הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דוגמאות תפריטים

cherries

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
קשה לי להגיע לעודף קלורי (IBS).
מה עושים כשהשעה מאוחרת ולא הגעתי לכמות מספקת אפילו לשמור לניטרלי?
ולמה תמיד בתפריטי מסה יש הרבה פחמימות ודל שומן? למה לפחמ' יש עדיפות לעלייה?
>>אני מחפשת דוגמה לתפריט 1800+ שלא מבוסס על מוצרי חלב כל ארוחה

קשה לאכול הרבה פחמימות, ביחוד הרבה לחם.. זה תמיד יוצא אחד על חשבון השני. אם מנסה לאכול כמות סבירה של חלבון אז לא נשאר מקום לפחמימה ולהיפך.
רק 1500 דורש הקפדה, לאכול לעיתים תכופות ובלי קשר אם רעבה. ה-BMR שלי 1277 קל'. אני לא עושה פ"ג, אז אם רק לכפול ב1.2, 1540. אז כדי לעלות צריך לפחות 1800 לא?
אפשר להחשיב חלב סויה כחלק מהחלבון? מבחינת כולסטרול, כל יום 2 ביצים שלמות וגם 2 פרוסות גבנ"צ לא בעייתי? אני משלימה קל' מקורנפלקס פיטנס המתוק, פירות יבשים, שבולת שועל אינסטנט, אגוזים וטחינה ובוטנים..

אוכלים דברים יחסית קלים אבל עתירים בקלוריות. לדוגמה: אגוזים, בוטנים, טחינה/חומוס/חלבה וכדומה.
לא חייבים להתבסס על פחמימות, התפריטים שנמצאים בפורטל הם לדוגמה בלבד וניתנים לשינויים דרסטים. אי אפשר לתת את כל האפשרויות לתפריטים כי זה תלוי בהעדפות של הבן אדם. מה שמופיע בפורטל קילוגרם אלו תפריטי מיינסטרים.
חלב סויה אפשר להחשיב כחלבון, מבחינת כולסטרול אם אין בעיות בריאותיות אז אין עם כך בעיה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!
משהו בחישוב לא מסתדר
לפי אחוזים מומלצים, יוצא שונה מחישוב של משקל כפול כמות שצריך.
45קג' * 1.5 ככמות מומלצת בחלבון לא יוצא 30% מ- 1800 אלא פחות.
ואין סיכוי שאוכל 130+ גרם חלבון. 70 זה עוד ריאלי יחסית.
באתר שלכם במדריך למסה ממליצים שומן לצרוך פי 1 ממשקל גוף, זה אומר רק 45. זה יוצא מעט מאוד
ואז יוצא שכל השאר פחמימות כ1100 קל', כ280 גרם פחמימה. ואז גם באחוזים מתוך הסך יוצא מוגזם.
איך?? 200 זה עוד ריאלי, בדר"כ אצלי 150.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית