הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של SharonT לכבוד האביב

• פותח/ת השרשור
20/4
אימון B

סקוואט- 3X5X62.5(אין התקדמות)

לא התקדמתי היום,הרגיש לי ממש כבד,לא הצלחתי להשלים 5 חזרות באף אחד מהסטים כמו שצריך.

פרס-
3X5X37.5(אין התקדמות).
כנ"ל כבד,לא הצלחתי להשלים את כל החזרות .

מתח בסופינציה-3x5x6(תוספת משקל של 10 ק"ג עליי)
התרגיל היחיד שהלך לי בסדר גמור בו.
אימון קודם עשיתי 7 חזרות אבל הטכניקה הייתה פחות טובה.

-25 דק אירובי

-מתיחות

-היה לי 3 ימים דיי מעייפים בעבודה,נוסיף לזה חוסר בשעות שינה,כניראה גם לא מספיק קלוריות לסוף השבוע ה4 בתוכנית.
-המשקל אומר שעליתי בשבועיים האחרונים 800 גרם,על מאזן קלורי של בערך 2500-2600 קל,בהיקפים של הבטן גם עליתי באיזה 1.2 ס"מ.
-משבוע הבא אני אעלה ל3000 קל' בערך,אירובי הורדתי עצימות משמעותית לעומת פעמים קודמות.

• פותח/ת השרשור
[h=2]
icon1.png
[/h]
24/4
אימון A
סקוואט-3X5X65(ללא התקדמות)עדיין מרגיש לי כבד,שוב לא אכלתי מספיק !

בנץ-3X5X60(ללא התקדמות)
העלתי בהתחלה ל62.5 עשיתי ב2 הסטים הראשונים 4 חזרות ואז בסט ה3 הורדתי ל60 ק"ג ועשיתי 5 חזרות מלאות.

דדליפט1X5X105(עלייה של 5 ק"ג)
היה כבד,אבל הרבה יותר סבבה מפעם קודמת ,בנוסף התקדמתי במשקל עבודה!
השתמשתי במגנזיום,ממש עוזר מבחינת אחיזה!

-20 דק' אירובי קל ביותר.
-מתיחות

מאוכזב מעצמי! אני לא אוכל מספיק,אשכרה ניהיה לי קשה לאכול הרבה,דבר שלא קרה לי מעולם!
העבודה והעיסוקים קצת מפריעים לי עם עניין האוכל,אני אמצא לזה פיתרון ואדחוף יותר אוכל.
בינתיים אני עובד על הטכניקה של הסקוואט על מנת לשפר אותה כמה שאפשר .
בכל אופן,זה לא מה שימנע ממני להפסיק את התוכנית או להתייאש,נמשיך עד שנתקדם ואני אעשה את מה שצריך בשביל זה!
חג עצמאות שמח לכולם!

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי לעצור רק בגלל האוכל ורק בגלל הקיץ שנמצא קרוב.
אני גם ככה על אחוז שומן לא נמוך (16-17%)
בנוסף יש לי בעיה רצינית עם הסקוואט...ההאמס שלי כל כך לא גמישים,לא משנה כמה PNF וכמה מתיחות עשיתי,הגב תמיד מתעגל בתחתית!
החלטתי לעשות תוכנית AB עד סוף הקיץ + מאזן קלורי חיובי קליל ושילוב של אירובי בגלל בעיית הנוזלים הקשה אצלי,אני אנצל את הזמן הזה לחזק האמס וגב תחתון עם תרגילים כמו:סטיף דדלפיט וגוד מורנינג.
אחרי הקיץ אני אחזור שוב לSS ואעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית