הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית למסה?

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
לאחר שראיתי שאין כל כך התנדבות לעזור ליצור תוכנית חדשה אני שמח לקבל דעה על התוכנית שאני משתמש בה כרגע ועצות לשינויים.
קודם כל המטרה היא מסה,אני בן 17,מתאמן כ-חודש וחצי,העלתי 2 קילו בנתיים,שוקל כרגע 76,מתאמן 3 פעמים בשבוע FBW:

מתח רחב גרוויטון 10X3
מתח רגיל 10X3 עם משקל
שכיבות סמיכה רחב 17X3 (ואני כל כמה זמן מעלה קצת חזרות).
פרפר במכונה 10X3
דחיקת חזה בסמיט' משין 8X3
משיכת פולי עליון 10X3
מקבילים צר מקסימוםX3
כפיפת מרפקים במשקולות יד 10X3
חתירה בעמידה כנגד פולי עליון 10X3
פישטה ברכיים במכונה 10X3
כפיפת ברכיים במכונה 10X3
ובטן - כפופיות בטן,אלכסונים וסטטי.

בנוסף אני עושה אירובי כ-25 דקות ריצה בעצימות בינונית.

*חשוב להדגיש שלצערי אני לא יכול לעשות SS כי אין מוט חופשי ועוד מכשירים שצריך בחד"כ הקטן שאני מתאמן אז לא להציע בבקשה.

כמה צר לי שישנם עדיין חדרי כושר ללא מוט חופשי או אזור עבודה חופשי. ככל שהזמן עובר צצים יתר ויותר מיכשורים "גימקים וסטארטאפים" ולאט לאט תופסים את מקום המוט החופשי. חדרי כושר כבר מזמן הפכו למעדונים ולא ל-כושר.

בהיתיחס לתוכנית שלך, אתה לא מיישם כלום את מה שחברי הפורם מציעים, אם היית משקיע בחיפוש וקצת התענינות, לא היית פותח פוסט עם תוכנית שמסגירה אותך, שאופציית החיפוש היא סתם עוד לינק לא שמיש באתר (שמיש אולי לחכמולוגים).

ואולי בכל זאת, אווירון, פה גדול
תוריד בנפח, תעלה עצימות. העלת משקלים באופן פרוגרסיבי לאורך זמן יפיקו את מירב התוצאות.
יש מקום לנפח, אך לא למתאמן עם מטרות כמו שלך, ואולי כן, אבל לא בשלב הזה.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה רק תעזור לך להבין אותך עד הסוף-להוריד בכמות התרגילים לכל שריר ולהוסיף עצימות?

• פותח/ת השרשור
דאמבלים יש, לג פרס יש כזה מכונה אחרת כזה שאתה בישיבה בלי שיפועה משו מעפן אש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית