עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, כשמישהו מתנכל לך בהקשר למיניותך, נוגע בך ללא רצונך, שלא נדבר על פוגע בך פיזית - אתה הקורבן.כן, אבל נשים הן מסכנות! הן הקורבן!
כן, כשמישהו מתנכל לך בהקשר למיניותך, נוגע בך ללא רצונך, שלא נדבר על פוגע בך פיזית - אתה הקורבן.
רק שבמקרה שהאישה היא הקורבן - יהיו כאלה שיאשימו אותה שהתלבשה לא נכון והזמינה את זה. אם הגבר הוא הקורבן, אף אחד לא יעלה על דעתו לטעון זאת. זה כל האישיו.
כן, כשמישהו מתנכל לך בהקשר למיניותך, נוגע בך ללא רצונך, שלא נדבר על פוגע בך פיזית - אתה הקורבן.
רק שבמקרה שהאישה היא הקורבן - יהיו כאלה שיאשימו אותה שהתלבשה לא נכון והזמינה את זה. אם הגבר הוא הקורבן, אף אחד לא יעלה על דעתו לטעון זאת. זה כל האישיו.
אלימות מילולית היא לגיטימית?יש הבדל בין פעולה פיזית בניגוד לרצונך (כפייה) לבין להגיד הערה שלא לטעמך - לגיטימי לגמרי.
אלימות מילולית היא לגיטימית?
הערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי חוק, במידה והן בעלות אופי מיני והן חוזרות על עצמן למרות שהיתה בקשה להפסיק מצד המוטרדת.
סתם לצורך הבהרה, אם אמרת למישהי ברחוב "איזה כוסית", זה לא מוגדר כהטרדה מינית. זה סתם מראה שאתה קוף.
בכל מקרה, המחאה של ה"שרמוטות" - זה בדיוק נגד הצדקה של פעולות פיזיות ע''י התיחסות ללבוש.
אין הבדל. אבל תסכים איתי, שיהיה לך יותר נעים להתנהל בחברה שבה אנשים לא קוראים זה לזה דביל ברחוב.זה שאת קוראת לזה אלימות לא הופך את זה לאחת כזו. אני יודע שהערות הן בהגדרה של הטרדה מינית לפי החוק, ועל זה דיברתי כשאמרתי שזה עצוב. אין פה שום כפייה נגדך, את זו שבוחרת להיות מוטרדת, בדיוק כמו שאני אבחר אם להיות מוטרד או לא כשמישהו יקרא לי דביל. אין שום הבדל.
אין הבדל. אבל תסכים איתי, שיהיה לך יותר נעים להתנהל בחברה שבה אנשים לא קוראים זה לזה דביל ברחוב.
בנוסף, אם תבחר לא להיות מוטרד אם במקום העבודה שלך מישהו יקרא לך דביל שוב ושוב, אז כנראה אתה באמת דביל, כי אתה לא מונע את ההתנהגות שלו אלא מנסה להתעלם ממנה.
הטרדה זה משהו שמטריד. לפי הגדרה. בכל מקרה, כשאתה מתעלם זה לא הופך את המצב לנעים יותר עבורך.נכון, אנשים באמת לא עושים את זה רוב הזמן, אבל זה לא אומר שאין להם זכות כזו.
זו כבר מסקנה מוזרה שלך. ברוב המוחלט של המקרים אני אבחר להתעלם מאנשים מאשר להכנס איתם לעימות. זה יותר משתלם.
הטרדה זה משהו שמטריד. לפי הגדרה. בכל מקרה, כשאתה מתעלם זה לא הופך את המצב לנעים יותר עבורך.
כן, קיים התחום האפור שבו מה שמטריד אחד לא יפריע לשני, אבל בדיוק בשביל זה יש כללי התנהגות ונימוס (וגם חקיקה כשצריך).
מי דיבר על זכות? מוחים רק נגד דברים שלא נעשים בזכות?
ואם אתן לא רוצות צומת לב
למה אתן הולכות בלבוש פרובוקטיבי ומושך? איפה הקטע?