סרטון שיא נפח בדדליפט

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
יותר קל לך להתאושש מרומני מאשר מתח? אתה מרים מוט ריק?
אני עובד ל8 חזרות, בניגוד לדדליפט שהייתי עובד על 5 חזרות. ובינתיים אני על 100 קילו, ככה שזה לא אותו הדבר כמו להחזיק 140+ בידיים. בינתיים מרגיש התאוששות טובה, מקווה לחזור לדדליפט הרגיל ולראות שהתחזקתי

אני עובד ל8 חזרות, בניגוד לדדליפט שהייתי עובד על 5 חזרות. ובינתיים אני על 100 קילו, ככה שזה לא אותו הדבר כמו להחזיק 140+ בידיים. בינתיים מרגיש התאוששות טובה, מקווה לחזור לדדליפט הרגיל ולראות שהתחזקתי
אני מדבר על המתח, אתה התחלת לשאול את אלחנן על גוד מורנינג VS רומני, ולכן שאלתי אותך
אם המתח עובד לך תישאר איתו למה לחפש דברים שאולי יעבדו כשיש לך משהו בטוח ביד?
ואתה ענית
עכשיו אני עושה רומני במקום רגיל. יותר קל להתאוששות שלי וגם אני מקבל פאמפ מטורף באמות ובטרפזים מהסט הממושך
???

אני מדבר על המתח, אתה התחלת לשאול את אלחנן על גוד מורנינג VS רומני, ולכן שאלתי אותך

ואתה ענית

???
לא הבנתי כל כך מה אתה מנסה להבין, אסביר שוב. אני מבצע גם מתח וגם דדליפט רומני, בלי קלאסי כרגע. בגלל שבקלאסי הייתי מרים לחמישיות כבדות, אני מרגיש יותר קליל עם סטים של 8 חזרות ברומני.
לגבי מתח, לא מפריע לי להתאוששות, אני מבצע עם 40 קילו ל2x5 ועוד סט של מתח ללא משקל למקסימום חזרות

מכובד ביותר, השאלה היא על סמך מה אתה קובע שזה מה שמקדם אותך בדדליפט?
האמת, לא יודע להגיד שזה בדיוק זה. אבל עובדה שאני לא עושה סקוואט בכלל, רק היפ טראסט. ועדיין הדדליפט שלי לא רע יחסית לזה שאני לא מתאמן על פאוורליפטינג והתקדמתי ל160 ליניארית. כרגע בחיטוב אז מי יודע לאן אפשר להגיע רק עם גב חזק.
אני עושה גם חתירה, אז אי אפשר לבודד את המתח ולהגיד שזה מה שעובד..כנראה שכל עוד עובדים על הגב בתרגילים אחרים זה לא משנה כל כך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית