הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התקדמות בחיטוב (עוד מעט חודשיים)

אני יגיד לך תאמת אתה נראה לי על אחוז שומן יותר גבוה בתמונה השניה מהראשונה, אבל יכול להיות בגלל שלא מבינים שם כלום, שים אחת נורמאלית ולדעתי תפסיק עם הדל פחמימה לא מבין למה כולם עושים תשטות הזאת ותעשה דיאטה רגילה.

• פותח/ת השרשור
רק ככה יגיעו התוצאות.. הפחמימות מנפחות אותי בחיטוב וכנראה אני לא מגיב להם טוב(בתור שמן לשעבר)
דרך אגגב אני חולק על דעתך רואים בתמונה השנייה שהאחוז שומן ירד, אבל בסדר אם אתה אומר..

ברור שאתה תהיה פחות נפוח אם אתה על דל פחמימה, אבל ברגע שתתחיל שוב לאכול פחמימות אתה תעלה חזרה... אני מאמין שגם איזה 5 קילו מהמשקל שירדת זה נוזלים, ובגלל זה התוצאה לא ממש נראית לעין - אתה בעצמך אמרת שאתה לא מרוצה, אז למה אתה חושב שזה אפקטיבי עליך?
לדעתי על אחוז שומן כזה לפחות דל פחמימה זה סתם סבל מיותר, אבל איך שנוח לך.

• פותח/ת השרשור
לא יודע... בתמונה השנייה אני מתחיל לראות קצת הפרדות או משהו בבטן אבל ברור לא התוצאה שאני רוצה להגיע אליה..
אני לא מבין מה אני עושה לא טוב אני ב1000% על גרעון קלורי ועובדה גם ירדתי במשקל אבל מה יהיה עם האחוזי שומן? אני מקפיד על מספיק חלבון ושומן.
למה אני תמיד שונה מאחרים? אני רואה אפילו שמנים לשעבר שהגיעו לתוצאות מדהימות אז מה לא בסדר פה אני באמת לא מבין..
ואני חושב שזה אפקטיבי כי קראתי הרבה חומרים(בין היתר של משה) שממליצים לשמנים לשעבר לצרוך פחות פחמימות בזמן החיטוב.
ועוד מעט עבר חודשיים חובה לראות משהו אבל אני לא רואה איזה שינוי גדול

• פותח/ת השרשור
בסדר יש עוד עבודה..
לפחות אומרים פה את האמת חחחחח אני מוחק את האשכול אני אעלה תמונות לקראת הסוף.. עד אז אני אמשיך

יכול להיות:
-גרעון קלורי גדול מדי
-אתה לא עושה העמסות כמו שצריך
-צ'יטים או העמסות גדולים מדי שעוצרים את ההתקדמות
-אתה לא באמת אוכל על שלילי

בכל מקרה, אחרי הכל ירדת 10 קילו אבל יש מצב ששרפת גם הרבה שריר בגלל שאחוז שומן לא נראה שונה בהרבה, אני מאמין שהסיבה לחוסר ההתקדמות שלך היא הראשונה, תנסה לפרסם פה את התפריט שלך ותבדוק שוב את כל הערכים.

• פותח/ת השרשור
1600-1700 קלוריות
193 חלבון, 62 פחמימה(לפעמים פחות), 70 שומן
יכול להיות שהעמסות קצת השפיעו עליי כי היו כמה העמסות שהיו טובות אבל היו כמה שפשוט התפרעתי יותר מדי(אבל זהו נגמר השטויות, אם אני רוצה תוצאות אז עד הסוף!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית