הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת כל התוספים היומיים בבת אחת

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אני נוהג לקחת את כל התוספים התזונתיים שלי בבת אחת אחרי ארוחה בעיקר בצהריים, מדובר ב:

כדור ויטמין סי 1000 מ"ג
3 כדורים ZMA סה"כ 1 גרם סידן, 400 מ"ג מגנזיום, 24 מ"ג אבץ
כדור מולטי ויטמין מגה ויט אלטמן (ערכים גנריים)
8 קפסולות אומגה 3 סה"כ 540 מ"ג EPA ו-360 מ"ג DHA
ויטמין די 1600~ יחב"ל
קריאטין 5 גרם

האם זה פוגע בספיגה או ביעילותה והאם זה יכול להזיק לקיבה לאחר תקופה ארוכה? אני לא מחלק על פני היום כי לרוב אין לי זמן וזה הרבה יותר קל לזכור את מה שצריך לקחת אם זה בבת אחת.

ברמת ההיגיון הבריא אני מניח שהספיגה קצת פחות טובה, ולכן עדיף לפצל.
אבל להגיד לך שזה ממש ממש משנה? לא חושב שזה נבדק בצורה רצינית מתישהו.

חבילת התוספים שלנו כמעט זהות (המוצרים בטח של חברות שונות, אבל בגדול ערכים דומים).
כדי להצליח לפצל את זה ולא לשכוח, אני לוקח פשוט קופסא ישנה של מולטי, ממלא אותה בכל הכדורים השונים, ושם קבוע בתיק שאני לוקח איתי לעבודה וכך תמיד זוכר לקחת חצי עם ארוחת הצהריים.
את החצי השני.....מה לעשות.....צריך לזכור לקחת בערב. זאת חלק מהמשמעת הנדרשת.

אגב לא עדיף מוצר אומגה מרוכז יותר? אתה משיג את הנוכחי כל כך בזול?

לא קריטי, ממילא הרוב נמצא במולטי.

אני אישית מעדיף להפריד את הויטמין סי לבוקר, ואת המגנזיום לערב (ועם זה, סידן, אומגה 3 וויטמין D)

• פותח/ת השרשור

חבילת התוספים שלנו כמעט זהות (המוצרים בטח של חברות שונות, אבל בגדול ערכים דומים).
כדי להצליח לפצל את זה ולא לשכוח, אני לוקח פשוט קופסא ישנה של מולטי, ממלא אותה בכל הכדורים השונים, ושם קבוע בתיק שאני לוקח איתי לעבודה וכך תמיד זוכר לקחת חצי עם ארוחת הצהריים.

זהו שאני מחפש סימוכין קצת מעבר לשכל ישר והיגיון בריא. הטיפ עם הקופסא הישנה מצוין, תודה 😃

והמוצרים שאני לוקח הם מה שאני מוצא בבית מרקחת הכי קרוב למעונות. אין לי זמן או כוח להשקיע בהזמנות מחו"ל ולמצוא מוצרים שווים וכ'ו. אני מקווה שיום אחד יהיה לי זמן להתעסק עם זה. האומגה שלי זה life, הכי זול שמצאתי בבתי המרקחת שיצא לי לבדוק בהם. וכן הריכוז די נמוך, אבל אני קונה חבילה כפולה של 360 כמוסות בהנחה. זה הדיל הכי טוב שהצלחתי למצוא עד כה למוצר ישראלי, אשמח לשמוע המלצות על מוצרים אחרים.

סתם שאלה: אני צורך אמון אוכל חלבי במהלך היום(קוטג+ליטר חלב+כמה פרוסות גבינה צהובה) עדיין מומלץ להוסיף סידן?

"אומגה מקס" של סופהרב הוא גם עסקה טובה במקומות מסויימים ברשת.
כמו שאמרתי, אני בספק אם יש סימוכין כאלו, אבל אני אשמח לראות אותם גם.
Gacked , אם התפריט הזה הוא משהו יומיומי, נראה לי שאתה מקבל מספיק סידן מהמזון.

אני זוכר שהנושא הזה דן לפני המון זמן ומישהו אמר שנספגים כ3% או משהו כזה (לא לתפוס אותי במילה) זה היה איזה roi אחד אני חושב.
זה היה נראה שהוא יודע מה הוא אומר.
בכל אופן, לגבי הסימוכין אני מניח שיהיו סימוכין לכאן ולכאן ככה שאני לא יודע כמה אפשר להסתמך על הסימוכין.
אני באופן אישי לא ״לוקח סיכון״ ומפצל בצורה כזאת שאני לוקח את הסידן עם הויטמין די שזה יכול לעזור לספיגה ביחד ואת הסי עם המולטי ואת המגנזיום לפני שינה.
אומגה מתי שבא לי.

בוא נגיד שאת התפוקה שאתה מחפש מהתוספים שלך אתה לא מקבל שאתה לוקח הכל ביחד. יש תחרות בין הוטימינים והמנרלים השונים על רצפטורים ולא הכל נספג. אני ממליץ לך לפצל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית