הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דופק

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
הרגע בדקתי דופק וזה הראה 47 (אחרי כוס קפה עוד), בהתחלה נלחצתי בטירוף אבל אחר כך קראתי שהרבה פעמים אצל אנשים בכושר הדופק עומד על סביבות 40.
בכל מקרה, איך אני יכול לדעת אם זה בעיה בלב או שזה טוב? ללכת לבדיקה?

תרגע. אתה עושה הרבה ספורט אירובי?

מצטער שאני נדחף.
אני הייתי עושה המון ספורט אירובי עצים מאוד בעבר וכבר חצי שנה שאני עושה אירובי מתון בלבד (גם בקושי) ואימוני כוח כמובן. וגם הדופק שלי בדיקה האחרונה (חודשיים) היה 45~. האם זה תקין?

עוד שאלה: לב שהגדיל את הנפח שלו בעקבות פעילות אירובית, יאבד את הנפח שלו אם הפסקת הפעילות? כמובן הכוונה לטווח הארוך שנה+.

מצטער שאני נדחף.
אני הייתי עושה המון ספורט אירובי עצים מאוד בעבר וכבר חצי שנה שאני עושה אירובי מתון בלבד (גם בקושי) ואימוני כוח כמובן. וגם הדופק שלי בדיקה האחרונה (חודשיים) היה 45~. האם זה תקין?

עוד שאלה: לב שהגדיל את הנפח שלו בעקבות פעילות אירובית, יאבד את הנפח שלו אם הפסקת הפעילות? כמובן הכוונה לטווח הארוך שנה+.

אם הלב שלך מגדיל את הנפח שלו, יש לך דברים יותר רציניים לדאוג מהם 😃

מצטער שאני נדחף.

כן אצל הרבה ספורטאים זה בסביבות ה50.
ועם הזמן כן, הוא יאבד.

אני למדתי שהכל כשרון אחי. קפיצה זה קפיצה. זה הכי טבעי לקפוץ בצורה הזאת.

לא ידעתי שאתה רוצה לחיות בעגלת סופר.

אני עובר מעבר לים זה לא לשנות סדרי עולם.

דיברתי על המחקר פורץ הדרך שלך שיבדוק מי האלכס המתפרץ בפורום(שגם יזכה בחלבון מתנת LBS).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית