ייעוץ ביצוע נכון של CGBP

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
ברוך השם חזרתי קצת להתאמן, וכשאני מבצע CGBP עם מוט W אני מרגיש מעין כאילו צביטות כאלו בכתף הקדמית... ממה זה נובע?
מה הדגשים לביצוע נכון של CGBP?

אני בעקרון מקפיד על מרפקים צמודים לגוף ולהוריד את המוט לחזה תחתון (ממש סוף החזה), כי כשאני מוריד לאזור חזה עליון הכתף קדמית מתעייפת מהר מאוד וזה מאמן אותה יותר ממה שצריך.

אני יגיד לך משהו עכשיו שהרבה אנשים לא יודעים ויגיבו פה שזה שטויות אבל אתה חייב לנסות את זה!

אל תוריד את המוט עד לנגיעה בחזה! עצור בערך 10-15 ס"מ לפני הנגיעה.
אתה תרגיש את השריר עובד הרבה יותר (את היד אחורית לא את החזה) כי כשאתה מוריד עד לחזה החזה נמתח וגם הוא מתגייס לטובת הפעולה דבר שמונע ממך למקד את העבודה ביד אחורית.

תנסה את זה, אל תשלול את זה ישר כי "זה לא טווח תנועה מלא" כיביכול

אני יגיד לך משהו עכשיו שהרבה אנשים לא יודעים ויגיבו פה שזה שטויות אבל אתה חייב לנסות את זה!

אל תוריד את המוט עד לנגיעה בחזה! עצור בערך 10-15 ס"מ לפני הנגיעה.
אתה תרגיש את השריר עובד הרבה יותר (את היד אחורית לא את החזה) כי כשאתה מוריד עד לחזה החזה נמתח וגם הוא מתגייס לטובת הפעולה דבר שמונע ממך למקד את העבודה ביד אחורית.

תנסה את זה, אל תשלול את זה ישר כי "זה לא טווח תנועה מלא" כיביכול

עושים את זה בצורת board press או floor press. לעצור בנקודה אקראית זה מטומטם. ולעשות את זה עם משקלים של 60 קילו זה גם מטומטם.

^ זה ממש ממש לא מטומטם! ולא עושים את זה על הרצפה בגלל שיש מנוחה לגמרי שהמרפקים נוגעים ברצפה.

בקיצור אל תז**נו ת'מוח לפני שאתם מנסים

אין שום הגיון לעבוד בטווח תנועה לא קבוע .
עם אתה רוצה לחזק את הסגירה שלך , פלור פרס , בורד פרס ופין פרס הם אחלה אופציות .
"המנוחה " שיש לך כשהמשקל על הרצפה מונע ממך להשתמש ברפלקס המתיחה ,בכל מקרה למי שרוצה להתחרות העצירה הזאת חייבת להיות בכל מקרה (זה החוקים ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית