הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמונים באוכל שלנו

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי,
לא ידעתי איפה לשים את הפוסט הזה אבל בסופו של עניין שמתי אותו כאן ,
מי שראה את הכתבה של מה הורג אותנו לגבי כל המאכלים עם ההרומונים למיניהם עופות,ירקות,חומר שנקרא דיוקסין וכו',מומלץ לראות.
בנוסף לכל ההורמונים האלה אנחנו מזריקים מדי פעם סטרואידים , עד כמה זה בטוח
כי כמות האסטרוגן שאנחנו סופגים כבר גבוהה מכל האוכל שאנחנו אוכלים בלי שום קשר לסטרואידים.
מישהו יכול לענות על זה בצורה רצינית ...
?

חחח. תכנית ישנה מלפני שנתיים. בכל מקרה לא צריכים להיות יותר מדי אנליים בנושא. נניח ויש אסטרוגן בעוף שלך. חלק ממנו מתפרק בבישול חלק אחד בקיבה. ושנית אתה מזריק טסט ומה שמדאיג אותך זה ההורמונים באוכל?! כאילו תהיה רציני בן אדם שמעת פעם על התעסקות בתפל. הכמות טסט שמומרת לאסטרוגן בגוף שלך מהסטס שאתה מזריק היא גבוהה אלפי מונים ממה שמגיע מהאוכל. שמעת פעם על AI אני מציע לך להתחיל להשתמש עם אסטרוגן זה נושא שמדאיג אותך.

• פותח/ת השרשור
חחח. תכנית ישנה מלפני שנתיים. בכל מקרה לא צריכים להיות יותר מדי אנליים בנושא. נניח ויש אסטרוגן בעוף שלך. חלק ממנו מתפרק בבישול חלק אחד בקיבה. ושנית אתה מזריק טסט ומה שמדאיג אותך זה ההורמונים באוכל?! כאילו תהיה רציני בן אדם שמעת פעם על התעסקות בתפל. הכמות טסט שמומרת לאסטרוגן בגוף שלך מהסטס שאתה מזריק היא גבוהה אלפי מונים ממה שמגיע מהאוכל. שמעת פעם על AI אני מציע לך להתחיל להשתמש עם אסטרוגן זה נושא שמדאיג אותך.

אין ספק בכלל שיש משהו במה שאתה אומר , אני מתעניין בנוסף לכל זה בנושא התזונה ,
זו הסיבה שאני עושה סייקל אחד בשנה ולא משתגע עם החרא הזה ,
לגבי נושא הטסט אתה חושב שחוספי האסטרוגן למיניהם מספיקים בסיום הסייקל כדי למנוע את תופעת העודף אסטרוגן והגי'נו ?

אין ספק בכלל שיש משהו במה שאתה אומר , אני מתעניין בנוסף לכל זה בנושא התזונה ,
זו הסיבה שאני עושה סייקל אחד בשנה ולא משתגע עם החרא הזה ,
לגבי נושא הטסט אתה חושב שחוספי האסטרוגן למיניהם מספיקים בסיום הסייקל כדי למנוע את תופעת העודף אסטרוגן והגי'נו ?
בגלל זה הם נקראים Aromatase Inhibitores זה התפקיד שלהם. לטרוזול לדוגמא מוריד את כמות האסטרוגן בסרום ב-80% ארימידקס בכ-60%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית