עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנסה לתאר לך את זה הכי פשוט שאפשר. נניח ושני אשנים צורכים 1000 קלוריות ביום. אחד אוכל נקי והשני רק מתחשב בערכים היומיים. שניהם מתאמנים חזק ישנים טוב הכל מתוקטק. מי אתה חושב שיראה יותר טוב?
מה זה אמור להביע?מישהו ראה פעם תוצאות מדהימות של מאמרים בפורטל?
לא ניראה לי שפתאום תמצא לזה תשובה חד משמעית...
אבל אפשר להסתכל על כמה נקודות:
- אם כבר הזכרת בילדרים ואת התזונה שלהם - עליהם זה עובד, אז משהו זה בטוח אומר.
- לקבל את את הקלוריות משוקולד ולגרבץ כל היום לאומת לאכול הרבה הרבה חלבון, קצת פחמימות מורכבות, קצת שמן שהגוף צריך ולעשות אירובי קל 2-3 פעמים בשבוע, אז תאורטית האפשרות השנייה נשמעת יותר טוב לעלייה נקיה יותר.
- תמיד אפשר לנסות בעצמך, זה לא שזה לוקח שנים בשביל לבדוק דבר כזה. תעשה 3 חודשים ככה ו 3 חדושים ככה ותראה את ההבדל בעצמך.
פיספס בזה שפתחתי את האשכול ועדיין לא ברור לי (כי נוצר בלבלול בין מה שאני קורא למה שאני רואה) איך מעלים מאסה נקיה
ולא ברור לי כמה כמות שומן צריכה להיות בעליה נקיה
לא ברור לי אילו פחמימות צריך להפחית ומאילו להמנע בכלל
ברור לי שעליה נקיה זה לא רק לעמוד בערכים היומיים ולשמור על פלוס לא גבוהה מידי
תגיד אנטון יש מצב אתה משחזר את המדריך עליה במסה של סטאס? DXL כבר לא עובד.
אנחנו מתכננים להוציא מגזין משלנו עם חומרים מקוריים,לא משולמים מראש שיהיו חתומים ע"י המקורות בעלי מוניטין ריאלי בתחום.STAY TUNED
מוניטין, לא יכול לחלק לך עודהמלצה של הסנסיי התחלתית- 2-2.5 ג"ר חלבון לקילו של משקל עצמי ,הרוב ממקור טבעי מוצק,לא מעובד תעשייתית רק עד 30%(שאיפה לפחות) מאבקות.
3-4 ג"ר פחממות מאורז,ש"ש וירקות.אם אתה רואה שמשמינן,אז לצנזר כ300 קק"ל כל פעם עד שתראה שאתה עולה נקי.
50-70 ג"ר שומן -הרוב מגיע מהאוכל הרגיל,את התוספת ממקור טוב.
צ'יטים מותר פעם ב בתנאי שאתה מחזיר את החובות בקרדיו.
IMHO
איך זה בדיוק עונה על מה ששאלת? מזה התחיל הדיון.