הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כי הבטחתי לחיים,טוטאל לפני גיוס

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
דדליפט-250

דדליפט 255 עם טכניקה פח:

סקוואט 200 (לא PR)

קשה לראות עומק לצערי.
בנצ' 154.5:

(השתמשתי בסוגר של קילו ופלטה של 1.25)

חשוב לציין שזה לא הPR'S שלי,וכנראה בצבא אני ארד המון ככה שבאסה,אבל רק את ההרמות האלו יש מצולמות,כנראה אני לא אתחרה באפריל וחבל אז בהצלחה לאלו שיקחו חלק!

הבטחתי טוטאל 600 לחיים והוא הבטיח לי סטאטוס בקבוצה בפייסבוק-כולכם עדים!!
חיים חסר לך שזאת לא תהיה ברכה מהלב+תיוג ותמונה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יכול לעשות סרטון אחד עם כולם כדי שאני אוכל להעלות את זה לשם??? או שאתה מעדיף תמונה של הכובע שלך במקום?

טכניקה פח זבל בדדליפט .. אבל כל הכבוד משקלים מרשימים במיוחד הבנץ' הלא נורמלי הזה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות סרטון אחד עם כולם כדי שאני אוכל להעלות את זה לשם??? או שאתה מעדיף תמונה של הכובע שלך במקום?

חחח ברור שתמונה עם הכובע! הרי איך יכירו אותי?

יפה!!

עומק הסקוואט - נראה טוב.

לגבי דדליפט - אין אישור גב עליון מלא מובהק. בתחרות מחזיקים מקרים כאלה כמה שניות מעבר לרגיל בעמדת סיום- על מנת לוודא שאתה "נעול".

• פותח/ת השרשור
יפה!!

עומק הסקוואט - נראה טוב.

לגבי דדליפט - אין אישור גב עליון מלא מובהק. בתחרות מחזיקים מקרים כאלה כמה שניות מעבר לרגיל בעמדת סיום- על מנת לוודא שאתה "נעול".

כן את צודקת לגבי הדדליפט,אני מאמין שאם הייתי מתחרה הייתי עונה לדרישות בזכות אדרנלין,חבל שאני לא אקח חלק

משהו כללי לגבי הטכניקה בדדליפט,אני יודע שהיא לא עונה לדרישות דעת הקהל,אבל זה RM1 ומתי ששמתי את זה על המוט המטרה היחידה שלי הייתה להרים את זה,אני במילא לא הולך להתאמן עוד הרבה זמן אז אני מנסה למשוך משקלים כמה שיותר כבדים,כל עוד הטכניקה עוברת תחרות.

משקלים מטורפים לילד לפני גיוס 👏

אם יש לך כושר אירובי מינימאלי אתה תתפלא כמה קל יהיה המסלול.

מדהים פשוט מדהים!!!
פסיכוטי!!
אני חושב על עצמי לפני הגיוס ואפילו לא מתקרב !!!
על תקשבי לאנשים ,תכניקה שמתכניקה ,הרמת מהריצפה RM1 זה הכי חשוב,תכניקה תמיד יהיה אפשר לשפר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית