סבבה הבנתי את הכוונה שלך .
אגב אתם עובדים קבוע לRM1 באימונים שלכם ?
רק לפני תחרויות עובדים קרוב לRM1 או RM1, אבל לא מנסים לשבור שיא. אתה זה מנסים בתחרות.
ואם יש איזה יום שאתה מרגיש חזק ובא לך לנסות RM1 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק לפני תחרויות עובדים קרוב לRM1 או RM1, אבל לא מנסים לשבור שיא. אתה זה מנסים בתחרות.
ואם יש איזה יום שאתה מרגיש חזק ובא לך לנסות RM1 😛
חחח
לא בא לך כל יום ?
חחח
לא בא לך כל יום ?
עושים (חלק מהזמן) סינגלים, אבל עבודה למקסימום אמיתי תשמר לארועים מיוחדים בד"כ. תחרויות או לקראת תחרויות, סימולציות של תחרויות או יום שמרגישים חזקים וכל המשקלים בדרך לRM1 עולים בקלות ועם טכניקה שמספקת את המאמן.
זה גם משתנה ממתאמן למתאמן, בהתאם לרמה שלו וגם לתדירות האימונים. מי שמתאמן כל יום למשל, יצטרך קצת יותר תכנון בור נסיון למקסימום ממי שמתאמן 3 פעמים בשבוע. או למשל - אני יכול לעבוד עם 90-95% מהRM1 כל אימון בלי בעיות מיוחדות (אם כי זה בהחלט דבר לא חכם לעשות, מהרבה בחינות) אבל מישהו ש90% מהRM1 בדחיקה זה 150 קילו ומנצל כמעט כל שביב של יכולת שיש לו, בד"כ יכול לעשות את זה רק לעיתים רחוקות יותר (בהנחה והוא בולגרי, אז הוא יכול לעשות את זה פעמיים ביום 😃).
בגלל זה טוב שיש מאמן שלא מרשה..
בגלל זה טוב שיש מאמן שלא מרשה..
הלוואי עליי .
כמות השטויות שאני עושה היא מאוד גדולה .
אתה לא היחיד 😃 אבל העובדה שצריך לחכות לזמן שהמאמן לא מסתכל בשביל לעשות שטויות, בהחלט מורידה מהכמות שלהן.
אתה בא היום או מחר?
אני בא מחר...
תחרות לחיצות? מישהו? 😆
Seth די קלע במה שהוא כתב לגבי 1RM בקלין וג'רק אצל אנשים שלא מתאמנים ספציפית על הרמת משקולות. הגבול שלי בקלין הוא טכני הרבה יותר מאשר כח. הדדליפט שלי הוא יותר מפי שתיים ממה שאני מסוגל להרים בקלין. כלומר, אין בעיה לעשות 1RM מבחינת סיכון.
אני כן מסכים שאימון כזה הוא לא ממש אפקטיבי לשיפור הטכניקה ולכן אם הייתי בכלל עושה אותו סביר להניח שהייתי מחליף אותו באימון 3-3-3-3 או אפילו חמישיות עם משקל שיאפשר לי לעבוד על הטכניקה ליותר חזרות.
בקלין מלא אני צריך לתכונן שבוע מראש מנטלית בשביל זה...
בחיים שלי לא עשיתי דבר יותר סוחט מC&J.
אבל PC אני שובר שיא בכיף כול יום 😵💫🥊
אתה מוטנט תפסיק להשוות את עצמך לאחריםקלין למקסימום זה ממש לא סוחט כלום. זה נכנס אצלי ביום הקל של השבוע.
עידכונים מהימים האחרונים:
אני מאוד מרוצה מההקפדה שלי בנושא התזונה. אני עדיין 100% paleo ועושה רושם שזאת דרך שיכולה לעבוד בשבילי בתקופת חיטוב בלי לספור קלוריות ובלי רעב. הבעיה היחידה היא שאני בגירעון קלורי מה שאומר שאין לי כח לאימוני metcon. זה פשוט סבל. אז אני קצת יותר מתמקד באימוני כח ובלהשתפר ב- skills שלא דורשים מאמץ ממושך. הצד החינני בחיטוב הוא שמתח ודיפס נעשים קלים יותר. 😃
אתמול עשיתי פרונט סקוואט 60 קילו 3x5. הרגליים סבבה, להחזיק את הגוף זה פשוט קשה. תרגיל מעולה.
היום עשיתי דדליפט 140 לשלוש חזרות שזה PR. ניסיתי לעשות פרס אחרי. אין מצב! 50 קילו עלו לאאאאטטטט....
ננסה לאסוף כח מחר וכן לעשות איזה "בחורה" מקרוספיט ביום רביעי.