הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חרא אימון - למה ?

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
איזה אימון גועל נפש אני לא מאמין, הכל פשוט היה כבד בטרוף, אפילו החימום היה קשה...
אין מצב שזה בגלל המשקל כי אימון קודם סקוואט סט שלישי 5 חזרות נקיות וקלות עם מהירות עלייה טובה מאוד, כנ"ל פרס סט שלישי די קל רק חזרה אחרונה היתה טיפה איטית...
אבל היום, סקוואט סט ראשון חזרה ראשונה הרגשתי שבקושי קמתי... הצלחתי לסיים 4. ועוד 2 סטים ל 5 אבל בקושי.
פרס בכלל סט ראשון ל 4 עם פירפורים מתחת למוט, סט שני ל 2, סט שלישי הורדתי 7 קילו ועדיין בקושי ל 3...
חתירה אפילו ל ניסיתי לעלות משקל, השארתי משקל של אימון קודם וסט שלישי גם הורדתי קצת...

לפני האימון לא הרגשתי עייף. בימים האחרונים אכלתי וישנתי כרגיל - כמו שצריך.
הדבר היחידי ששונה מהרגיל הוא שעשיתי בשלישי וברביעי אירובי. איזה רבע שעה ריצה בינונית עם תרגילים בין לבין, ברגליים לא הרגשתי כלום אבל הקטע שיש לי סיבולת לב ריאה על הפנים, ככה שמבחינת זה הייתי גמור, בקושי נשמתי... אז אולי זה מה שהשפיעה ?

בטוח שהריצה צת שפיעה לך על ההתאוששות וההתקדמות זה אחד אבל היא לא הייתה אמורה להחליש אותך בפרס אז כנראה זה באמת סתם יום גרוע במיוחד כמו שארז אמר...

אוכל, שינה, או שאתה קצת העמסת לאחרונה ושבוע אימונים קל יעזור (ריסט בסקוואט ודדליפט)

עכשיו שוב נזכרתי...

אתה לא עושה SS פאקינג נכון!!!!! אתה צריך להתחיל מ 70% מהמשקלי עבודה המקסימליים שלך לא מ 100% כי אחרת אתה לא תתקדם ויהיו רק בעיות

• פותח/ת השרשור
לא העמסתי. חוץ מזה אמרתי שאימונים קודמים טסו.

למה ניראה לך שהתחלתי מ 100% ? אני כרגע סימתי שבוע חמישי מתוך זה שבועים ראשונים היו התקדמות לכיוון השיאים ושבועים-שלוש האחרונים אני כבר שובר שיאים ועד האימון הזה לא הרגשתי העטה. קיצר כנראה בגלל האירובי.

יש כאלה ויש כאלה.. קורה שפעם בכמה זמן יש אימון גרוע
אם זה קורה לאורך זמן זה כבר אומר שצריך לשנות משהו, אבל בינתיים אין לך סיבה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
טוב כנראה זה היה משהו חד פעמי.. היום היה בסדר. סקוואט למרות הקושי באימון הקודם העלתי עוד וסיימתי בהצלחה.
חתירה גם העלתי עוד וסיימתי.
פרס ניסיתי אותו משקל, סט ראשון ל 5, סט שני ל 4, סט שלישי ל 2. עדיין שיפור מהאימון הקודם שבוא היה סט ראשון ל 4 ואז הורדתי משקל...
פרס כנראה יהיה קשה להתקדם מאימון לאימון...? המשקל שהיה היום זה 57.5, כמה עוד אפשר להתקדם בפרס ב SS ?..

שאלה: ב HB אפשר לקבל באונס בלי לעשות ATG ?

כן, אפשר לקבל באונס בלי ATG.
לגבי פרס, תלוי במיליון פרמטרים. בגדול, זה משקל סביר לסוף SS.

• פותח/ת השרשור
ואלק היום היה אימון מעולה. החימום של הדדליפט הרגיש לי ממש קל (בדרך כלל זה טיפה קשה) אז החלטתי לנסות קפיצה של 5 קילו במקום 2.5... והצלחתי. בקושי אבל הצלחתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית