הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DL RAW 240KG

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
אימונים לפני התחרות:

פרטים:

Body weight : 123.5 KG
Height : 1.90
Equipment : Belt+Magnesium

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכולם 😃

אני מתאמן בדיוק 11חודשים ו6 ימים ----- בפאוורליפטינג אני מתעסק רק 5חודשים
שנרשמתי לחדר כושר נתנו לי את תוכנית וכול פעם היו משדרגים לי אותה(6חודשים היתי ככה{עצוב})
עד שהשכלתי טיפה והלכתי לקרוא באינטרנט
וראיתי שזה שטויות מה שהם נותנים לי שם אז התחלתי לקחת את עצמי בידיים וללכת על התחום הזה שאני מתחבר אליו ומורעל עליו אז בעקרון בפאוורליפטינג רק 5 חודשים

תודה לכולם 😃

אני מתאמן בדיוק 11חודשים ו6 ימים ----- בפאוורליפטינג אני מתעסק רק 5חודשים
שנרשמתי לחדר כושר נתנו לי את תוכנית וכול פעם היו משדרגים לי אותה(6חודשים היתי ככה{עצוב})
עד שהשכלתי טיפה והלכתי לקרוא באינטרנט
וראיתי שזה שטויות מה שהם נותנים לי שם אז התחלתי לקחת את עצמי בידיים וללכת על התחום הזה שאני מתחבר אליו ומורעל עליו אז בעקרון בפאוורליפטינג רק 5 חודשים

התקדמות בקצב מדהים! לא לקחת כלום נכון? [חומרים]

וואו!
עכשיו שאתה על הגל תן הילוך גבוה על תעצור אתה יכול עוד לקבוע שיאים !
תעלה סרטון מהצד פעם הבאה שנוכל לראות את הגב

---------- התגובה התווספה ב 18:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:48 ----------

התקדמות בקצב מדהים! לא לקחת כלום נכון? [חומרים]

אני מאמין שלא
במשקל שלו להגיע לכזה דדליפט זה הגיוני אחרי 5 חודשים

• פותח/ת השרשור
את האמת רק עכשיו אני התחלתי להתאמן רציני לפני חודשיים עשיתי SS אבל לא הסתדר לי עם הלימודים אז שרדתי SS רק חודש וה4חודשים נוספים זה היה דרדלה כזה... מדי פעם דדליפט מדי פעם בנ'צ וסקוואט
עכשיו אני מתכוון לשבור את השיאים של עצמי ולתת את המקסימום לעבוד נכון לאכול נכון ולישון נכון.
לא אני לא משתמש בחומרים אפילו לא אבקת חלבון ניסיתי פעם אחת לקחת קריטאין למשך חודש לפני 11 חודשים שהתחלתי להתאמן לא ראיתי תוצאות אז עזבתי את זה עכשיו אני נקי מהכול רק אוכל 😃

בהצלחה אתה בחור חזק לאללה אני לא מבין איך אתם גדלים ככה כבר בגיל 16 שוקלים 100 קילו מה אתם אוכלים אורניום מועשר במקום מטרנה שהייתם קטנים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית