עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע שזאת שאלה פרובוקטיבית,אבל אני אענה לך- אני נחשב לבילדר0אני לא באמת אבל חלק חושבים שאני כן),אז התשובות שהקהל יעד שלי מצה זה נמלצה מצומצמת וקלה לאיכול כמו שפרסמתי.
במקרה שלהם לא צריך מאמרים ולא GI ,מספקיק שאני אפתח בפנייהם ארונות המטבח ומקרר.
הסוג של קוטג' שאני אוכל(תנובה א טרה) זה מידע מכריע
пипл схавает
המלצה של הסנסיי התחלתית- 2-2.5 ג"ר חלבון לקילו של משקל עצמי ,הרוב ממקור טבעי מוצק,לא מעובד תעשייתית רק עד 30%(שאיפה לפחות) מאבקות.
3-4 ג"ר פחממות מאורז,ש"ש וירקות.אם אתה רואה שמשמינן,אז לצנזר כ300 קק"ל כל פעם עד שתראה שאתה עולה נקי.
50-70 ג"ר שומן -הרוב מגיע מהאוכל הרגיל,את התוספת ממקור טוב.
צ'יטים מותר פעם ב בתנאי שאתה מחזיר את החובות בקרדיו.
IMHO
את זה אני יודע, אבל הוא לא שאל מה בילדרים עושים. הוא שאל מה יותר נכון, הדרך שלך או מה שכתוב בפורטל.
מה הוא מרשה לך לאכול אם אתה לא אוהב אורז ?
המלצה של הסנסיי התחלתית- 2-2.5 ג"ר חלבון לקילו של משקל עצמי ,הרוב ממקור טבעי מוצק,לא מעובד תעשייתית רק עד 30%(שאיפה לפחות) מאבקות.
3-4 ג"ר פחממות מאורז,ש"ש וירקות.אם אתה רואה שמשמינן,אז לצנזר כ300 קק"ל כל פעם עד שתראה שאתה עולה נקי.
IMHO
כשאתה אומר 3-4 ג''ר פחמימות אתה מתכוון פר קילו של משקל גוף?
אם אני רוצה להוסיף 1000 קלוריות לתפריט הזה איפה היית מכניס מה?
תודה 😃
הכמויות הם פר קילו של משקל עצמי. לגבי ספורטאי וויטליפטינג לא הייתי ממליץ,אין צורך באקסטרים תזונתי גבולי מחשש לפציעות.תאכלו איך שמקובל אצלכם.
לגבי 1000 קלוריות לא הבנתי
IMHO
התכוונתי שאם אני אוכל במתכונת שהצעת (2-2.5 גרם חלבון לכל קילו, 3-4 גרם פחמימה לכל קילו, 50 - 70 גרם שומן) אבל אני רוצה להוסיף עוד 1000 קלוריות לשלד הזה, לאיפה היית מכניס את הקלוריות ואיזה סוג מזון היית בוחר?
אגב לגבי תזונה של וויטליפטרים, אני תמיד לשמוח דעות של אחרים, יש לך ידע בנושא (או מחברים מצליחים בתחום) על תזונה וכמות הקלוריות היומית?
אנטון ואיך למשל מתנהל החיטוב שלך על דל פחמימה או דיאטה רגילה עד אחוז שומן מסווים ואז דל פחמימה ?
חלוקת הקלורז' היומי היא לפי 50/30/20 אז 1000קקל זה 500 קקל מפחממות,300 חלבון ו 200 שומן עם תיקונים לפי חילוף חומרים האישי.
---------- התגובה התווספה ב 00:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:33 ----------
אישי מאוד.בגדול חותכים פחמימות בהדרגה ומוסיפים חלבון במקום.
רגע רגע! קוטג' נחשב מוצק טבעי? הוא לא תעשייתי?אני יודע שזאת שאלה פרובוקטיבית,אבל אני אענה לך- אני נחשב לבילדר0אני לא באמת אבל חלק חושבים שאני כן),אז התשובות שהקהל יעד שלי מצה זה נמלצה מצומצמת וקלה לאיכול כמו שפרסמתי.
במקרה שלהם לא צריך מאמרים ולא GI ,מספקיק שאני אפתח בפנייהם ארונות המטבח ומקרר.
הסוג של קוטג' שאני אוכל(תנובה א טרה) זה מידע מכריע
пипл схавает
רגע רגע! קוטג' נחשב מוצק טבעי? הוא לא תעשייתי?
והחלבון שבחלב לא טוב ובזה שבקוטג' טוב?
ואם אני עושה שייק בשר אז החלבון לא נספג טוב כי הוא נוזלי?
וביצה? היא נוזלית במקור, אז זה גם לא חלבון טוב?
😵