הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון במהלך AD

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
במידה ואני על Anabolic Diet, יהיה בעייתי לבצע 3-4 אימונים בשבוע של ריצה 10 ק"מ + 3 אימוני משקולות?
לא רוצה להתיש את הגוף בזמן התכנית.. מה אומרים?

תודה! 😃

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי זאת תהיה הגזמה פושעת לגוף לך יותר לכיוון של 3 אימוני משקולות וריצה אחת כזאת בשבוע

דוד שלי פעם היה מתאמן 4 אימונים של 10 ק"מ בשבוע ריצה ותזונה כזאת ואף פעם לא הייתה לו בעיה עם הגוף.. הוא ירד חופשי בשומן..

אני פעם עשיתי 3 פעמיים בשבוע 10 ק''מ ו3 אימוני כוח על דל פחמימה יורדים חופשי אחושרמוטה גם שיש 150 גרם פחמימה אבל הגוף צועק וכל צעד בריצה זה סבל

לדעתי נסה אם כבר אירובי על דופק נמוך שכביכול שורף יותר מאגרי שומן ולא ייאלץ את הגוף להשתגע ולשרוף עוד קלוריות בהתאוששות כמו שקורה לאחר אירובי מאוד עצים, יותר בקטע של הגיון.
פשוט תוסיף זמן לאירובי ודופק נמוך יותר זה מה שהייתי מנסה לעשות אם הייתי מחטב עם התכנית.
אפשר גם בכל מקרה שאירובי אחד או שני אימונים יהיו בהעמסת פחמימות.

ובקטע של הגיון אני מתכוון לזה שבמשך השבוע הגוף שלך משתמש בשומן שאתה אוכל ובחומצות שומן בגוף כאנרגיה זמינה במקום מאגרי קליקוגן ופחמימות, ואירובי בדופק נמוך אולי יעזור לזה במשך השבוע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי נסה אם כבר אירובי על דופק נמוך שכביכול שורף יותר מאגרי שומן ולא ייאלץ את הגוף להשתגע ולשרוף עוד קלוריות בהתאוששות כמו שקורה לאחר אירובי מאוד עצים, יותר בקטע של הגיון.
פשוט תוסיף זמן לאירובי ודופק נמוך יותר זה מה שהייתי מנסה לעשות אם הייתי מחטב עם התכנית.
אפשר גם בכל מקרה שאירובי אחד או שני אימונים יהיו בהעמסת פחמימות.

ובקטע של הגיון אני מתכוון לזה שבמשך השבוע הגוף שלך משתמש בשומן שאתה אוכל ובחומצות שומן בגוף כאנרגיה זמינה במקום מאגרי קליקוגן ופחמימות, ואירובי בדופק נמוך אולי יעזור לזה במשך השבוע

נשמע הגיוני.. צודק..
למרות שבפרוטוקולים של לייל יש המלצה לאינטרוולים.. לא ככה?

יש, אבל לא כשאתה על 30 גרם פחמימה שאמורים לבוא מירקות , במשך השבוע לפחות..
בכל מקרה תנסה, אני הייתי מכניס את הפרוטוקולים באחוזי שומן שצריך אותם וזה אומר לקראת הסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית