הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

100 "שרמוטות" צעדו בתל אביב

נשים אומרות לך שאתה כוסון? פששש....

קיצר זאת סתם הייתה תהלוכה על כלום, נשים(כוסיות) אוהבות את ההיערות האלו וסתם משחקות אותה שלא הן גם אוהבות גברים שמתנהגים כמו גברים ולא כוסיות רגישות אז אל תתנו לכונפות לעבוד עליכם.

שעושה יותר כסף מכל מי שהגיב כאן ביחד. עוקף בסיבוב אפילו את אורן זריף.

יאללה יאללה. אפשר לחשוב שבחורות עושות טובה שהן פותחות רגליים, ושהן לא מחפשות את זה באותה מידה שגברים מחפשים.

כן, אבל נשים הן מסכנות! הן הקורבן!
כן, כשמישהו מתנכל לך בהקשר למיניותך, נוגע בך ללא רצונך, שלא נדבר על פוגע בך פיזית - אתה הקורבן.
רק שבמקרה שהאישה היא הקורבן - יהיו כאלה שיאשימו אותה שהתלבשה לא נכון והזמינה את זה. אם הגבר הוא הקורבן, אף אחד לא יעלה על דעתו לטעון זאת. זה כל האישיו.

נערך לאחרונה:
כן, כשמישהו מתנכל לך בהקשר למיניותך, נוגע בך ללא רצונך, שלא נדבר על פוגע בך פיזית - אתה הקורבן.
רק שבמקרה שהאישה היא הקורבן - יהיו כאלה שיאשימו אותה שהתלבשה לא נכון והזמינה את זה. אם הגבר הוא הקורבן, אף אחד לא יעלה על דעתו לטעון זאת. זה כל האישיו.

אם מישהו יאנוס את EMZ אני די בטוח שזו תהיה אשמתו. הוא פשוט דורש את זה!

יש הבדל בין פעולה פיזית בניגוד לרצונך (כפייה) לבין להגיד הערה שלא לטעמך - לגיטימי לגמרי.

תראי לי פעם אחת שמישהו פגע במישהי פיזית וזוכה בגלל שהיא היתה לבושה איכשהו. הדימיון שלך באמת מפותח, אולי יותר מדיי.

יש הבדל בין פעולה פיזית בניגוד לרצונך (כפייה) לבין להגיד הערה שלא לטעמך - לגיטימי לגמרי.
אלימות מילולית היא לגיטימית?
הערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי חוק, במידה והן בעלות אופי מיני והן חוזרות על עצמן למרות שהיתה בקשה להפסיק מצד המוטרדת.
סתם לצורך הבהרה, אם אמרת למישהי ברחוב "איזה כוסית", זה לא מוגדר כהטרדה מינית. זה סתם מראה שאתה קוף.
בכל מקרה, המחאה של ה"שרמוטות" - זה בדיוק נגד הצדקה של פעולות פיזיות ע''י התיחסות ללבוש.

אלימות מילולית היא לגיטימית?
הערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי חוק, במידה והן בעלות אופי מיני והן חוזרות על עצמן למרות שהיתה בקשה להפסיק מצד המוטרדת.
סתם לצורך הבהרה, אם אמרת למישהי ברחוב "איזה כוסית", זה לא מוגדר כהטרדה מינית. זה סתם מראה שאתה קוף.
בכל מקרה, המחאה של ה"שרמוטות" - זה בדיוק נגד הצדקה של פעולות פיזיות ע''י התיחסות ללבוש.

זה שאת קוראת לזה אלימות לא הופך את זה לאחת כזו. אני יודע שהערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי החוק, ועל זה דיברתי כשאמרתי שזה עצוב. אין פה שום כפייה נגדך, את זו שבוחרת להיות מוטרדת, בדיוק כמו שאני אבחר אם להיות מוטרד או לא כשמישהו יקרא לי דביל. אין שום הבדל.

זה שאת קוראת לזה אלימות לא הופך את זה לאחת כזו. אני יודע שהערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי החוק, ועל זה דיברתי כשאמרתי שזה עצוב. אין פה שום כפייה נגדך, את זו שבוחרת להיות מוטרדת, בדיוק כמו שאני אבחר אם להיות מוטרד או לא כשמישהו יקרא לי דביל. אין שום הבדל.
אין הבדל. אבל תסכים איתי, שיהיה לך יותר נעים להתנהל בחברה שבה אנשים לא קוראים זה לזה דביל ברחוב.
בנוסף, אם תבחר לא להיות מוטרד אם במקום העבודה שלך מישהו יקרא לך דביל שוב ושוב, אז כנראה אתה באמת דביל, כי אתה לא מונע את ההתנהגות שלו אלא מנסה להתעלם ממנה.

אין הבדל. אבל תסכים איתי, שיהיה לך יותר נעים להתנהל בחברה שבה אנשים לא קוראים זה לזה דביל ברחוב.

נכון, אנשים באמת לא עושים את זה רוב הזמן, אבל זה לא אומר שאין להם זכות כזו.

בנוסף, אם תבחר לא להיות מוטרד אם במקום העבודה שלך מישהו יקרא לך דביל שוב ושוב, אז כנראה אתה באמת דביל, כי אתה לא מונע את ההתנהגות שלו אלא מנסה להתעלם ממנה.

זו כבר מסקנה מוזרה שלך. ברוב המוחלט של המקרים אני אבחר להתעלם מאנשים מאשר להכנס איתם לעימות. זה יותר משתלם.

נכון, אנשים באמת לא עושים את זה רוב הזמן, אבל זה לא אומר שאין להם זכות כזו.
זו כבר מסקנה מוזרה שלך. ברוב המוחלט של המקרים אני אבחר להתעלם מאנשים מאשר להכנס איתם לעימות. זה יותר משתלם.
הטרדה זה משהו שמטריד. לפי הגדרה. בכל מקרה, כשאתה מתעלם זה לא הופך את המצב לנעים יותר עבורך.
כן, קיים התחום האפור שבו מה שמטריד אחד לא יפריע לשני, אבל בדיוק בשביל זה יש כללי התנהגות ונימוס (וגם חקיקה כשצריך).
מי דיבר על זכות? מוחים רק נגד דברים שלא נעשים בזכות?

יש דרכי חיזור שונים, זה בטבע שלנו...
זה שבנות תופסות על כל שטות טרמפ כמו "הוא שרק לי" הוא קרץ לי" זה סתם להתקרבן

הטרדה זה משהו שמטריד. לפי הגדרה. בכל מקרה, כשאתה מתעלם זה לא הופך את המצב לנעים יותר עבורך.
כן, קיים התחום האפור שבו מה שמטריד אחד לא יפריע לשני, אבל בדיוק בשביל זה יש כללי התנהגות ונימוס (וגם חקיקה כשצריך).
מי דיבר על זכות? מוחים רק נגד דברים שלא נעשים בזכות?

הטרדה זו בחירה אישית שלך. אם את מוטרדת מזה שמישהו שרק לך ברחוב, את יוצרת את הבעיה, לא הוא.
מה יש למחות נגד זה? מה זה בדיוק תורם? בפני מי המחאה הזאת מתבצעת?

ואם אתן לא רוצות צומת לב
למה אתן הולכות בלבוש פרובוקטיבי ומושך? איפה הקטע?

אני אסביר לך! 😛
אם אתה כונף ואתה שורק לבחורה ברחוב זו הטרדה!
לעומת זאת אם אתה חתיך הורס ואתה שורק לבחורה ברחוב היא מתאהבת בך! 😍
אז רק תעשה את הבדיקה אם אתה חתיך או כונף ותפעל לפי זה!

מש"ל 🤡🤡🤡

נ.ב. נשים צריכות להודות שהחקיקה נגד גברים בקטע הזה מוגזמת, אם גבר יהיה בקו ישר אם החוקים האלה סביר להניח שיהיה לבד רוב הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית