הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ T3 והשפעותיו.

• פותח/ת השרשור NitaY
  • פורסם בתאריך

NitaY

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכם,
יש לי שאלה מסויימת שאולי תשמע לכם קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח לתשובות ממי שמבין בנושא.
ראשית, אני חייב לציין שהמטרה שלי היא לא לשרוף שומן, לא להעלות את הסינטוז של החלבון, ובכלל אין קשר לפיתוח גוף, אני רק רוצה להבין את הנושא (מתוך התעניינות).

הייתי רוצה לדעת קצת על השפעותיו של הסטרואיד T3 על תפקודה של בלוטת התריס (המגן).
לפי מה שהבנתי, צריכת הסטרואיד באופן קבוע משפיעה וגורמת לחריגה בערכים של בלוטת התריס- TSH, בכך שהיא מעלה אותם (משמע התפקוד של הבלוטה יורד).
עד פה אני צודק?

השאלה שלי היא כזאת, תוך כמה זמן הצריכה של הסטרואיד משפיעה על הערכים?
נניח שבן אדם יקח מספר פעמים את הסטרואיד, במינון הנמוך ביותר (25 מ"ג לצורך העניין), כשבוע, שבכל יום הוא לוקח כדור, ובתום השבוע הוא יעשה בדיקה דם לערכים הללו.
האם צפויה לו חריגה? האם השינוי יהיה מזערי? (מבחינת הערכים).

שוב, אני יודע שעל כל אדם ההשפעה תיהיה שונה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת מהו הטווח של הזמן שלמעשה מתחילה ההשפעה על התפקוד (החריגה בערכים).

אני מבין שהשאלה קצת יצאה מהקשרה, אבל זה הפורום היחידי שבאמת מבין ומתעסק עם הנושא הזה.
תודה לעוזרים.

אתה טועה,
TSH נמוך מצביע על תפקוד מוגבר של בלוטת התריס.
יכולת הסקת המסקנות שלך על הפנים. איך לעזזל הסקת שאני התכוונתי ש TSH זאת האינדיקציה היחידה לתת\על פעילות של בלוטת התריס?
לא עדיף כבר לקחת אפדרין ?

אתה שוכח את היתרון של אפדרין שאתה יכול לקחת אותו לזמן בלתי מוגבל לאומת קלן שאתה יכול למשוך איתו מקסימום חודשיים עם קטוטיפן ,ברור שעדיף קלן+T3+ויני (לפי מה שהבנתי) אבל שכל אחד ידע איפה הוא עומד, מה המטרות שלו וכמה הוא מוכן להשקיע.
זה לא נכון גם לאפדרין יש את אותו אפקט (לא באותה עוצמה) ועם קטוטיפן תיאוריתית אתה יכול למשוך קלן ללא הגבלה.

T3>קלן>אפדרין
לא משנה איך תהפוך את זה [כשמדברים על תוצאות]
קלן ואפדרין ביחד?! אוי ווי

קלן ישפיע יותר אבל כמו שאמרתי בקודם כל אחד צריך לדעת מה המטרות שלו ואיפה הוא עומד. אם בנאדם פשוט רוצה להיות חטוב לקיץ, יש עליו מסה גדולה של שריר והוא צריך לרדת נניח 4 קילו (פוש אחרון) בשביל שהוא יהיה חטוב מספיק לקיץ וכמו במקרה שלנו שיש לו כחודשיים וחצי עדיף לו פשוט לא להסתכן ולקחת אפדרין. אני לא רואה סיבה שאדם חובבן שפשוט רוצה להראות טוב בים, אחרי שקורא את מה שעדי רשם, צריך לקחת קלן.
כל אחד והדעות שלו 😃
אפשר לקחת או את זה או את זה רק צריך להקפיד לא לעשות שטויות (מה שרוב האנשים פה לא עושים)

חחחח עדי תהיה בריא
הסימן הזה מוכר עוד מבית הספר היסודי ">"
החלק הפתוח מעיד על "גדול יותר" והחלק הסגור על "קטן יותר"
קלן>אפדרין משמע: קלן יותר טוב/חזק/תבחר איזו מילה שבא לך מאפדרין

באמא שלי היו לי מבחנים ביסודי ל החרא הזה חחח

עדי תכלס עם אני לוקח קלן... ולא עובר את המינון של 80מילי' אין סיבה לדאגה לא? שוקל 77
אני אמרתי שיש סיבה לדאגה. אני רק ציינתי מה קלן עושה. אתה מצפה שאני אגיד לך עם יש לך ממה לדאוג? חחח אני לא יכול עשות את זה כי אני לא מכיר אותך.
חחחח עדי תהיה בריא
הסימן הזה מוכר עוד מבית הספר היסודי ">"
החלק הפתוח מעיד על "גדול יותר" והחלק הסגור על "קטן יותר"
קלן>אפדרין משמע: קלן יותר טוב/חזק/תבחר איזו מילה שבא לך מאפדרין

באמא שלי היו לי מבחנים ביסודי ל החרא הזה חחח
תודה על התזכורת (אני מודע למשמעות הסימן) אבל למה אתה מציין את זה אני מעולם לא השתמשתי הסימון הזה בפוסטים שלי..

יכולת הסקת המסקנות שלך על הפנים. איך לעזזל הסקת שאני התכוונתי ש TSH זאת האינדיקציה היחידה לתת\על פעילות של בלוטת התריס?

זה לא נכון גם לאפדרין יש את אותו אפקט (לא באותה עוצמה) ועם קטוטיפן תיאוריתית אתה יכול למשוך קלן ללא הגבלה.

קלן ואפדרין ביחד?! אוי ווי

אפשר לקחת או את זה או את זה רק צריך להקפיד לא לעשות שטויות (מה שרוב האנשים פה לא עושים)
כתבתי בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית