הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לשחקן כדורגל [16]

• פותח/ת השרשור Kobra
  • פורסם בתאריך

Kobra

משתמש מתחיל
58
0
נק' מוניטין:
28
58
0
שלום לכולם,

יש לי בעיה אני משחק כדורגל בתפקיד בלם ואני סובל טיפה מהשמנה ועודף משקל
הגובה הוא 1.82 , ומשקל הוא 78
זה פוגע לי בזריזות ובמהירות וביציאה מהמקום שלי .
עכשיו נירשמתי לחדר כושר והייתי רוצה לדעת מה אני צריך לעשות , אבל אני לא יודע אם להוריד משקל ומצד שני אני גם רוצה לעלות במסה ולהתקרנף בגוף ולשפר את היצבות
היתי רוצה שתעזרו לי קצת בנושא , על איך לבנות תוכנית איזה תרגילים לשים בתוכנית שכדורגלן חייב אותה , ואילו דברים יכולים לעזור לי עם הזריזות מהירות
ויש לציין שאפילו אם המשקל הכבד והכרס הקטנה יש לי כושר מצוין
ואם אני צריך לצרוך אבקת חלבון? ואיזה אבקת חלבון הכי זולה? ו70 מנות למשל כמה זמן יכול להחזיק?

ועכשיו גם קראתי על תוכנית של חיטוב ? האם אני צריך אותה?

---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:40 ----------

מישו יכול לעזור לי זה ממש דחוף

קח תוכנית FBW מהפורטל + תאכל במאזן ניטרלי או שלילי קל - תלוי באימונים הנוספים שלך (תקרא את המדריך לחיטוב ותבין על מה אני מדבר).

לא כתבת כמה אימוני כדורגל יש לך בשבוע - תכתוב ונבצע התאמות.

• פותח/ת השרשור
יש לי 3 אימונים בשבוע+משחק בשבת
ראשון שלישי חמישי אני מתאמן
אבל בעיקרון אני קם כל יום בבוקר בשעה 6 בבוקר ועושה אימון אקסטרה עם מאמן אישי או לבד שזה למשל כמו ריצה 40 דק' או אימון טכניקה עם כדור דברים קלים כאלה
ואשמח אם תענו לגבי האבקת חלבון?

---------- התגובה התווספה 22-03-2012 ב 11:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-03-2012 ב 20:27 ----------

עזרה מישהו זה ממש דחוף בשבילי.?

אין איפה לדחוף לך תוכנית בחדר כושר.
פשוט תתרכז בתזונה, תכניס הרבה חלבון ויהיה בסדר, אתה שורף המון קלוריות באימונים ואני לא רואה סיבה שלא תרד במשקל.

• פותח/ת השרשור
בוקר 7 בבוקר
2 פרוסות לחם קל שחור עם איזה 100-150 גרם קוטג וסלט ואיזה נס קפה
ארוחת 10
יש פעמים שאני לא אוכל בשעה הזאת אבל בדרך כלל יש ימים אני אוכל 2 פרוסות לחם עם גבינה וסלט \ פרי

ארוחה צהרים [13:40]

צלחת עם 4-3 כף גדולה של אורז
וחזה עוף או עוף \ בשר אדום

בינים לפני אימון 17:00
קלמניטנה

ארוחת ערב 20:40

200 גרם קוטג עם סלט
גביע מעדן קטן 3 % שומן
לפעמים גם איזה 80 גרם אורז

וזהוו בעיקרון אני אוכל כל 3-4 שעות ארוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית