הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שיא אישי דדליפט 200

Ze german

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
299
25
0
שלום לכולם, אשמח לתגובות והערות על ההרמה - אני מאמין שהרעידות היו בגלל מרחק המוט מהגוף והעובדה שחזרתי מהפסקה של שבועיים ללא תזונה נורמלית.. :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח אני מבין שקליקת הטכניון הצטרפה לשורותינו (היה נדמה לי שאני מכיר את הראק הזה מסרטונים קודמים).

אנחנו לאט לאט מגדילים את שורותינו, אני חושב שעד כה יש פה 7 משתמשים מהטכניון סה"כ.

הראק הזה עוד יהיה מפורסם 😃

משקל טוב אבל אתה ישר מעלה ומוריד זה נראה שאתה לא נועל את המשקל
גם אחרי שראיתי את זה 3 פעמים תנעל את המשקל

ידעתי שCygnus התאמן בעבר בטכניון, אבל לא היה לי מושג שגם את (ואני קורא כאן הרבה, בלשון המעטה)..

מה למדת ומתי סיימת?
הנדסת חשמל. סיימתי ב-2008, אבל עזבתי את הטכניון ב-2007. וכשהתאמנתי שם, עשיתי בעיקר אירובי 😃

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שיכלה להיות יותר נעילה, זו לא היתה הרמה אידיאלית, לפני כמה חודשים היה נסיון מעולה של 200 על הרמה חלקה, נעילה מלאה אבל זה תועד בתמונות ולא בסרטון..
בע"ה נחזור לכושר ונצרף 1RM של סקווט ובנץ' בנוסף.
סה"כ על 81 ק"ג משקל עצמי אני חושב שהמשקל סביר...

הנדסת חשמל. סיימתי ב-2008, אבל עזבתי את הטכניון ב-2007. וכשהתאמנתי שם, עשיתי בעיקר אירובי 😃

גם אני למדתי הנדסת חשמל, וגם אני סיימתי ב-2008 😃

כשלמדתי בטכניון לא התעניינתי כל כך בכושר גופני ולצערי בכל הזמן שלי שם לא הלכתי פעם אחת לחדר כושר..אפילו שני קורסי הספורט שבחרתי לעשות הם רובה אוויר ופלדנקרייז 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית