הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לאפדרין.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום לכול חברי הפורום,בעבר עשיתי שימוש ביהומבין באחוז שומן נמוך התוצאות היוא טובות והכול,כרגע אני על אחוז שומן של לדעתי 15 16 משו כזה,הייתי מעוניין להתחיל תשימוש באפדרין בזמן הקרוב ..

אבל אני לא מבין כולכך תסדר יום שצריך לקחת תאפדרין.

אני מבין שיש אפשרות לקחת 3 מנות ביום מחולקות למשל ל-25 אפדרין+200 קפאין(בוקר*)

אחרי 3-4 שעות לקחת שוב מנה של 25 מ''ג אפדרין+200 קפאין.

ושוב אחרי 3-4 שעות שוב מנה של 25 מ''ג אפדרין+200 קפאין-עד פה הכול בסדר יוצא 75 מ''ג אפדרין שזה המומלץ למעל 70 קילו+600 מ''ג קפאין,כול המנות מחולקות לכול 3-4 שעות.

ויש אפשרות להביא כדורים של 30 מ''ג ולהיות על 2 מנות ביום מחולקות לבוקר 30 אפדרין+קפאין 200-ושוב אחרי 3-4 שעות 30 אפדרין+200 קפאין(יוצא 60 מ''ג אפדרין+400 מ''ג קפאין.

עכשיו אם אני צורך את הכדורים של ה30 מ''ג אפדרין +200 מ''ג אפדרין בכול מנה(יוצא 400*)

אני שוקל 94 קילו משו כזה.

ואני לא מבין אני צורך אוקי לפי המדריך והכול בסדר למשל אבל מתי אני דוחף תאימון ארובי?תמשקולות?

שצרכתי יהומבין היה רשום תסדר של הכול של הלקחת תכדור לחכות שעה לצאת לארובי לא לאכול 4 שעות,פה אני לא מבין את הסדר יום של האימון של האוכל אם אפשר לאכול אחרי שחוזרים למשל מהארובי מתי לעשות תארובי אחרי הצריכה הראשונה השנייה השלישית או במקרה שאני צורך 2 מנות ביום(60 מ''ג +400 מ''ג קפאין שמחולקות ל2 מנות בוקר -למשל וצהריים,מתי לאכול ליפני אחרי כמה זמן כול הדברים הקטנים האלה לא מתחברים לי.

תודה לכולם שיהיה לכם שבוע טוב ורגוע.

בקשר למינון הכדור עדיף כמה שיותר נמוך ככה יותר קל לשלוט על המינון, בקשר לאימון זה לא כזה משנה מה אתה עושה ,אני יביא לך דוגמא אתה יכול לקחת 25מ״ג 60-40 דקות לפני אימן משקולות ואז לעשות אימון אירובי ׳או שאתה יכול לעשות אימון אירובי בבוקר ואימון משקולות בערב ולפני כל אימון לקחת 25 מ״ג . אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות לך

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני לוקח כדורים שהם מינון נמוך צריך לצרוך מהם יותר נכון?.

לגבי התזונה אני לא מבין לא רשום שם שום דבר ליפני אוכל אחרי אוכל קיבה ריקה משו שום דבר.

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:50 ----------

כי יש לי 3 מנות בוא נגיד ביום,או לצורך העיניין 2 מנות....אז האם אפשר בוא נגיד לאכול ולקחת תכדורים הייתי אומר אפילו תוך כדי בארוחה .

---------- התגובה התווספה ב 15:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

קיצור שום דבר לא מובן שם במדריך ,פשוט לקחת את המנות להגיע למינון המומלץ של האפדרין +קפאין-וזהו ולאכול ללא חשיבות מתי צרכתי את הכדורים ?

אתה לוקח כדורים שעה לפני האוכל או עם אכילתה כבר חכה שעה שעתיים ואז כך כדור בקשר למינון נכון אתה תצטרך לקחת יותר כדורים אבל אתה פורס את זה במהלך היום וככה אתה מגדיל את האפקט

....

אבל זה בעיה קטנה
עכשיו אני קם בבוקר אני צריך קודם כול לצרוך חלבון ופחמימה כי אני אחרי צום לילה....
אבל גם זה טוב לקחת תאפדרין והקפאין בבוקר על בטן ריקה כי זה מגביר אפקט..
אז מה עושים?..
אפשר לקום לעשות ארוחת בוקר לחכות שעתיים לקחת אפדרין וקפאין..
ואז לחכות שעתיים ארוחת צהריים ואז שעתיים לחכות אפדאין וקפאין...
ככה יוצא 4 שעות בין מנה למנה וגם 4 שעות בין אוכל לאכול..׳
ןאז לכוון תצריכה השלישיית כ 40 60 דקות לפני אימון סבבה?..

אתה יכול לקחת את האפדרין על הבוקר איך שאתה קם ואז אחרי חצי שעה 40 דקות לאכול ארוחת בוקר ואתה לא חייב לקחת את זה בול כל 3 שעות גם 4-5 זה בסדר העיקר לקחת כמה פעמיים ביום

נישמע כאב ראש אחד גדול כול החלוקות האלה,נישמע הדבר הכי לא נוח שיש.

אז רגע אין בעייה שיהיה הפרש של שעה מהאפדרין לאכול?..

1.לא לא כזה נורא ואם אתה עושה את זה נכון אז התוצאה שווה את זה חוץ מיזה אמרתי כבר אין צורך להיות מדוייק בזמנים העיקר להגיע למינון הנכון ולעשות תפריט נכון.

2.Shai אין בעיה לעשות את זה בבוקר כי אתה בצום במשך הלילה

לי יש כדורים של 50 מ"ג ואני לוקח כדור עם קפאין לפני אימון בימים של אימון, ובימים ללא אימון פשוט על הבוקר
כשלוקחים פעם אחת במינון כזה ולא במחולק האפקט נפגע או משהו?

לקחת 50 מ"ג במכה זה מסוכן,תחשוב על זה ככה לקחתה בבוקר אחרי 3-5 שעות הכדור מאבד מהאפקט שלו ומה אז אתה עושה? זה לא שמשאתה עושה לא תורם לך פשוט אם היה לך מינון יותר נמוך השימוש היה יעיל יותר

דפוק 2 כדורים ביום , תקפיד על תזונה נכונה דלת פחמימות והמון אירובי , אל תגזים עם זה זה זה עלול לגרום לבעיות לחץ דם .!

2 כדורים של 50 מ"ג היום? או התכוונת לפותח הפוסט?
בכל מקרה לנסות לשבור את הכדורים זה לא הכי חכם ובאמת כדור אחד נותן בוסט באימון אבל ההשפעה לאורך היום זה לא אותו דבר כמו 3 פעמים קצת

אפדרין לא תלוי באינסולין כמו שיוהימבין תלוי בו. לכן, זה לא ממש משנה מתי תקח אפדרין. בד"כ נהוג לקחת 40-60 דקות לפני האימון (אירובי, אנאירובי או שילוב בינהם). עדיף לא לאכול ארוחה גדולה לפני נטילה של אפדרין כי אתה לא תרגיש את תופעות הלוואי במלואם (ולוקחים לרוב אפדרין בשביל המרץ, לכן זה פאקטור יחסית חשוב, בעיקר אם אתה עושה אירובי).

סבבה תודה, פשוט חשבתי אולי להוסיף עוד כדור ביום של 50 מ"ג אבל זה לא נראה לי יהיה חכם להגיע למינון של 100 מג,
אני אשאר עם לקיחה לפני אימון בלבד בשביל המרץ ובתקווה שבשימוש של חודשיים תהיה לאפדרין תרומה באיבוד שומן בגלל העלייה הקטנה בחילוף חומרים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית