הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סבב נוסף הסתיים. סקוואט/דדליפט 250X1.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

סקוואט 230X3, בוצע ביום ראשון שעבר. סינגלים, היום. קצת קשה לי להחליט בנוגע לעומק - מהזווית של הערב, אבל באונס בהחלט היה שם:

קצת בספק אם השלמתי את הנעילה, בנסיון השני:

תודה רבה לחברי מועדון שבט הברזל, ובמיוחד לאלון גוטין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

חזק מאוד, שקט ובלי פלברות!

היה נראה שה250 בסקווט לא קשה לך.

לסיכום: מרשים מאוד.

תודה רבה! מילים מחמיאות. באמת חשבתי לאחר ה-250X1, לנסות לדחוף עוד קצת קדימה - אבל השעה המאוחרת הייתה נגדי.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

יפה מאוד, איך התאמנת עד עכשיו ?

את החורף הזה פתחתי בחיטובון קל, 6 ק"ג בערך על פני חודשיים וחצי, לא מתוך מטרה להגיע לשינוי במבנה הגוף הנוכחי שלי, אלא כדי לאפשר לי להגיע להיכנס לתוכנית נפח נוספת, במלוא היכולת להעמיס את הצלחת, ואז עוד צלחת, ואז גם לקחת את כל הסיר, לסיום לאכול את המלצר, ואז לקום ולחפש נישנושים.

חזרתי שוב על קורטה 3X3, בהתאמות נפח ועצימות, בהתחשב בהערות שלך ושל אלכס: בשלב הנפח הייתה שם יותר עצימות, ובשלב העצימות הלכתי על 2X3 ולא על 2X1 - כבתוכנית המקורית, מה שהוסיף עוד נפח משמעותי.

בנוגע לסקוואט ולדדליפט, אני מאוד מרוצה מהתוכנית - במיוחד בנוגע לדחיפה האדירה שלה לזוקפי הגיו. בנוגע ללחיצות, ממש לא.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

יפה מאוד. עוד קצת ותשבור את השיא של הפורום של עידן שמחזיק בו כבר כמה שנים טובות ;)

השיא שלו מהווה בשבילי השראה כבר זמן רב. ובהזדמנות הזו אני צריך גם להודות לך ולשאר המנהלים. לא יכול לתאר כמה שעות קריאה ביליתי כאן, הן ב-LBS והן בקילוגרם, לפעמים בוחר כותב מסויים ועובר על התגובות שלו - אשכול אחרי אשכול. אם לא האתר הזה, כל כמה שיש באמתחתי מספר תעודות כלשהן בתחומי הפעילות הגופנית, הייתי נשאר ליצן ותו לא. המון תודה רבה.

כל הכבוד, כבד מאד ונראה שיש לך עוד לאן להתקדם.
עצם העובדה שאתה עם הכיפה והפאות משום מה הופכת את זה למגניב יותר (לא יודע למה)

בהצלחה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית