הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה בילדרים אוכלים ללא שומן/סוכר/קמח לבן

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
הרי אם מה שקובע עליה נקיה זה מאזן קלורי, ושומנים מסויימים כן נחוצים?

נערך לאחרונה:
אני יודע שזאת שאלה פרובוקטיבית,אבל אני אענה לך- אני נחשב לבילדר0אני לא באמת אבל חלק חושבים שאני כן),אז התשובות שהקהל יעד שלי מצה זה נמלצה מצומצמת וקלה לאיכול כמו שפרסמתי.
במקרה שלהם לא צריך מאמרים ולא GI ,מספקיק שאני אפתח בפנייהם ארונות המטבח ומקרר.
הסוג של קוטג' שאני אוכל(תנובה א טרה) זה מידע מכריע

пипл схавает

את זה אני יודע, אבל הוא לא שאל מה בילדרים עושים. הוא שאל מה יותר נכון, הדרך שלך או מה שכתוב בפורטל.

וכל השאלות שלי פרובוקטיביות. אני כאן לשם ההטרלה בלבד.

המלצה של הסנסיי התחלתית- 2-2.5 ג"ר חלבון לקילו של משקל עצמי ,הרוב ממקור טבעי מוצק,לא מעובד תעשייתית רק עד 30%(שאיפה לפחות) מאבקות.
3-4 ג"ר פחממות מאורז,ש"ש וירקות.אם אתה רואה שמשמינן,אז לצנזר כ300 קק"ל כל פעם עד שתראה שאתה עולה נקי.
50-70 ג"ר שומן -הרוב מגיע מהאוכל הרגיל,את התוספת ממקור טוב.
צ'יטים מותר פעם ב בתנאי שאתה מחזיר את החובות בקרדיו.
IMHO

מה הוא מרשה לך לאכול אם אתה לא אוהב אורז ?

את זה אני יודע, אבל הוא לא שאל מה בילדרים עושים. הוא שאל מה יותר נכון, הדרך שלך או מה שכתוב בפורטל.

הנחתי שהשאלה ניתנת לפרשנות ונראה לי שלפי התגובות צדקתי. זה כמו הגדי בחלב אימו. הנושא לעצמו פשוט,אבל יש ים של רבנים עם פרשנויות.
אז לפי רב סטרוזברג זה כפי שכתבתי

---------- התגובה התווספה ב 00:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:02 ----------

מה הוא מרשה לך לאכול אם אתה לא אוהב אורז ?

לא שאלתי,אבל אני מאמין שעם רוב הכתניות בשגרה אין בעיה.בדיאטה יש בעיה עם קטניות אתירי שומן כמו כוסמת.

המלצה של הסנסיי התחלתית- 2-2.5 ג"ר חלבון לקילו של משקל עצמי ,הרוב ממקור טבעי מוצק,לא מעובד תעשייתית רק עד 30%(שאיפה לפחות) מאבקות.
3-4 ג"ר פחממות מאורז,ש"ש וירקות.אם אתה רואה שמשמינן,אז לצנזר כ300 קק"ל כל פעם עד שתראה שאתה עולה נקי.
IMHO

כשאתה אומר 3-4 ג''ר פחמימות אתה מתכוון פר קילו של משקל גוף?
אם אני רוצה להוסיף 1000 קלוריות לתפריט הזה איפה היית מכניס מה?

תודה 😃

כשאתה אומר 3-4 ג''ר פחמימות אתה מתכוון פר קילו של משקל גוף?
אם אני רוצה להוסיף 1000 קלוריות לתפריט הזה איפה היית מכניס מה?

תודה 😃

הכמויות הם פר קילו של משקל עצמי. לגבי ספורטאי וויטליפטינג לא הייתי ממליץ,אין צורך באקסטרים תזונתי גבולי מחשש לפציעות.תאכלו איך שמקובל אצלכם.

לגבי 1000 קלוריות לא הבנתי

הכמויות הם פר קילו של משקל עצמי. לגבי ספורטאי וויטליפטינג לא הייתי ממליץ,אין צורך באקסטרים תזונתי גבולי מחשש לפציעות.תאכלו איך שמקובל אצלכם.

לגבי 1000 קלוריות לא הבנתי

התכוונתי שאם אני אוכל במתכונת שהצעת (2-2.5 גרם חלבון לכל קילו, 3-4 גרם פחמימה לכל קילו, 50 - 70 גרם שומן) אבל אני רוצה להוסיף עוד 1000 קלוריות לשלד הזה, לאיפה היית מכניס את הקלוריות ואיזה סוג מזון היית בוחר?

אגב לגבי תזונה של וויטליפטרים, אני תמיד לשמוח דעות של אחרים, יש לך ידע בנושא (או מחברים מצליחים בתחום) על תזונה וכמות הקלוריות היומית?

IMHO

אנטון ואיך למשל מתנהל החיטוב שלך על דל פחמימה או דיאטה רגילה עד אחוז שומן מסווים ואז דל פחמימה ?

התכוונתי שאם אני אוכל במתכונת שהצעת (2-2.5 גרם חלבון לכל קילו, 3-4 גרם פחמימה לכל קילו, 50 - 70 גרם שומן) אבל אני רוצה להוסיף עוד 1000 קלוריות לשלד הזה, לאיפה היית מכניס את הקלוריות ואיזה סוג מזון היית בוחר?

אגב לגבי תזונה של וויטליפטרים, אני תמיד לשמוח דעות של אחרים, יש לך ידע בנושא (או מחברים מצליחים בתחום) על תזונה וכמות הקלוריות היומית?

חלוקת הקלורז' היומי היא לפי 50/30/20 אז 1000קקל זה 500 קקל מפחממות,300 חלבון ו 200 שומן עם תיקונים לפי חילוף חומרים האישי.

---------- התגובה התווספה ב 00:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:33 ----------

אנטון ואיך למשל מתנהל החיטוב שלך על דל פחמימה או דיאטה רגילה עד אחוז שומן מסווים ואז דל פחמימה ?

אישי מאוד.בגדול חותכים פחמימות בהדרגה ומוסיפים חלבון במקום.

חלוקת הקלורז' היומי היא לפי 50/30/20 אז 1000קקל זה 500 קקל מפחממות,300 חלבון ו 200 שומן עם תיקונים לפי חילוף חומרים האישי.

---------- התגובה התווספה ב 00:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:33 ----------

אישי מאוד.בגדול חותכים פחמימות בהדרגה ומוסיפים חלבון במקום.

חחח לא דיברתי על האישי היכתוונתי לאיך למשל אתה הייתי ממליץ לעשות חיטוב למשל להתחיל מנטרילי ולרדת בפחמימות בהדרגה או באיזה יחס למשקל גוף ?

אני יודע שזאת שאלה פרובוקטיבית,אבל אני אענה לך- אני נחשב לבילדר0אני לא באמת אבל חלק חושבים שאני כן),אז התשובות שהקהל יעד שלי מצה זה נמלצה מצומצמת וקלה לאיכול כמו שפרסמתי.
במקרה שלהם לא צריך מאמרים ולא GI ,מספקיק שאני אפתח בפנייהם ארונות המטבח ומקרר.
הסוג של קוטג' שאני אוכל(תנובה א טרה) זה מידע מכריע

пипл схавает
רגע רגע! קוטג' נחשב מוצק טבעי? הוא לא תעשייתי?
והחלבון שבחלב לא טוב ובזה שבקוטג' טוב?
ואם אני עושה שייק בשר אז החלבון לא נספג טוב כי הוא נוזלי?
וביצה? היא נוזלית במקור, אז זה גם לא חלבון טוב?
😵

חחחח....אלירן על תהיה קטנוני אתה יודע למה הוא התכוון..ואנטון עם כל הכבוד עם זאת התורה של רב סטרוסברג (שאני חושב שהוא אחד ה BB המובילים שלנו וההשיגים שלו מדברים בעד עצמם) אז אבוי לנו ולתורתו..אין פה שום דבר חדש שום בשורה חדשה הכל ידוע וברור...ה"סודות" האמתיים הם בשבוע שבוע וחצי לפני התחרות שם קוראים הדברים האמתיים. אני מבין ויודע שמה שאתה עושה עובד לך וכל עוד זה עובד אז לא אין צורך לשנות. אבל לעניות דעתי האמת היא איפה שהוא באמצא יש מלא שטויות בסגנון החיים של BB ממוצע ומצד שני אין שום ספק בעולם שבלי לשמור על על תזונה מדוקדקת אין מצב להגיע לאחוזי שומן נמוכים וזה לא רק "לשמור על הערכים היומיים" ולאכול מה שבא לך.

רגע רגע! קוטג' נחשב מוצק טבעי? הוא לא תעשייתי?
והחלבון שבחלב לא טוב ובזה שבקוטג' טוב?
ואם אני עושה שייק בשר אז החלבון לא נספג טוב כי הוא נוזלי?
וביצה? היא נוזלית במקור, אז זה גם לא חלבון טוב?
😵

יש! חזרת לעגיב לשטויות שלי! אני אכתוב עוד!!!🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית