ייעוץ מחפש גיינר הכי אפקטיבי שיש

מצב
השרשור נעול

ultrasm

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אחרי שני שקים של סריוס מאס אני רוצה לנסות גיינר יותר איכותי
פחות גרם אבקה עם אותה/יותר כמות קלוריות
יש המלצות על גיינרים יותר טובים?

תודה רבה

כמה דברים :
- קודם כל, ספציפית לשאלה שלך תקרא כאן (למטה יש השוואה של גיינרים ואבקות חלבון )http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254
עכשיו מספר דברים בקשר לעלייה במשקל
-הגיינר יכול לעזור לך לעלות במשקל (הוא מכיל קלוריות) אבל זה ממש לא מספיק
- אתה צריך להכין תפריט או שלד מסוים של תפריט (או שיש לך כבר?) ובו תדע שאתה מכניס מספיק קלוריות בכדי לעלות במשקל.
- הגיינר יכול לבוא בתור תוספת של קלוריות לתפריט עצמו ויכול לעזור אך לא יכול להיות תחליף לתזונה מספיקה (מאזן חיובי של קלוריות)
- תקרא את המדריך לעלייה במסה ותכין תפריט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972
- אחרי שתבנה תפריט תוכל להכניס את הגיינר אם תראה שקשה לך לאכול את הכמויות שאתה צריך בשביל לעלות במשקל, ולפי זה תוכל להחליט איזה גיינר אתה צריךלפי כמה קלוריות ו\ חלבון חסר לך וכו..
aFypqSlkBU.gif

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה דברים :
- קודם כל, ספציפית לשאלה שלך תקרא כאן (למטה יש השוואה של גיינרים ואבקות חלבון )http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254
עכשיו מספר דברים בקשר לעלייה במשקל
-הגיינר יכול לעזור לך לעלות במשקל (הוא מכיל קלוריות) אבל זה ממש לא מספיק
- אתה צריך להכין תפריט או שלד מסוים של תפריט (או שיש לך כבר?) ובו תדע שאתה מכניס מספיק קלוריות בכדי לעלות במשקל.
- הגיינר יכול לבוא בתור תוספת של קלוריות לתפריט עצמו ויכול לעזור אך לא יכול להיות תחליף לתזונה מספיקה (מאזן חיובי של קלוריות)
- תקרא את המדריך לעלייה במסה ותכין תפריט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972
- אחרי שתבנה תפריט תוכל להכניס את הגיינר אם תראה שקשה לך לאכול את הכמויות שאתה צריך בשביל לעלות במשקל, ולפי זה תוכל להחליט איזה גיינר אתה צריךלפי כמה קלוריות ו\ חלבון חסר לך וכו..
aFypqSlkBU.gif

תודה רבה על התגובה
וזה התפריט שלי

7:00 בבוקר
שייק סריוס מאס 150cc - בערך 400 קלוריותעד הצהריים מנסה לדחוף לפה מה שיוצא בבסיס

12:00-13:00 בצהריים
200-300 גרם אורז/קוסקוס/פסטה , בשר/עוף, 2 פרוסות לחם וקצת סלט ירקותעד שמגיע הביתה מנסה לאכול עוד משהו קטן בבסיס בד"כ קופסאת קוטג'

18:00-19:00 - לפני אימון
200-300 גרם אורז/קוסקוס/פסטה , בשר/עוף

21:00-22:00 - אחרי אימון
שייק סריוס מאס 250cc -עוד 650 קלוריות עם 25 גרם חלבון וכמובן 125 פחמימה

23:30 מנסה לדחוף עוד קצת פחממות חלבונים לפני השינה למרות שאני די שבע מהשייק...
ביום שלא מתאמן משתדל לקחת שייק אחד בבוקר
ובשאר היום אותן ארוחות רק בשעות יותר נורמליות

1)מה הערכים של התפריט?
2)כמה קלוריות בערך אתה מוציא ביום יום (BMR*1.2+הוצאה במכון\ אירובי)

להכניס 3100 קלוריות ביום זה מאזן יפה מאוד , ניקח בחשבון שאתה מוציא נגיד 3\2 ויוצא לך בסה"כ אחרי ההוצאה הכנסה של 1000 קלוריות כל יום , זה מאזן יפה מאוד אחי , זה לעלות 2 - 2.5 קילו בחודש אם לא יותר .

כמה עלית במשקל עם השקים של הסיריוס מאס ובכמה זמן ?

• פותח/ת השרשור
להכניס 3100 קלוריות ביום זה מאזן יפה מאוד , ניקח בחשבון שאתה מוציא נגיד 3\2 ויוצא לך בסה"כ אחרי ההוצאה הכנסה של 1000 קלוריות כל יום , זה מאזן יפה מאוד אחי , זה לעלות 2 - 2.5 קילו בחודש אם לא יותר .

כמה עלית במשקל עם השקים של הסיריוס מאס ובכמה זמן ?

ב3 חודשים 6 קילו אבל עכשיו אני תקוע

העליה שלך הייתה מאוד יפה לדעתי , לעלות 2 קילו בחודש זה מצויין , אני מבין שכל שק החזיק לך כחודש וחצי ולפי מה שאני יודע הוא צריך להחזיק ל16 יום אם לוקחים אותו בכמות של 1250 קלוריות ביום , אם אין לך בעיה של לקנות שקים כאלה תקנה ותפרק אותם בקצב של 16 יום ולא של חודש וחצי .
מה גם יש כדורים שפותחים תתיאבון (מולטיויטמין) תיקח אותם ותנסה להכניס עוד ארוחה קטנה ביום , אל תעשה בכלל אירובי או כל מיני מאמצים שיכולים לגרום לך להורדה של קלוריות .

שיהיה בהצלחה אני גם כמוך מנסה לעלות במשקל מקווה מאוד לעלות 6 קילו ב3 חודשים זה הישג מרשים מאוד .

• פותח/ת השרשור
העליה שלך הייתה מאוד יפה לדעתי , לעלות 2 קילו בחודש זה מצויין , אני מבין שכל שק החזיק לך כחודש וחצי ולפי מה שאני יודע הוא צריך להחזיק ל16 יום אם לוקחים אותו בכמות של 1250 קלוריות ביום , אם אין לך בעיה של לקנות שקים כאלה תקנה ותפרק אותם בקצב של 16 יום ולא של חודש וחצי .
מה גם יש כדורים שפותחים תתיאבון (מולטיויטמין) תיקח אותם ותנסה להכניס עוד ארוחה קטנה ביום , אל תעשה בכלל אירובי או כל מיני מאמצים שיכולים לגרום לך להורדה של קלוריות .

שיהיה בהצלחה אני גם כמוך מנסה לעלות במשקל מקווה מאוד לעלות 6 קילו ב3 חודשים זה הישג מרשים מאוד .

תודה רבה
המנה שכתובה על השק מוגזמת ולא הגיונית זה 340 גרםאבקה שזה בקושי נכנס בשייקר, תבין על איזה כמות מדובר
אני עכשיו מגביר את הקצב נראה מה יהיה

1- הקפצת נושא מלפני יותר משנה וחצי! לכן הוא ננעל כרגע.

2- בוא תחכים מהידע של משה ותבין שיש מוצרים טובים וחסכוניים מה- SERIOUS MASS
זה ציטוט של השוואה שמשה עשה:

Optimum Serious Mass (שוקו) מכיל 16 מנות הגשה של 340 גרם סה"כ 32 סקופים (סקופ = 170 גרם – מנה = 2 סקופים) [סה"כ 5.5 ק"ג]
חלבון לקופסה: 800 גרם (מנה = 50 גרם)
פחמימה לקופסה: 4,032 גרם (מנה = 252 גרם)
שומן לקופסה: 72 גרם (מנה = 4.5 גרם)
קלוריות לקופסה: 20,000 קלוריות (מנה = 1,250 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 420 ש"ח (מנה = 26.25 ש"ח)

ISS Research Gainer Matrix (קרם עוגיות) מכיל 20 מנות של 177 גרם סה"כ 80 סקופים (סקופ = 44.25 גרם – מנה = 4 סקופים) [סה"כ 3.6 ק"ג]
חלבון לקופסה: 1,200 גרם (מנה = 60 גרם)
פחמימה לקופסה: 2,040 גרם (מנה = 101 גרם)
שומן לקופסה: 100 גרם (מנה = 5 גרם)
קלוריות לקופסה: 13,800 קלוריות (מנה = 690 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 350 ש"ח (מנה = 17.50 ש"ח)

עכשיו, אחרי שקראנו את זה, בוא נעשה סדר במתמטיקה כאן.
קופסה של סיריוס מאז שוקלת ב- 1.9 ק"ג יותר מקופסה של ISS ועולה ב- 70 ש"ח יותר ( או 100 ש"ח יותר אם מחשבים את ההנחה שמקבלים כאן בפורום ה 10%).
ההבדל בקלוריות הוא 6,200 קלוריות לטובת הסיריוס מאס, אבל עדיין הוא שוקל בכמעט 2 ק"ג יותר, הרוב פחמימה.
ב ISS יש 400 גרם חלבון יותר לקופסה.

1 ק"ג מלטודקסטרין = 20 ש"ח = 3800-3600 קלוריות.
אם אתה קונה 2 ק"ג מלטודקסטרין שזה בערך 40 ש"ח, יוצא לך יותר מההפרש ב-2 הדליים ועדיין חסכת 60 ש"ח לערך אם לא יותר כי קיבלת עוד 400 גרם חלבון שאם מחשבים את זה בכסף זה בערך 18 סקופים של אבקת חלבון ISS (עם 22 גרם חלבון למנה) שכל מנה עולה 4.35 ש"ח כפול 18 = 80 ש"ח לערך.
אז סה"כ חסכת 80 ש"ח על תוספת החלבון + 60 ש"ח על המלטודקסטרין, ככה שעל כל דלי גיינר (ISS) שאתה קונה אתה חוסך בעצם 140 שקלים, אם אתה קונה אחד כזה כל 3-4 שבועות יוצא לך שנתית חיסכון של 1700-2000 ש"ח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית