלוריות....
איזה תפריטים מדכאים יש להם. פאנטיות מסוג אחר=\

לא ציינת כמויות של T3 ו T4,אינסולין,GH,אנזימים לאיכול שהוא לוקח.כמו כן משהו חדש ששמעתי מחבר שיצאה לו להתערבב איתם במאחורי הקלאים-הם לוקחים כמויות של משכחי כאבים לחולי סרטן ותרופה לילדים שמגדילה נפח קיבה...😣
אני לא רוצה לחיות חיים כאלה...:🙁

זה בדיחה שהם משווקים את התחום כ"לחיות חיים בריאים" ומספרים שהם עושים קרדיו כדי לשמור על הלב, אבל לפני תחרות הם משתינים דם. את זה הם לא מספרים. ;maeq

זה בדיחה שהם משווקים את התחום כ"לחיות חיים בריאים" ומספרים שהם עושים קרדיו כדי לשמור על הלב, אבל לפני תחרות הם משתינים דם. את זה הם לא מספרים. ;maeq

עכישו גם בטח תטען שסנטה קלאוס לא קיים...;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית