עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפיסטן ו-msten הם סטרואידים (יותר נכון Designer Steroids) ולא פרו-הורמונים.בעבר היה את האפיסטן והאמסטן שרצו חזק פה בפורום, מאחר ושניהם כמו עוד רבים יצאו מהחוק גם במקומות שהיו חוקיים, ונכנסו הרבה תחליפים באתרים שבדקתי. האם מישהו מכיר "פרו הורמון" ששווה ניסוי? קיים מוצר איכותי שחוקי כרגע במדינות האלה? תודה !
אפיסטן ו-msten הם סטרואידים (יותר נכון Designer Steroids) ולא פרו-הורמונים.
ברמת העיקרון כולם עדיין נמכרים אלא שלא ע"י חברות שמקורן בארה"ב משום ששם נכנסט לאחרונה כולם אל רשימת הבאן.
כבר תקופה ארוכה שקצב השקת ה-Designer Steroids ירד מאוד משום שגם כך מטרתו העיקרית היה לנסות ולעקוף את הבאן האמריקאי מ-2003.
אם אתה כבר מחפש מוצר שעדיין לא נכנס לבאן / מוצר חדש שיצא ... אז למה שפשוט לא תילך על הדבר האמיתי וזהו ? בשביל מה המשחקים ?
לרוב האוראליים הרגילים בארץ באותו מחיר או זולים יותר (מחיר 10מג).מחיר
אין סייקל של אוראליים בלבד שהוא מומלץ - משמע כך או כך תאלץ לסמוך על הדילר שלך כדי לקנות טסט.ין זיופים,
לרוב האוראליים הרגילים בארץ באותו מחיר או זולים יותר (מחיר 10מג).
אין סייקל של אוראליים בלבד שהוא מומלץ - משמע כך או כך תאלץ לסמוך על הדילר שלך כדי לקנות טסט.
לא צריך להתחרפן, הכל בסדר.מי אמר שאני לא על טסט עכשיו? ראית אותי פה כותב שאני מחפש סייקל אוראלי בלבד?
לא צריך להתחרפן, הכל בסדר.
אם תקרא שוב את מה שכתבתי תבין שהתכוונתי לכך שאתה סומך על הדילר שלך בשמן שאתה מזריק אין סיבה שלא תסמוך עליו באוראליים.
אין כרגע חומרים "חדשים" שמשווקים כפרו-הורמונים משום שאין טעם לשווק אותם ככאלה. האופן בו מוסיפים אותם לרשימת החומרים האסורים נהיה יעיל מאוד.מי מתחרפן??? מי אמר שאני לא על טרן עכשיו??
סתם אני צוחק הכל בסדר אחי, ועדיין לא יצא לי למצוא בארץ סטוריאידים כמו אפיסטן ואמסטן שאהבתי וחבל לי שבעייתי להשיג אותם כרגע.