עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בורגרים (בלי הלחמניה) בהחלט מתאימים לי עכשיו.בנצרום תלמד - צ'יזבורגרים ופיצות זה אנאבולי.
עכשיו אתה מתחיל לדבר בשפה שאני מבין. אני לא מאמין שהאדם הקדמון היה שופך פיינט גינס אם היו מציעים לו? נכון? 😉עם פיינט של גינס בצד זה כבר סטרואידים.
קיצור.
מה אתה לא אוכל פחמימות כמעט בכלל? מה עם קטניות?
לא ספרתי אבל לא הייתי מגדיר את זה כ"כמעט בכלל". אני לא אוכל כרגע קטניות. ירקות פירות ופחמימות שיש באגוזים. אני מאמין שאני מתקרב בטח למאה גרם ביום מלמטה.
נראה לי שזה מספיק. אני מחוץ לקטוזיס ונראה לי שאפילו מאגרי הגליקוגן שלי לא יתרקונו כל כך מהר.
לא ספרתי אבל לא הייתי מגדיר את זה כ"כמעט בכלל". אני לא אוכל כרגע קטניות. ירקות פירות ופחמימות שיש באגוזים. אני מאמין שאני מתקרב בטח למאה גרם ביום מלמטה.
נראה לי שזה מספיק. אני מחוץ לקטוזיס ונראה לי שאפילו מאגרי הגליקוגן שלי לא יתרקונו כל כך מהר.
תגיד , שמעת על Tabata , מה אתה אומר על זה?
זה בטח יוצא לך ממש יקר לאכול כמות קלורית מספת עם כאלה מזונות.
בחיאת מה זה מרובה בכותרת של האשכול שלך??
שמעתי ועשיתי טבאטה. זה קשה רצח. למי שלא מכיר זה פרוטוקול שפותח על ידי איזה חוקר יפני לשיפור סיבולת שריר. עושים 6-8 מחזורים של 20 שניות מאמץ מקסימלי ועשר שניות של מנוחה. זה עובד טוב ומביא לשיפור מהיר אבל זה ממש לא כיף. תנסה את זה עם כפיפות מרפקים. אחרי שני המחזורים הראשונים בא לך למות.
אתה יכול לעשות את זה בנוסף או במקום אימון קרוספיט אם אתה מרגיש שזה יתן לך משהו. יש אימוני טבאטה לפעמים כחלק מהאימונים הרשמיים כך שאתה יכול גם פשוט לחכות שזה יגיע.
מה אכפת לך בדיוק משריפת שומן עם 10%?
לא עניין של אכפת, אבל יש טענה שזה יעיל בניוד שומן.
דרך אגב- מתי מתפרסמת כל יום תכנית לפי שעון ישראל?
עד כמה הפוש ג'רק שלך יותר חזק מהפרס בעמידה?האימון של היום:
Push Jerk 1-1-1-1-1-1-1 reps
שזה אומר 7 סטים של חזרה בודדת עם משקלים גבוהים ככל הניתן.
לעשות את האימון הזה יומיים אחרי האימון הקודם שהיה בו מליון חזרות של פוש פרס זה פשוט התעללות. הטריספס והטרפזים שלי כל כך DOMS שזה לא מצחיק והביצועים שלי נראו בהתאם.
חשבתי שאני אוכל לשבור היום שיא אבל הבנתי מהר מאוד שאין סיכוי. עשיתי:
55-57.5-60-62.5-65-67.5-70 קילו.
יש משהו דפוק בפרס שלי בזמן האחרון. כל פעם שאני מבצע אותו נתפסים לי ממש חזק שרירי הצוואר. אני חושב שזה נגרם מזה שהסתכלתי למעלה בפעם הקודמת קודמת ומאז זה פשוט מאוד רגיש. אני חייב להתחיל לכסות את המראה המזורגגת שנמצאת מול הראק.
הכנתי אתמול קוביות חזה עוף בחלב קוקוס וקארי אדום. צריך קצת איפוק כדי לא להערים את זה על אורז אבל אני מסתדר. אני חושב שאני אוכל מעט מדי אבל זה מדהים איך רמות הרעב לא גבוהות כשלא אוכלים כל כך הרבה פחמימות ויותר חלבון ושומן. אני אדחוף לעצמי אגוזים ובננות בערב.