100 "שרמוטות" צעדו בתל אביב

הטרדה זו בחירה אישית שלך. אם את מוטרדת מזה שמישהו שרק לך ברחוב, את יוצרת את הבעיה, לא הוא.
מה יש למחות נגד זה? מה זה בדיוק תורם? בפני מי המחאה הזאת מתבצעת?

הן לא מוחות נגד הטרדה.
" הצעדה נועדה להעלות על סדר היום את העובדה כי במקרים רבים מואשמת האישה כי בעקבות לבוש פרובוקטיבי - היא מהווה מטרה נוחה לגברים שמטרידים אותה או אף חמור מכך."

נערך לאחרונה:
מואשמת על ידי מי? ראית פעם בית משפט שפסל מקרה של אונס בטענה שהאישה אשמה כי היא לבשה לבוש פרובוקטיבי?

שאלתי כבר את השאלה הזאת, היא לא ענתה. מאז אני לא רואה טעם בדיון הזה. ועוד היא מחקה לי את הסרטון של הרב הזה אלוהים יודע למה...

היא מתכוונת שפלונים אלמונים רואים את הכתבה (נניח) בעיתון או משהו ואז הם אומרים "נו למה היא מצפה כשהיא מתלבשת ככה..."

כן, אסור להם לחשוב איך שבא להם. אתה צודק.

פעם הבאה שחושבים שהדדליפט יהרוס לי את הגב אני צריך לצאת למחאה.

סלמטק, פתח איוונט בפייסבוק ותזיין בשכל על זה לכל העולם כמו בצעדה הזו.

מואשמת על ידי מי? ראית פעם בית משפט שפסל מקרה של אונס בטענה שהאישה אשמה כי היא לבשה לבוש פרובוקטיבי?

לא בית משפט. יש אנשים בחברה שחושבים שאישה שלבושה פרובוקטיבי 'מזמינה' הטרדה ומחכה לזה.
הרבה גם מצדיקים או רואים לנכון לעשות את זה כך.

אז אתה מוחה נגד מה שאנשים חושבים? לא נשמע כמו בזבוז אנרגיה בכלל.

הן לא מוחות נגד הטרדה.
" הצעדה נועדה להעלות על סדר היום את העובדה כי במקרים רבים מואשמת האישה כי בעקבות לבוש פרובוקטיבי - היא מהווה מטרה נוחה לגברים שמטרידים אותה או אף חמור מכך."
ציטוט שלך.
http://he.wikipedia.org/wiki/פרובוקציה

חוץ מזה , אני לא יודע איפה אתם נמצאים אבל נשים שמתלבשות חשוף/מראות את צדדים הטובים בכוונה מסויימת, מחפשות תגובה כל שהיא, זה שלא תמיד התגובות לטעמה זה לא אומר שהיא לא הייתה יכולה לחסוך את זה מעצמה, בעזרת לבוש שלא גורר תגובה.

הכותב אינו קוף.

חוץ מזה , אני לא יודע איפה אתם נמצאים אבל נשים שמתלבשות חשוף/מראות את צדדים הטובים בכוונה מסויימת, מחפשות תגובה כל שהיא, זה שלא תמיד התגובות לטעמה זה לא אומר שהיא לא הייתה יכולה לחסוך את זה מעצמה, בעזרת לבוש שלא גורר תגובה.

הכותב אינו קוף.
אני נמצאת באשדוד, וחם פה בקיץ. זו סיבה מספיק רצינית ללבוש חשוף.
וגם כשהמטרה היא למשוך תשומת לב, הכוונה היא לא למשוך הטרדות ואונס, אלא פשוט שיראו שהאשה נראית טוב.
זה מדהים כמה קשה לאנשים להבין את זה. אבל אני מניחה שהרוב פה מתווכחים סתם לשם הויכוח.
לצערי אין לי יותר זמן להמשיך לשחק פה היום.

הכותב אינו קוף.
וגם כשהמטרה היא למשוך תשומת לב, הכוונה היא לא למשוך הטרדות ואונס, אלא פשוט שיראו שהאשה נראית טוב. האחריות לרסן את התגובה היא על המגיב, ובמסגרת של התנהגות חברתית מתורבתת זה בכלל לא צריך להעלות סימני שאלה.
זה מדהים כמה קשה לאנשים להבין את זה. אבל אני מניחה שהרוב פה מתווכחים סתם לשם הויכוח.

וגם כשהמטרה היא למשוך תשומת לב, הכוונה היא לא למשוך הטרדות ואונס, אלא פשוט שיראו שהאשה נראית טוב. האחריות לרסן את התגובה היא על המגיב, ובמסגרת של התנהגות חברתית מתורבתת זה בכלל לא צריך להעלות סימני שאלה.
כדי למשוך צומת לב או כדי לשמור על צנינות הגוף אין צורך בלובש חשוף מידי המסתיר את הפיטמות.

אני רוצה להבהיר שאין לי שום בעיה בזה שנשים התלבשו בצורה חושפת ,אבל הטענה שלהם למצעד הזה היא דבילית.

אני חושב שהבעיה נעוצה בכך שאת ושאר אותן "נשים" לא מבדילות בין אנס/מטריד שרואה לבוש מינימלי כ"הזמנה" לבין אדם שרואה בלבוש לא מינימלי כאפשרות למנוע את אותה הזמנה, באותה מידה שלאלו הסובבים נהג שיכור יש את האפשרות למנוע ממנו לנהוג בשכרות, אף אל פי שאין זו אשמתם אם הוא כן עושה זאת.

424206_354983674542461_160089637365200_1020213_1307373203_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית