הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחבר יש כמה בעיות...

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
גיל 17
קודם כל הוא גובהה 183
משקל 70
אחוז שומן 9
משקלי עבודה
לחיצת חזה: 60 קילו ל10 חזרות
סקוואטים : אין אפשרות לבצע במכון שלו בגלל שאין ראק או מקום לסקוואטים
דדליפט : הוא לא עשה בעבר אבל אני יכול ללמד אותו את הטכניקה
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 22.5 קילו כל יד
מתח 25

אוקי אני רוצה בשבילו המלצה לתוכנית אי אפשר במכון שלו לבצע סקוואט והוא לא רוצה לעשות מסה אלה לעלות נקי כמו שהוא עלה מאז שהוא התחיל המטרה שלו זה להתנפח מהר לפני הקיץ כמה שאפשר ולהשאר חטוב...

לחבר שלך אין בעיה בתוכנית אימונים
יש לו בעיה עם חדר כושר
ויש לו בעיה שהוא לא יודע לעשות תרגילים

שיפתור אותם קודם

• פותח/ת השרשור
במקרה לא אני עושה דדליפט סקוואט יש לי ראק במכון ויש פה אנשים בפורום שעדים לזה ויש סרטונים שמתעדים את זה + אני לוחץ היום 5 חזרות עם 97.5 קילו

---------- התגובה התווספה ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:48 ----------

החבר זה במקרה אתה

במקרה לא אני עושה דדליפט סקוואט יש לי ראק במכון ויש פה אנשים בפורום שעדים לזה ויש סרטונים שמתעדים את זה + אני לוחץ היום 5 חזרות עם 97.5 קילו

אהה וגם אני בן 16 הוא 17 אני יותר נמוך ממנו אני שוקל 5 קילו יותר אני 3-4 אחוז שומן יותר ועם משקלים הרבה יותר גבוהים

שיתחיל לאכול הרבה, אחרת כדי לעלות מסה נקיה בלי שומן הוא יצטרך הרבה סבלנות או חומרים טובים...
כשגדלים גדלים, כשמעצבים מעצבים. קשה להנות מכל העולמות בצורה "נקיה".

---------- התגובה התווספה ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:48 ----------

אהה וגם אני בן 16 הוא 17 אני יותר נמוך ממנו אני שוקל 5 קילו יותר אני 3-4 אחוז שומן יותר ועם משקלים הרבה יותר גבוהים
חח זה היה בצחוק שמע גם אני במסה היא לא נקייה אבל אני משתדל לאכול כמה שיותר דברים בריאים ולעקוב עם תפריט מסודר ככה אני ממזער את העלייה בשומן ולבנתיים זה מצליח יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית